Re: Blevyzgos...
Vaiva, zinok as ir megaujuosi tuo.... visai net nesigailiu.... ;D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Vaiva, zinok as ir megaujuosi tuo.... visai net nesigailiu.... ;D
Sigitai> visi cia tokie patys esame kurie megaujames...
beje gal kas nemokamai manikiura padarytumet ? kaip kokia fifa jauciuos db su dilde varkstu ...
Vaivute, NEvisi cia megaujasi.... bet tiek to, kalbekime apie tuos, kurie megaujasi.....
Del manikiuro, as visai pasiduodu.... turiu smirgely, elektriny galastuva, tiesiny slifuokly, paprasta slifuokly (vadinama "bulgarke"0 ir t.t.... ;D Manau, galeciau padeti del manikiuro..... ;D
patikek ir pas mane tokiu dalyku galetume atrasti ,dabar tai tikrai nes tevas ir jo draugas parvaziavo is statybu tai masinoj ten visko rastume...bet man reikia kitokiu dalyku ir kad rytoj galeciau istiesti rankas be gedos..( ir taip nuo tinklinio melynos rankos)
beje aciu.
Vaivute, jei pas Tave tokiu irenginiu netruksta, tai praktiskai gali kurt manikiuro/ pedikiuro salona.... :V
ne tikrai negaliu,nes nemegstu tokius dalykus daryti mieliau lenteles kalu.. o kur Ingrida dingo?
Ingrida niekur nedingo.... beto, nemanau kad ji pades Taau kurti toky salona.... :V Nors..... ;D
as tikrai ir nenoriu tokio salono...tik pasakiau gal atsirastu kuris juos man sutvarkytu..gerai keiciam tema nes jauciuos fifute tokia...Ingrida nedingo?hmm bet jos forume tai nera
Aaaaaa, vadinasi Tu apie foruma snekejai..... o as jau pamaniau kad Ingrida pradaiginai.....
Jo!!! pamirstam tuos salonus.... ;D
dpoezijoje esi uzsiregistraves? nes as tik vakar toki puslapi teatradau...
turiu, visi gerbiantys dp turi ten acc =]
Auri> snd as ten bandziau uzsiregistruoti ten bet kaskodel neisejo nes mano el pastas netinka...
nu va kaip idomiai.. One.lt pastas gal koks ?
ne turiu tris savo el pastus, :gmail, dtiltas< ir aisku one ( bet as jo ten net nebandziau nes ji daznai niekur neprijema)
ir gmail netiko ? :?
as cia ,as cia siek tiek socialines darbuotojos pareigose db
o as visai nieko pries ta grozio salona, visai noreciau kursus visazistes baigt
tai tu apsispresk kas nori but ;D socialine ar visaziste ;D
Ingrida>viskas viename kaskoki karta ji teisininke buvo...
Auri>ne netiko
sakes, Ingri, as tiesiog suzavetas tavo daugelio talentu ;D Kiek tave kainuoja nusisamdyti?
kaip jums, mielieji, as uz dyka t.y., mano paslaugos
va tas ir sunkiausia, kad daug moki, bet nzn kuria viena krypti pasirinkt
O kaip saunu tada
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...