141

Re: Sexas su šio portalo nariu..

Audrius, 27 wrote:

tikiuosi neteko ir neteks ... is vis tai yra nesamone pats procesas - laiko gaisimas .. ir galvos skausmas po to .. merginos tik tai ir moka atnesti daug nelaimiu daug bemiegiu naktu ir galvos skausmo .. **** to reikia .. desine ranka ir viskas ok .. i paveiksliuka koki ziurint tongue

Visiskai sutinku, kad atnesa bemiegiu naktu jos, kaip skae irgi minejo,akd jei pasimyleti,tai merginos tipo ce jau paslauga ojojoi kokia daroi,vaikinui,isikalineja ce, ir panasiai,neteko pasiulymu sulaukti ir tikiuosi nesulauksiu big_smile

142

Ingrida, 19 wrote:

pasiulymu nekarta teko gauti , bet nesutinku big_smile

Daug prarandi..... ;D

143

esu isranki,todel visu paiulymu pasimyleti negaliu ir nenoriu tenkinti.Mane vyras turi lepinti,na jei ne finansiskai(pakankmai uzdirbu,kad galeciau pati save lepinti),tai jau demesiu yra privalu.Tai va,teko cia keleta tokiu sutikti ir su jais pasimyleti neatsisakiau.Koks rezultatas?abu fantastiski meiluziai,zino kur ir kada pajudeti,kur paimti irt.t,su vienu rysio nepalaikau,nes per daug teisiuu pradejo i mane reiksti.Kitas man tinka savo gyvenimo filosofija ir suteikiam laisve man,turiu ji tuomet kai noriu.

144

,,...turiu jį tuomet kai noriu\ . Patiko man ši Jūratės frazė.

145

Jūratė, 35 wrote:

esu isranki,todel visu paiulymu pasimyleti negaliu ir nenoriu tenkinti.Mane vyras turi lepinti,na jei ne finansiskai(pakankmai uzdirbu,kad galeciau pati save lepinti),tai jau demesiu yra privalu.Tai va,teko cia keleta tokiu sutikti ir su jais pasimyleti neatsisakiau.Koks rezultatas?abu fantastiski meiluziai,zino kur ir kada pajudeti,kur paimti irt.t,su vienu rysio nepalaikau,nes per daug teisiuu pradejo i mane reiksti.Kitas man tinka savo gyvenimo filosofija ir suteikiam laisve man,turiu ji tuomet kai noriu.

Patinka man toks brandžios ir nesukaustytos moters požiūris smile

146

ane?,aciu nuskambejo kaip komplimentas:)

147

as to cia ir atejau,nes noriu susirasti smile

148

Tos Linutės pėdos čia jau ataušo, nors gal per vieną dieną buvo sukėlusi bangas visame forume :::607

149

tai jai norit tai mylekites tik nestumkit vieni ant kitu net juoka sukelia stumimas jus toki jus tokios o sekso tai visi norejo ir nores

150

Na ieskok kaip ir tam ir yra kad susirast kazka, ir esu isitikines kad didzioji dauguma seksui ir iesko o ne kad aptart perskaitytas knygas

151

na del sito sutinku, kad dauguma kaip tik ir iesko sexo partnerio... juk labai lengvas kelias, net nereikia labai stengtis... parasai tesiai sviesiai ar nori sekso? o paskui tik tereikia laukt atsakymo... nors tiesa pasakius man tokie dalykai visiskai ne prie sirdies...

152

Neringa, 23 wrote:

juk labai lengvas kelias, net nereikia labai stengtis... parasai tesiai sviesiai ar nori sekso? o paskui tik tereikia laukt atsakymo...

ar tau nors karta suveike toks kelias ?

153

Nesąmonė

154

smile kazkas iesko sexo,kazkas draugo,kazkas siaip paplepet nori,as tai manau taip nera,nepergyvenk,kazkada bus,net pats nuo to begt pradesi:D o siaip tai kas man jaunam ir nevedusiam:) pasiulis paimsiu,nepasiulis kitur surasiu:D

155

arba ciulpi arba ne nieks i spranda juk neduos nenores straipsnio wink

156

teko ir likau patenkintas smile

157

Kas ko iesko, manau tas ta ir randa... kam reikia sekso, ji randa, kam reikia meiluzio ar meiluzes irgi randa, manau yra tokiu, kurie ir seima patapo.. smile

158

teko myletis

159

nesimaivykit merginos....sakot visi siulo ,o jus nenorit ,Visos norit tik matyt siulytojai pasitaike nekokie:::d20

160

gaila ziureti i tuos waikinus kurie bando cia kaso pasiekti, tuo labiau nusitemti i lowa, bewiltiska