Re: mini TEMOS
Gabija, 21 wrote:i ka dabar ziurim ,Fiodorai??i ta anketa?
kaip tai ziurim i anketa:? as sakau kad ziurim kitomis akimis aplamai i gyvenima ;D
aaa,o as matai pamaniau,kad i ta Ingos 24 anketa kurs virs taves buvo ;D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → mini TEMOS
Gabija, 21 wrote:i ka dabar ziurim ,Fiodorai??i ta anketa?
kaip tai ziurim i anketa:? as sakau kad ziurim kitomis akimis aplamai i gyvenima ;D
Fiodoras, 25 wrote:Gabija, 21 wrote:i ka dabar ziurim ,Fiodorai??i ta anketa?
kokia tu supratinga ;D
KOkie ledai skaniausi?
Tema (KOkie ledai skaniausi?) Na nežinau, turbūt vaisiniai ant pagaliuko. Mmm ![]()
o jega man ir tokie patinka nors aisku kartais ir tos grietines patinka kaip mano brolis sako gerai nes is kart zinai is kur tie 2kg priaugo
;D
Vaiva> Nuo grietininių auga svoris?
Vaiva> Nuo grietininių auga svoris?
tau ne apie svori galvoti tokiame amziuje :# LEDAI SUTEIKIA DZIAUGSMA IR PAKELIA NUOTAIKA nebusi nuliudusi ir nevirsi kokia gote ar emo kuri is nelaimes uzsidarys spintoj ir piaustysis venas ;D stai tau ledu
gero apetito

Viktorija, 14 wrote:Vaiva> Nuo grietininių auga svoris?
tau ne apie svori galvoti tokiame amziuje :# LEDAI SUTEIKIA DZIAUGSMA IR PAKELIA NUOTAIKA nebusi nuliudusi ir nevirsi kokia gote ar emo kuri is nelaimes uzsidarys spintoj ir piaustysis venas ;D stai tau ledu![]()
gero apetito
Ne, man tik taip įdomu, beje dar kaip tik šiandien parsinešiau pilną dėžę vanilinių ledų
. o kokia emo ar gote, net nesiruošiau būti, net baisu pagalvoti ;D
Dėkuj, Fiodorai, tokių ledų nė už ką neatsisakyčiau, va tie pirmi labai skaniai atrodo
Fiodorai> nebutina masinti...dabar seile tista...
o ka as zinau auga ar ne... koks skirtumas valgau kad tik skanu ![]()
reikia reikia nejau malonumo atsisakyti ?:D? taip ir velniai zino ko galima atsisakyti
...
Gal bus vaziuojanciu 2-3d.prie juros kur renkasi dainuojamoji poezija?
kur kur kur kur kur ji renkasi? eee pala tai 2-3 dienom tu KLaipedoj ?;]~
taip as klaipedoj busiu...(dar nesu isitikinus gerai, nes gal mama nenores vaziuot nes ji snd dirba)
nes mamos krikstasunis labai jau nori mama vestis drauge i delfinariuma o as ji kaskaip nelabai noriu..
tai kaip ar kas vaziuoja prie juros pasiklausyti dainuojamosios poezijos?
o kur ja gros? kurioj vietoj ta prasme? :]
tai kad nezinau
tia kaip dabar tu vaziuoji i koncerta? :?
tai as dar nevaziuoju
juk as dar namuose ir dar klausimas ar vaziuosiu... snd musu kaime vestuves mano klasiokas(kuris tur 2vaikus vestuves kelia) ;D ;D ir dar vienais etais jaunesnis uz mane ![]()
KOkie ledai skaniausi?
Sovietiniai ,nu Tarybų sajungos
tai as dar nevaziuoju
juk as dar namuose ir dar klausimas ar vaziuosiu... snd musu kaime vestuves mano klasiokas(kuris tur 2vaikus vestuves kelia) ;D ;D ir dar vienais etais jaunesnis uz mane
hey... tai veseles ir tau arteja ne tik man ![]()
Auri> tai kad nelabai man jie arteja nes taip manes nekviete..bet vis tiek zinai ten tu pyragu gausiu ![]()
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → mini TEMOS