Re: Blevyzgos...
nu tikiuos, kad jei kada pas tave kaiman atvaziuosiu ir pasiklausiu kur tokia Vaivu Vaiva gyvena, manes nepaklaus ar ta, aikstinga panele? ;D sakau, kad nera tu 90-60-90 isvis super
:D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
nu tikiuos, kad jei kada pas tave kaiman atvaziuosiu ir pasiklausiu kur tokia Vaivu Vaiva gyvena, manes nepaklaus ar ta, aikstinga panele? ;D sakau, kad nera tu 90-60-90 isvis super
:D
is vis tu standartu neatinku as 90-60-90 kitur truksta kitur per daug ;D
O jei taip paklaustum kur as gyvenu tai pasakytu nes as viena Vaiva savo kaime esu ir tikrai nesakys kad aikstinga...
na, tada gerai saunuole Vaiva, tave vadinsiu
draugiska kaimo fyfa ;D
p.s. vel mergaiciu radijas :?
ne nu rimtai nereikia jau taip ziuret i mano foto ir atsiminti kas po jomis
taip radijas... ziurek klausima gavau ar megstu isdykauti ? sakau ziurint kaip ;D ;D
nu as gera atminti turiu kai nereik, tai ka man dabar daryt ;D
Vaivuk, as tai sakau, kad neisdykauju :? bet jie kazkaip nepatiki is pirmo kart ;D
Ingrida> as nesuprantu vaikai isdykaiti nebegali, zmogus stovet nebegali, padaryt darba... koks apsurdas greit visi zodziai bus pavojingi ir blogi...
kazin kiek kartu ziurejai tada?;D
nu zinok jei garbanojames, tai garbanojames iki galo (geras zodis, tas galas ;D ) ai, nebezinau as...kas mane pagydis nuo to garbanojimosi
skaiciau tai 2 kart kokius tuos uzrasus, o gal net viena
as nieko nesigarbanoju tik sakau tiesa kuri tokia akivaizdi...o del skaitymo kazin kazin netikiu kad viena karta...:)
patikek, tikrai jauciu, kad viena :? tik ziurejau daug kart labas rytas
laba deina, tai kur tos mergaiciukes grazios?:))
labas cia cia
pasiilgai jau?
na siek tiek:)kur kita grazuole?
tai saunu, kad bent siek tiek nzn kur ji, nepasijungus niekur :? jau seniai butu atejus cia, jei butu prie kompo
tai girdejau poilsiauji kazkur, kodel tada nete laika leidi?
kad lietus lija...ir visi draugai pazystami dirba:(
aisku tai vadinas mes tavo drauges
va, nepaliekam nelaimej ;D
na galima ir taip sakyti:))na paziuresim ar nepaliksit
na, nepaliksim tik siek tiek apleisim nuo rugsejo :)tai kas labiau patinka?Airija ar Ispanija?
aisku kad ispanija, na airija visai nieko, tik tas lietus nervuoja:)
na, zinau, kad ten daznai lyja, bet juk Ispanijoj nerealiai karsta o tai irgi nekas
na tik vasara karsta:))), o seip silta.kaip sakoma:siluma kaulu nelauzo
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...