14,261

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Auri> taip busiu,o priverstinumas kad tevai kaskur plaukia..o man 28d reikia eti del stojamu..o tevai ta dena neparplaukia... o del alaus kad negeriu as va kokia problema...:) siaip juk as klaipedoj visus dokumentus tojamuosius padaviau tai neisvengiamas dalykas  del susitikimo su kitais ieskok zmonemis smile

14,262

gerai jei alaus negeriama cia taip absitinentiskai gyvenama.,. tai.. teks ledais tenkintis ;D

14,263

Aga bet zinok mane su vienu ledu neuzkisi  :? tai cia aisku kaip diena smile nes labai jau megstu tokius dalykus...tai kad ir gyvenu as absinentiskai,bent as jau taip manau

14,264

ogogo koks sujudimas :::b18 >> Vaivute, mieloji... priverstinumas ... jau net baisu skaityt :::921 jai juros svente priverstinumas :::921 uz tokius zodzius cia deginama kaip kokia :::918

14,265

big_smile big_smile big_smile big_smile

Gerai gerai, man nesvarbu ar priverstinai ar ne bet ledus mes valgysma ;D

14,266

Nijole> tai kaskaip man ta Juros svente siais metais netraukia gal todel kad pernai nebuvau,nors dalyvaudavau kiekvienais metais 2000m. o del deginimo tai gal ka nereikia?
Auri>jau neissisuksi nuo ledu valgymo  smile

14,267

niekas ir nemegina issisukt :] as jau kaip ir visas pasiruoses ledams ir ne tik big_smile~

14,268

jei atvirai big_smile) man tai nesvarbu juros svente ar ne juros, bet prie juros grizti smagu tongue

14,269

Auri> o kam dar? m?
Nijole> tai prie juros visada fainiai...bet man joje maudytis nepatinka

14,270

neee feee juroj maudytis tai bauda kazkokia belekokia :?

14,271

kaip tai bauda?nejau ir tau maudytis joje nepatinka?mano brolis aki pripasakojo kaip jie ispaluke daro,kai viska meta uz borto tai taip gaila musu jureles big_smile

14,272

nu as irgi joje nesimaudau nes Baltijos Jura yra labiausiai uztersta jura pasaulyje:) Manau tai pakankamas argumentas joje nesimaudyti ;D

14,273

nu cia kiekvieno zmogaus pasirinkimas :V man juroj maudytis smagu. smagu ir ezere. zdz, belekur. jei cia del svaros :? tai ka zn. siandien su draugemis buvau nuvarius iki ezeriuko tokio. zmoniu belekiek ten, maudosi ir belekiek. tipo nesvaru, bet blyn, jei jau taip, tai gali grizes namo po dusu issimaudyti ir t.t. as tame problemos nematau :-) (nors as to nedarau hmm )
<>> nes jei jau taip >> tai net nesedekim, zmones, prie juros, nes pagalvokim, kad ten tas ir anas ir tas ir t.t. ir zdz belekas ;D

14,274

Nijolė, 21 wrote:

nu cia kiekvieno zmogaus pasirinkimas :V man juroj maudytis smagu. smagu ir ezere. zdz, belekur. jei cia del svaros :? tai ka zn. siandien su draugemis buvau nuvarius iki ezeriuko tokio. zmoniu belekiek ten, maudosi ir belekiek. tipo nesvaru, bet blyn, jei jau taip, tai gali grizes namo po dusu issimaudyti ir t.t. as tame problemos nematau :-) (nors as to nedarau hmm )
<>> nes jei jau taip >> tai net nesedekim, zmones, prie juros, nes pagalvokim, kad ten tas ir anas ir tas ir t.t. ir zdz belekas ;D

Zn... ezere nuseda purvas ir pan... O juroje sunkiau nuseda :] beto mes kalbame ne apie purvinas kojas ar primyztus kampus, o apie sunkiuosius metalus. Tokie ezere neatsiranda nebent salimais guminiu bananu fabrikas vercia vemalus i ta ezera ;D

14,275

asmeniskai as, mieliausiasis mano, nematau skirtumo tarp :::123 ant zmogaus odos, skrandyje, ar plauciuose... alkoholis, tabakas, ar automobiliu ismetamosios dujos ar zdz visa kita, maistas << visokiu nesamoniu prisivalgom.. taip,kad zuikeli, man nepasakok apie tai, kad baltijos jura uztersta, todel ten geriau nesimaudyti.. nes cia.. nnz... nznz...

14,276

As tai pritariu Auriui,  del uzterstumo...juk mes patys lietuviai kaip eilini kart griaunam viska ka turim... ir siaip mieliau man ezeriukas labai mane traukia Plateliu ezeras,gal todel kai plauki ir matai savo kojas. o gal todel kad ten grazu... bet siaip jura  pasivaikstinet man visada patinka

14,277

Nijolyt... tokio dalyko kaip sunkiojo metalo savo inkstuose tu nenoretum ir iskeistum mielu noru i simta surukytu cigareciu ar stuka hamburgeriu wink

14,278

Auri klausyk o tau niekas neliepia gert juros vandeni, nebent tu kaip varle per oda kvepuoji......... o kad ilindai bangose pasitaskyt tai cia nieko blogo nematau....... kaip cia Nijole pasake tu prisivalgai prisigeri ir prisiuostai sioje zemeje visko taip kad nuo juros tikrai blogiau nebus. beje druska isvalo oda taip kad nevien blogis toj juroj yra.

tai kur jus ta susitikima per juros svente rezgat? ar cia VIP susitikimas ir naujoku nepriimat?

14,279

laba wink as ten toj juroj ir nieko blogo nematau, uztersta tai daug kas ne tik jura, viskas aplinkyra uztersta. Gyvenam dideliam siukslyne tai ko cia dabar toki  burbula reik daryt is juros big_smile
priimami man regis visi :V mes jei atvaziuosim tai jau duosim zinot apie save (chuckle)

14,280

Vaiva, nemanau, kad tik lietuviai taip daro... nereikia jau stumt ant tu musu lietuviuku :-)
o del juros.. hmm.. tai tikrai.. tada gal vaikstom dofai visi su dujokaukem :::b18 >> nesvarbu, kiek zmoniu, tiek nuomoniu :::920