Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
nu ten mazai truksta. Bet joa as isitikines kad man pavyktu ;D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
nu ten mazai truksta. Bet joa as isitikines kad man pavyktu ;D
tai gerai tada ;D
meskinas-pliusinis zaislas :Djuk jei as tik pasakysiu, kad turiu meskina, gali kas nors pagalvot, kad tikra meska
Vaiva, o tavo lova didele?:D:D:Dsugalvojau as zinok liuksiska dalyka tu pastoviai gi su keliom kaldrom miegi..tai va, kaip visad pasiimi meski i lova, is kitos puses meskio ateina Auris, o tada ciucikas lekia i lovos viduri :Disivaizduoji kaip silta bus
ir dar pamirsau pridurti, kad visi bus laimingi, nes bus su meskiu (vargsas meskis ;D )
Ingrida> uztektina ta lova as telpu joje puikiai ir kitas zmogus tiptu nes meskinas jau isbandes nu taip su dviem miegu joo siltokai butu
kazkokiais kodais Vaiva cia kalbi, zinau as tuos meskinus
Linai>jokiu koduociu as cia nematau
cia gal del to, kad nuo nagu lako kvapo apsvaigus siek tiek esi
nuo acetono labiau..
geriau velka sakai?
Linel, cia todel, kad nagai nulakuoti ir nlb noris stipriai spaudziot mygtukus, kad nesugadint nagu :dva kodel tokios koduotes, kurias ne kiekvienas supranta
bliamba, radau gera straipsni apie tuos visus s kosmetikoj, bet pakibo kompas, nes su kazkokia programa ten atidare ir neberandu :?
cia tuoj nedrasus ir kuklus vyrai prades nagus lakuotis jei si tema bus pletojama
jooo, Vaiva, cia gi ne blevyzgu eteris ;D o, Lineli, 399
nu cia tai gers ;D ;D Veza sakot acetons ! ~ Tai brol gal ir man pamegint?? :? :? :?
Auri> gal nereik ?
berniukai :Dbet jis veza tik tada, kai nagus lakuojies ;D;D;D
o tipo jo i maisiuka negalima isidet ir pakvepuot? :? :?
kam maisiukas kad yra vatos
Vaiva, kodel tu jiems visas paslaptis isduodi :/nesakyk, kad nuo vatos acetonas labiau veza
hmm... bet tada isgaruoja jis lengviau... :? maiselis tai uzdara eko sistema gaunasi
gerai tegul lieka cia tarp musu...
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~