Re: Blevyzgos...
aaa, nu jo :D:D ten ne Lina, o visa Linute :Dir dar dvieju vaiku mama :obet visvien, Aukses ir as noreciau :Dnu ta prasme, kad sugriztu :Dgaila, kad ja pagriebe tas vaikinukas :?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
aaa, nu jo :D:D ten ne Lina, o visa Linute :Dir dar dvieju vaiku mama :obet visvien, Aukses ir as noreciau :Dnu ta prasme, kad sugriztu :Dgaila, kad ja pagriebe tas vaikinukas :?
Linas fanatikas, o Aukse yra Aukse...jai nieks neprilygs
o tu esi musu Linelis
Ingrida> taip iji siuolaikyne mamyte...
o del Aukses tai i atleiski oi ne i paiesku tarnyba kreipiames m?
Lina mini Linas cia.. ;D ;D ;D
Vaiva >>> Del MEDZIO viskas turi buti aisku. Jis tiesiog Klaipedoje. ;D
GRAZINKIT AUKSE ATGAL !!
Auri> tai as jau zinau...aciu kad man parodei kuris :?
Auri, isprotejai gal netycia? :? tai butu gerai
Ingridaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gelbeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkk
geeeeeeeeeeeeeeeellllbeeeeeeeeeeeeeju jau kelt koja iki Aurio klyno???
pala dar... nes jis nieko nebesako... kokia tu saunuole... uz taves kaip uz sienos jauciuosi
Ar matai kas skype pas jo jau dedasi? gerai kad angliskai nesupratu ;D ;D ;D ;D ;D ;D bet tas menulis pritrenke mane prie zemes...kaip reiks iki teliko nusliausti nes juk mano krastiene olipijadoj reik pamatyti...
eik jau ;D Ingrida ne siena - galima pastumt :] :] O as tylejau nes ruosiausi garderoba kraujo praliejimui.
Miela sese kam tau ta siena..
ai labas rytas visiems.. ka veikaliojat kaip sekaliojasi
tai joa, taip ir turi jaustis :Dplika akimi matos juk ;DVaiva, as tikrai nematau Aurio skypes :Dtuoj imesiu kaika mielesnio uz menuli ;)Evalduk
plika akis sakai... :? :?
OOo broliukas mano..
Ingrida> nejau ir tu supykai
vaivuk, nepykstu nieko as..biski reikalu turejau :Do to mielesnio, kur zadejau Auriui imes t nerandu, reik praknist visas foto :?laukit, grisiu
hmz... kaip cia dabar taip buvo... mano zmonele man i pritavate neparase... negerumai kazkokie.. arba kazka sumaste..
jau lauk bedos ;D cia kaip tyla pries audra ;D
bet tai zinai ka auri... beda po viena nevaiksto
zmones lekiu ziuret savo krastietes...
broliukai, tavo zmona uzsimta moteris em mergina,nespeja...
Ingrida> tada saunu ...
Auri> saugokis...
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...