Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Tomai, bent jau ne italiskai pasireiskei, aciu ka cia aiskint, neapsisveplavai :? nesusijuokei :?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Tomai, bent jau ne italiskai pasireiskei, aciu ka cia aiskint, neapsisveplavai :? nesusijuokei :?
Bū Aš dar gyva Čia tarp kitko, jei pasigedot kartais.. :V
bu:] zinoma pasigedom bet kad gyva tai as zinau (lyg ir neuzverciau Nidoj taves ;D )
laba laba kaip einas nu cia ir garbanojamasi kaip kokiam garbaniu susirinkime :-)
neveltui mokykloj moke, kad pasaulyje daugiau garbanotu plauku zmoniu :)o kaip del garbanotu minciu, kazin
taip tave mokykloj moke? nu nieko sau...
matai siais laikais matyt ir intelekto lygi pagal garbanas nustato ;D
o bliam... tai as labai protingas taip iseina?
aik aik negali but ;D ;D
taip tave mokykloj moke? nu nieko sau...
joa, berods per biologijos pamoka :?
Ingrida> ten kartais nebuvo hibridinis kryzminimas ;D ;D ;D
nu nea jei butu, tikrai buciau atsiminus ;D
matai siais laikais matyt ir intelekto lygi pagal garbas nustato ;D
zdz .... as tai siaip irgi protinga, bet niekas nemato
Lina, 25 wrote:matai siais laikais matyt ir intelekto lygi pagal garbas nustato ;D
gal sakau reik plaukus tau pagarbiniuot siek tiek :?
Nijolė, 21 wrote:Lina, 25 wrote:matai siais laikais matyt ir intelekto lygi pagal garbas nustato ;D
hmmm.. manau ne :-)
Ingrida, 22 wrote:Nijolė, 21 wrote:Lina, 25 wrote:matai siais laikais matyt ir intelekto lygi pagal garbas nustato ;D
hmmm.. manau ne :-)
nu turbut, kad ne...jauciu labai nepatraukli butum :?
Trečia pamoka profams:
Trys šveicarų raganos - k**vos, norinčios pakeisti lytį apžūrinėja tris mygtukus ant laikrodžių "swatch". Kuri iš šveicarų raganų - k*vų, norinčių pakeisti lytį, kurį mygtuką ant laikrodžio "swatch" apžiūrinėja?
Dabar angliškai:
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch switch?[/quote]Geras o dabar paaiškink
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
io sitas ir man sunkus pasidare tiesiog prejau isvata atmetes wisus klaidinanzius zodzius gavosi viena ragana tik neisku kuri laikrodi apziurinejo nes swacias kaip zinau turi tik viena migtuka o laikrodziu buvo trys ... nu cia be paiskinimu Nijolyte neisisuksi
zdz hebra jus arba neturit ka veikt arba neturit ka veikt... va. O man i marijampole nusitrenkt reikia per siandiena. Pasimelskit uz mano naivia, mares nesuzalota, Klaipedietiska siela.. :}
Auri> o Klaipedoj kodel nepasimmeldi?ne tas efektas?
tai as uz save melsiuos visa laika bet as tiesiog prasau papildomos pagalbos nes speju vien mano maldu gali neuztekt ;D
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~