4,701

Re: Blevyzgos...

Ingrida> tiek to sesuk galvos (ten buvo parasyta prie altoriaus ta prasme tongue )

4,702

aaa, supratau :Dna taqip, nevedi...pakolkas ;D

4,703

nu kaskaip nesinori...:D va prisiminiau kaip pasnekejau su mamos bendradarbiu.. nes kaip buvau pas mama(tiksliau mama dirbo per maritona sokiu..) tai pas jos palapinej sedejau atejo toks vyriskis(tiksliau mamos bendradarbis) jis pasakoja apie kaskoki vyra koks grazus ir t.t. o man ten atsibodo jo klausytis..tai sakau ka tu gal gejus esi kad vyrai tokie tau stebuklingi?.. aplinkiniu juokas uzgoze jo atsakyma...

4,704

Vaivuk ;D;D;Dreiktu nufilmuot tavo pasisakymus, as labai labai buciau dekinga uz juos ;D

4,705

taktiskumo pamokeliu kazkam prasivest reikia... :::819

4,706

Ingrida> gal nereikia :?

4,707

reikia reikia, Vaivuk big_smile
Lienl, neaiskink :Dtaktiskas mat atsirado big_smile

4,708

Ingrida>kai buvau maza labiau reikejo nes dabar juk as dar tvardausi  ;D ir bunu taktiska kartais ;D

4,709

mmm :? na taip ;Dvargsai tie, kurie tave uz rankytes vedziojo ;Do gal...uz pavadelio? yikes big_smile

4,710

em...aa..pati eidavau mamai i sijona isikibus jei vaziuodavom kur... tai ne karta esu isikibus i kitu moteriskiu sijonus.. :?

hmm tai as busiu cia viena..tai is kart galiu litanijas kalbet (oi rasyt) nes as jau rytoj ir kitom dienom neprisijungsiu.(kaskam pasiseke,nes mano kvaili pasakymai dings is cia)
pasiilgsiu jusu zmogyciai..

4,711

Blevyzgos... Yee-Ho!!! Kai reginausi sitam saite, niekada nebuciau patikejes, kad lankysiuos jame del forumo temu... Nes cia rasti ka nors - tai beprasmiskas ieskojimas... :-)

4,712

Rimvydai> ir kodel sunku rasti?kas iesko tas randa kaip sakoma..o blevyzgos tai tikrai super

4,713

Vaiva, o gi del to, kad neapsimoka ieskoti adatos sieno kupetoj... Nebent, ta adata butu auksine...

4,714

jei neieskosi, nesuzinosi kokia ta adata tam maise slypi :)taip kad...na, nebent pati ta adata islis kazkaip, juk ir taip gali buti wink
Vaivuk, tai nepergyvenk, blevyzgose nieks nebesilanko beveik, nebus ka skaityt tau :Dlauksim tavo studentisku pasipasakojimu smile

4,715

dzin tos adatos. Vistiek idomiausios niudienos temos buna tope, o tai kas jau isdiskutuota buna uzkasta gyliai gyliai ;D

4,716

Ingrida, sumaisei yla maise ir adata sieno kupetoj... :-)

4,717

Zinai... Cia ne pirmas ir ne paskutinis kartas kai Ingrida "primaiso" ;D

4,718

joa tongue piancolada, margarita ir dar kazkoks brudas ;Do jus cia nepavydekit tongue cha, einu komedijos toliau ziuret big_smile beje, koks skirtumas...ir yla ir adata lygiai taip pat skaudziai duria, kai nepastebi ir atsisedi ;D

4,719

Nu, yla sieno kupetoj nesunku butu rast... :-P

4,720

jei daug uzpiltum, butu sunku ;Dlaba diena tongue