Re: Daug įvairių klausimų ir atsakymų
Rimvydai> virsuj yra parasyta didelem raidem kurti "nauja tema"...ten paspaudi ir viskas sukuri.. tema..tikiuosi kad supratai(raudonam laukelyje bent pas mane)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Daug įvairių klausimų ir atsakymų
Rimvydai> virsuj yra parasyta didelem raidem kurti "nauja tema"...ten paspaudi ir viskas sukuri.. tema..tikiuosi kad supratai(raudonam laukelyje bent pas mane)
Sirdingas dekuj tau, Vaiva :-)
Rimvydai> nera uz ka,matau kad pavyko tau sukurti..bet gal pats atradai..
Viena klausima turiu: kaip sukurti tema forume? Pazadu, kad nesamoningu temu nedarysiu... ;-) :-)
Pirma pasirenkam kur tema rašyti, jei apie kina tai pasistenkit kad tema rastus kataloge apie kina .Du kai nusprendėt ką daryti tame kataloge spauskit ant "Nauja tema"
o paskui sekit eiga.Reikalingas ,temos pavadinimas ir aprašymas, pristatymas.Pageidautina kad tema būtų aprašoma lietuviškomis raidėmis
Dekuj ir tau, Tomai
Kodel man neina pakeisti pagrindines nuotraukos?
Juozai, virsuj kur yra "Rodyti foto: A", pasirink kita ir spausk "Nustatyti" knopke. O jei kalbi apie nuotrauku eiliskuma, nusistatyk eiliskuma (skaiciais ten: 1,3,2,7,5,4,6 ir t.t.) ir spausk apacioj esancia knopke "Keisti"...
Kodel man neina pakeisti pagrindines nuotraukos?
Anketos...!!!???Yra tokie numeriukai ,žemiau nuotraukos ,juos galima kaitalioti .Prie kiekvienos nuotraukos patartina kad būtų skirtingas skaičiukas .Viskas priklausys kokia numeracija parinksi nuotraukoms taip jos ir išsidėlios anketoje .
Ane, Tomai? Negali but! Turbut meluoji... As turbut pries tai heroglifais jam paaiskinau, kaip pasikeist nuotrauka, kad tu cia ta pati parasei...
kaip uzslaptinti savo prisijungimo duomenis?
Ane, Tomai? Negali but! Turbut meluoji... As turbut pries tai heroglifais jam paaiskinau, kaip pasikeist nuotrauka, kad tu cia ta pati parasei...
jo jo jis nemeluoja ten skaiciai tokie yra ;D
Sakykim kad nemačiau
Ar galėtų koks nors nepiktas kaunietis papasakoti apie kamščius Kaune...? Konkrečiai rūpi penktadieniai, 10-12 valanda, 29 autobuso maršrutas.
Ar galėtų koks nors nepiktas kaunietis papasakoti apie kamščius Kaune...? Konkrečiai rūpi penktadieniai, 10-12 valanda, 29 autobuso maršrutas.
zinai as cia nekaunas bet milane kai visi baigia darba tai kosmaras ... nu daryk isvadaas 10 12 turetu buti maziau auto nei 7 ir 6 valandomis kai visi skuba i darba
Ką manot apie Bridget Jones dienorašti ;D
knyga ar filma ?
knyga ar filma
?
Nu aš filmą nes abejoju kad jos subine ten aprašė taip detaliai kaip tem filme pavaizdavo ,vargšelė filmas ne realus ,galima pailsėti nuo naujų filmu.Bėgu žiūrėti kita dali :=D
-O Tu sakyk ką manai tiks tas ir tas kalba vistiek apie tapati nesvarbu iš kokio šaltinio
hebra gal yra vairuojanciu bmw
hebra gal yra vairuojanciu bmw
[url=http://forumas.ieskok.lt/index.php?id=5&lockme=0&sys=10]spausk ant mÄ—lino užraÅ
Kur geriau praleist atostogas vienam namie ar kur nors nuvazuot?
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Daug įvairių klausimų ir atsakymų