Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Auri> tai ka visi kuklus renkamies melstis uz Auri,kad gerai jis ten pasimelstu ;D ;D ;D ;D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Auri> tai ka visi kuklus renkamies melstis uz Auri,kad gerai jis ten pasimelstu ;D ;D ;D ;D
taip ....
palinkekit mums sveikatos.... daug sveikatos....
jooooo.... :V man regis mums jos laaaaaaabai prireiks jei ne penktadieni tai sestadieni nakti tikrai
zdz, kazkuria nakti mes pradesim tiket i dieva ;D
Tai ka jums visiems geru sveikatu..ir kad niekas nepalauztu jusu sveikatu joks skystis,nebutu tvirtesnis uz jus ;D
na tikrai nebuvos tas skystimas tvirtesnis nors dar jo ir siandien bus
silpnai hebra meldetes bo man tai stiprybes tai konkreciai pritruko ;D
ne tau vienam.... :V buvio daug visuotiniu nutikimu
Auri> tai gerai meldemes,tiksliau as cia viena tokia nes matot kai jusu nebuvo,tai viena klaidziojau cia..jei Lina sake kad jus tvirtesni tai tvirtesni... saunuoliai
o apie visuotinius nutikimus tai gal garsiai pakalbekit..
Lina, Nijole arba Auri raportuokite ir foto imeskite :-)
buvo cyyyystas gerimas ..oj ragavimas nebuvo kada fotkinti be to karolinos nebuvo, tai todel nei anciuku nei vandenuko nei sakeliu nebus (chuckle)
pijokai :? :D:D
Lina> negali buti.. kokios vestuves be fotiko ir kameros? m?
naujoviskos gi tokia nauja mada viskas atmintyje, kas buvo tas prisimena o kas nebuvo patys kalti
Lina> pala pala..juk musu niekas nekviete kaip mes galim zinoti? :?
o kodel tureciau kviesti :? vestuves juk buvo mano vyro ir mano o ne nik klubo o fotkino ir filmavo tie kurie ismano savo darba o kas po vestuviu buvo koks pratesimas istorija ta nutyli nebent kazkada kazkur...
Lina> tai as ir neprasau kad kviestum cia tik pasakiau kodel mes nezinom kas ten buvo...ir dabar tikrai nenoriu zinoti...
na niekas ir nesiruosia pasakot
Lina>tai gerai...
<...> o kas po vestuviu buvo koks pratesimas istorija ta nutyli
na, nzn kaip tau... bet man tai atmintis nutyli, o ne istorija
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~