You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 … 7 8 9 10 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Danielius, 20
- Forumo Vijurkas
Re: Ar gali buti tik draugyste tarp vaikino ir merginos?
Danguole, 20 wrote:Irmantas, 20 wrote:Danguole, 20 wrote:na as kazkaip ir sirdies gylumoje taip manau,nors ir tikiu galima draugauti ir su vaikinais ir teko jie geresni draugai...bet...:)
jei taip buna visada buna kaskas tokio del ko vaikinas buna su ta mergina patikek manim zinau lb gerai
tai jei vaikinas draugauja su mergina,tai reikskia kazko tikisi? o tai kaip manai isimciu nebuna...?:)
) mes esame šiek tiek savanaudžiai ) nepamiršk, kad vaikinai eina pas merginas Ir mes būname su tomis merginomis, kurios mums patinka Jau esu minėjęs, kad mano dabartinė mergina - mano geriausia draugė, kurią ilgai pažįstu. Mes tiesiog gerai leisdavome laiką, ji man buvo sesė, mama, draugė ))) Mes vienas kitu rūpinomės, saugojom, pykdavomės. Buvo visko. Viskas apsivertė, kai ji mane tvirtai apkabino ir pabučiavo. Nuo tos akimirkos dingo sesės, mamos, draugės - ji tapo man moteris, kurios geidžiu
- Zilvinas
- Forumo Karalius
tai nua draugystes dazniausei viskas ir prasideda
- Dovydas, 24
- Forumo Naujokas
Na iš patirties galiu pasakyti, kad "tik draugai nebūna". Jai vaikino nedomina mergina kaip moteris, tada dažniausiai mergina jaučia kažkokią simpatiją. Gal tuo momentu mergina ir nesitiki artimesnio bendravimo bet vistiek į vaikiną žiūri kaip į "atsarginį variantą". Paprasčiausiai kai vaikinai bendrauja su merginomis kaip paprasti draugai bendravimas būna nuoširdus. O tie vaikinai kurie bando "kabinti merginas" nesugeba būti nuoširdūs ir bando būti tuom kuom nėra.. Todėl ir merginas traukia tie vaikinai, kurie yra "just friends".. Išvada: vaikinas ir mergina negali būti tik draugais.. Gali iki tol kol vienas iš jų atskleis savo kortas..
- Rimvydas, 24
- Forumo Vanagas
Uz durna klausima imu 2 litus ! :-D :-D :-D Aisku, kad gali
- Aukse, 27
- Forumo Dalyvis
- Diva, 36
- Forumo Liūtas
- Violeta, 20
- Forumo Naujokas
tikrai imanoma! turiu nuostabu drauga, kuris mane taip pazista. jog galim vien zvilgfsniu susikalbet. vienu metu mus visi lb pirso, nes kartu visad budavom, bet mes pagalvojom, kad draugyste mums svarbiau, nes jei padraugausim ir issiskirsim tokie draugai vis tiek nebebusim. lb dziaugiuosi kad radau toki drauga. o kaip vaikino nei as jo noreciau, nei jis manes(pati jo klausiau)
- Ausra, 26
- Forumo Aktyvistas
negali, anksiau ar velaiu pavirs ne tik darugais
- Erika
- Forumo Vijurkas
na as visada maniau kad gali, nors visi aplinkiniai pazistami vaikinukai sake kad tai neinamona, kad vienas is jusu kazko tikisi. siaip as zinojau kad jis tikisi is manes daugiau nei draugai bet as jam aiskiai buvau pasakius kad nieko daugiau nebus. tai va sutikus jam mergina jis su manim nutrauke rysius... o taip vadinamais draugais buvom apie pusantru metu. tai dabar visgi manau kad nelabai gali but tik draugai. arba gali bet neilgai nes viena puse visada tikisi kazko daugiau is bendravimo...
- Auris, 22
- Forumo Legenda
Erika, ne negali ir as esu to gyvas irodymas.
- Giedrius, 28
- Forumo Liūtas
- Auris, 22
- Forumo Legenda
- Ingrida, 21
- Forumo Legenda
nenoreciau tokio draugo :?net negaleciau jo draugu pavadint...
- Rimvydas, 24
- Forumo Vanagas
Gali tokiu atveju, jei jie giminaiciai. Tada gali buti tik draugyste...
- Rasa
- Forumo Karalius
Tomas, 23 wrote:Man idomi nuomone, ka kas masto apie tik draugyste, tarp skirtingu lyciu atstovu. Ar ilgai gali tai trukti? Ar isviso taip buti neimanoma...
manu negali... nebent tai tavo brolis ar sese ;D
Pages Previous 1 … 7 8 9 10 Next
You must login or register to post a reply