Re: Blevyzgos...
Auri> tau reiktu pamatyti mano tikrai ryskius nagus ;D nes cia dar blankoki nes man kartais uzbanguoja kad reikia akim tikrai rezianciu ;D
Ingrida> ne tikrai nebusiu nes kaip sakiau suknele ne visa geltona tera..
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Auri> tau reiktu pamatyti mano tikrai ryskius nagus ;D nes cia dar blankoki nes man kartais uzbanguoja kad reikia akim tikrai rezianciu ;D
Ingrida> ne tikrai nebusiu nes kaip sakiau suknele ne visa geltona tera..
Vaiva, tu kita kart dar paaugink juos tiek, kiek db auginai ir nulakuok salotine spalva ;D Auris iskart isgrius
tai ta solotine man jau atsibodusi (nes tikrai budavo kai eidavau daznai,pvz as nemegstu nagu laku su tokiu blizgejimu nuejau ir nusipirka toki ryskiai ryskiai raudona ;D ) tada zmones pastebi kad as ilgus nagus turiu o kai nelakuoju ne...ir siaip mano pirstai ne trumpi..;D dar nesu sutikus zmogaus uz mano pirstus ilgesniu kad turetu...;D ;D
tai gerai, kad mes ne kokios kaimynkos ba tu ilgapirste...negerai, negerai...pasigesciau ko
tai dar nereiskia nieko:P beto kur as gyvenu turiu 4namu raktus tai jiems niekas nei dingo nei ka
ne ne merginos nu pasigailekit mano trapiu akiu ;D bukit gailestingos ir supratingos
eik miegot, Auri (pasigailek savo akeliu ------->
) labanakt
Auri> si karta pasigailesiu tavo akiu bet kita karta ne ;D
LAbas rytas
;D Labas rytas ;D pasigailejau as savo akiu ir nuejau miegot. Vat. Labas rytas dar karta ;D
tai gerai padarei kad nuejai...labas ankstyvas tu
tai 5 val miegot tenuejau kazkur tai sakyciau ankstyvas
tai sakau kad ansktyvas as tai pirma nuejau..neuzmigau kaskaip ilgai...varciausi lovoj
kokie sapnavai kamavo? :?
jokie nekamavo... salta buvo (su dviem anklodem )
tai trecia atsitempt reikejo arba pasikeist paklodes i ziemine pukine ~
kad ten tokios panasiai ir yra
laba diena o as kosmara sapnavau ir dar kazka ten ..
Vaiva, kada tau tie iteikimai?
siandiena;] ji jau juose
aciu, mielasis respondente as klubuka skaitau
ka jus veikiate?
knyga skaitau ;] jau beveik ipusejau
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...