3,501

Re: Blevyzgos...

ir kokia gi knyga? smile nes matau, kad gana rimta, isbales visas toks wink

3,502

NIK ziurau irgi rimtas reikalas tau - isbalus taipogi.

Knyga tai kazkokia fantastine nusigriebes big_smile laikas stumiasi nerealiai greitai su ja big_smile~

3,503

jau nebeskaitau, uzsiemiau bendravimais big_smile o NIK perskaiciau 191 psl. tongue (ilgai skaitysiu dar) nekokia is manes knygu skaitytoja neutral

3,504

alia zaviuos as tavo entuziasmu big_smile tikiuos neprarasi jo ipusejus big_smile

3,505

neprarasiu tongue tik lb juokas suima kai jus ten minit, kad...oi, kiek jau daug puslapiu prirasem...NET 188 ;D;D;D o adminas kelis syk sako...tema jau turetu but uzdaryta del postu skaiciaus ;D as turiu perskaityt iki 1330 berods, nes ten pasireiskiau smile beje, labai idomu, kazka suzinai apie visus wink

3,506

na na big_smile Adminai mus kente kente po trupuciuka pakol puse NIK apsiziedavo moderatoriaus teisemis big_smile tada mes tapom nepalieciami ;D

3,507

nerealiai jus ten isukot adminus i ta kluba ;D

3,508

tai reikia gi kazkaip prasigyventi big_smile

3,509

Auris, 21 wrote:

na na big_smile Adminai mus kente kente po trupuciuka pakol puse NIK apsiziedavo moderatoriaus teisemis big_smile tada mes tapom nepalieciami ;D

Lol faktas tas kad blynas nieko čia dėtas ;D

3,510

Tomai, o kodel tu nedaznai cia nardyt pradejai? big_smile

3,511

Labutis smile

3,512

labas, Vaivut smile tai pasakokis..kaip atbaliavojai? beje, cia man vienai, ar ne..rodo anekdotus ir kluba ne visus puslapius :?BEZABRAZIJA FORUME! ir veidukai nebeveikia hmm hmm hmm

3,513

nieko nesuprantu ....kas cia darosi??? Ingrid kame reikalas ,kodel nebera tvarkos ? ;D

3,514

seska, daryk tvarka big_smile namai dega ;D;D;D rodyk man pavyzdi big_smile jei jau lauzytis ismokei, tai tvarkos irgi ismoksim ;D

3,515

seska,pabodo man jau lauzytis ,jauciu senmerge taip ir liksiu besilauzydama ;D;D;D dabar nauja taktika priemiau big_smile atsiduosiu nedraugavus big_smile (juokauju zinoma ) wink

3,516

hmm..tu pajuokavai, o as pamasciau, kad visai nieko ta mintis ;D

3,517

kad nieko as nebaliavojau..nuejau ir parejau..tik prajuokino mane dirikas kai emiau is jo ranku atestata (sako kad man daugiau nebijotum ;D ,nuejau pasirasyt ir galvoju kaip mano prasas rasosi seniai bepasirasinejau )

3,518

Vaiva ;D;D;D tai prajuokinai big_smile bent kanors atsiminsi, vadinas big_smile o po iteikimu nebaliavojot??

3,519

as tai ne..patikek vaizdelis ir geras,kai as su pavaduotoja ten fotografuojuos ji man dovana dovanoja visi ziuri big_smile dar atejo visam skuode zinomi zmones ir pasveikino mane(gimines tai visi ziuri kas as tokia cia ;D gerai kartais zinomu giminiu turet...) siaip pas mama nuejom pavalgem kepsniu,ten jie asigere sampano ir tiek..

3,520

hmmm :? Vaiva, tai kas per garsenybes cia? big_smile pavaduotoja dovanas net dovanoja..ajajaj... tongue zvaigzde tiesiog tu big_smile
p.s. tiesiog negaliu ziuret i sudarkyta foruma sad