3,881

Re: Blevyzgos...

nu tikiuos, kad jei kada pas tave kaiman atvaziuosiu ir pasiklausiu kur tokia Vaivu Vaiva gyvena, manes nepaklaus ar ta, aikstinga panele? ;D sakau, kad nera tu 90-60-90 big_smile isvis super big_smile:D

3,882

is vis tu standartu neatinku as 90-60-90 kitur truksta kitur per daug ;D
O jei taip paklaustum kur as gyvenu tai pasakytu nes as viena Vaiva savo kaime esu smile ir tikrai nesakys kad aikstinga...

3,883

na, tada gerai tongue saunuole Vaiva, tave vadinsiu big_smile draugiska kaimo fyfa ;D
p.s. vel mergaiciu radijas :?

3,884

ne nu rimtai nereikia jau taip ziuret i mano foto ir atsiminti kas po jomis tongue
taip radijas... ziurek klausima gavau ar megstu isdykauti ? sakau ziurint kaip ;D ;D

3,885

nu as gera atminti turiu kai nereik, tai ka man dabar daryt ;D
Vaivuk, as tai sakau, kad neisdykauju :? bet jie kazkaip nepatiki is pirmo kart ;D

3,886

Ingrida> as nesuprantu vaikai isdykaiti nebegali, zmogus stovet nebegali, padaryt darba... koks apsurdas greit visi zodziai bus pavojingi ir blogi...
kazin kiek kartu ziurejai tada?;D

3,887

nu zinok jei garbanojames, tai garbanojames iki galo (geras zodis, tas galas ;D  ) big_smile ai, nebezinau as...kas mane pagydis nuo to garbanojimosi hmm
skaiciau tai 2 kart kokius tuos uzrasus, o gal net viena big_smile

3,888

as nieko nesigarbanoju tik sakau tiesa kuri  tokia akivaizdi...o del skaitymo kazin kazin netikiu kad viena karta...:)

3,889

patikek, tikrai jauciu, kad viena :? tik ziurejau daug kart tongue labas rytas smile

3,890

laba deina, tai kur tos mergaiciukes grazios?:))

3,891

labas smile cia cia big_smile pasiilgai jau? smile

3,892

na siek tiek:)kur kita grazuole?

3,893

tai saunu, kad bent siek tiek big_smile nzn kur ji, nepasijungus niekur :? jau seniai butu atejus cia, jei butu prie kompo tongue tai girdejau poilsiauji kazkur, kodel tada nete laika leidi? smile

3,894

kad lietus lija...ir visi draugai pazystami dirba:(

3,895

aisku smile tai vadinas mes tavo drauges big_smile va, nepaliekam nelaimej ;D

3,896

na galima ir taip sakyti:))na paziuresim ar nepaliksit:::044

3,897

na, nepaliksim wink tik siek tiek apleisim nuo rugsejo :)tai kas labiau patinka?Airija ar Ispanija? smile

3,898

aisku kad ispanija, na airija visai nieko, tik tas lietus nervuoja:)

3,899

na, zinau, kad ten daznai lyja, bet juk Ispanijoj nerealiai karsta :::908o tai irgi nekas big_smile

3,900

na tik vasara karsta:))), o seip silta.kaip sakoma:siluma kaulu nelauzo:::044:::034