Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
nemaciau na, turbut taip ir turejo buti as nepykstu
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
nemaciau na, turbut taip ir turejo buti as nepykstu
<...>
>>> Jau kaip prisibaliavojom mes su Lina ir Karolina tai juuuuuuuus neisivaizduojate :] :] :] :]
as Lino vietoj pasijausciau nekaip :-)
>>>> Ingridele, teks, nori nenori.. siaip tu matei, dar komentavai tai nemeluok na, as jau progos tave pamatyt bent jau siais metais tai turbut nebeturesiu na, bet jei susimeetinsit, kol manes nebus, tai tau perleisiu meeto aprasyma ) (nors butu grazu is ju puses ir dbr :V bent trumpai ) )
>> o as nenuejau per visokias nesamones fules paziuret
jau cia bisq mistaipas tikiuos nieks neuzpyks ;D ;D
Nesirezga man tekstas rišliai Papasakosiu kitą kartą.. Ryt gal Bet buvo suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper ir dar superiškiau!!!! MES BUVOM ROOOOJUUUUJEEEEE!!!!!!!!! (mm) ir pas ruoniukus ;D ir El Calore ir prie berniuko laivus pasitinkančio (ar išlydinčio? :? ) ir Nidoj (pasakų miestas!) ir dar kažkur kur neatsimenu ;D Bet kaip jau sakiau, buvo labai fain jau pasiilgau jūsų abiejų
ja ja maziau seiliokis ir fotkes tik ruosk bo cia paklausa dideja jau ;D
Auris, 21 wrote:<...>
>>> Jau kaip prisibaliavojom mes su Lina ir Karolina tai juuuuuuuus neisivaizduojate :] :] :] :]
as Lino vietoj pasijausciau nekaip :-)
>>>> Ingridele, teks, nori nenori.. siaip tu matei, dar komentavai tai nemeluok na, as jau progos tave pamatyt bent jau siais metais tai turbut nebeturesiu na, bet jei susimeetinsit, kol manes nebus, tai tau perleisiu meeto aprasyma ) (nors butu grazu is ju puses ir dbr :V bent trumpai ) )
>> o as nenuejau per visokias nesamones fules paziuret
hmm kad as turbut perskaiciau ir pamirsau beto, sarasiuko nemaciau kas dalyvauja tai dasirasyt negalejau jetus, kaip kaaarsta na, Nijolyt, nepergyvenk, as galiu ir kitu metu palaukt kol tu galesi
Ruoskit, ruoskit foto
Nijole, respekts uz tai kad i futbola eini cia kurio Lino vietoj nekaip pasijustum, mano? Man kazkaip smegenys siuo momentu atsisakiusios nesigaudau postose
Lineli, Linu cia daug, bet "LINELIS" tik tu tai cia ne tau, kad ir kaip noretum
nenoreciau is tikro kokia tu maloni Lineliu vadindama ir tik viena mane dar taip tik mama mane vadina ir tai retai
cia kalba aina apie musu tikraji Lina Linu Lina
nenoreciau is tikro kokia tu maloni Lineliu vadindama ir tik viena mane dar taip tik mama mane vadina ir tai retai
na, matai, o as ir nezinojau, kad tau toki malonuma suteikiu
cia kalba aina apie musu tikraji Lina Linu Lina
visas Linys jau tada ;D
;D aha kaip pas mus klaipedoj yra Gatviu gatve. ;D tai cia Linu linas ;D
jetau, kazkokie neisradingi tie "gatvininkai" nejau negalejo kokio Aurio vardo ant keliu namu uzdet nea! kysio negavo, tai ir nepavadino niekieno vardu..geriau jau tegu buna gatviu gatve ;D as net nzn kokia gatve Jnv idomiausia Vln tai geliu, viena tokiu idomesniu..juk su savo istorija
ne ne... nedes mano vardo nes neissimokes :] Toyota ir tai vos issimoka uz mano vardo masina...
;D;D;D geras, net nesusigaudziau is pradziu blyn, tai tu dar ir pasiturintis...ot kokia as, kaip taip apleido mane galios jausti turtus...juk buciau seniai aki ant taves padejus ;D
gerai kad tik aki o ne ka nors kita padejus ;D Su akim dar galiu susitvarkyt ;D ;D ;D
tai kuom tu mane laikai, kad as galeciau KAZKA KITA PADET ant taves? :? ;D
nu gal tu kokia profisionali dejike, ir padesi ant mano galvos tona sverianti dejimo prietaisa ;D
;D be komentaru ;D
isvis man tas zodis DETI, PADETI nekaip skamba (nebesigarbanoju, net nepradedu, nes pasizadejau.. ) gaila man taves, neskriausciau taip
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~