Topic: Klasika
Taigi butu idomu suzinoti ar klauso kasnors dar jos ar tai domina tik vyresnio amziaus zmones ??
You are not logged in. Please login or register.
Taigi butu idomu suzinoti ar klauso kasnors dar jos ar tai domina tik vyresnio amziaus zmones ??
tai zinoma kad klauso:pp as klasika ypac mozarta kiekviena ryta klausau...
Ania na as tai retkarciais kai buna tam tikra nuotaika vivaldi klausau metu laikai man labiausia patinka
kaskada labai klausiua net i filharmonijas vaiksciodavau su mama...:D uzpraitus naujus taip sutikau klausydamas klasikos...nu nzn nenervina bent manes shi muzika bet migdo labai...:D
Vienas is poilsiavimo Juodkranteje ipatumu - eiti i klasikines muzikos koncertus liuteronu baznocioje.
aš klausau. ir į simfonijas vaikštau. čia gi klasika - visos muzikos pagrindas, negalima jos nurašyti. ;]
Klasika yra gerai, ji privercia zmones surimteti, susimastyti ri pasijusti taip, kaip reta. Zinoma tokiu yra daugiau zmoniu.
neklausau. gal nes yra kas labiau patinka. bet šiaip kategoriškai nesutinku, kad tai galėtų būti tik vyresnio amžiaus žmonių muzika.
na kaip baigus muzikalke tai klausa prie tokios muzikos oj kaip pripratus:V netgi visa klasikos cd kolekcija turiu:D dovanu gavau,nes kazkas sumaste,kad as labai megstu tokia muzika:D nesiskundziu:D
Uzvakar gal puse dienos klausiau darbe klasikos..Aisku tai nera mano mextamiausia muzika bet kartais paklausyti butina!:)
na man kamerine muzika patinka....as klasika megstu turiu ir irasu namie...
Man asmeniskai nepatinka, na kaip nepatinka, as jos neklausau. Kaip ir 80 procentu visos muzikos. O va klasikiniu instrumentu (smuiku, violenceliu, ir kt.) derinimas su dabartine muzika tai labai maloniai nuteikia ausi. Pvz Metallicos S&M.
o, metallica su orkestru yra gėris. bet kad nepasakyčiau, kad metallica yra "dabartinė muzika". vis dėlto berods nuo 1981 metų egzistuoja...
na dabartine, lyginant su kokiu mocortu. O tas koncertas nera toks senas, berods kazkur 97 metu
jop, kažkas panašaus. bet koncertas iš tiesų yra labai geras. teko kelis kartus dvd žiūrėt. įspūdinga.
iš kitos pusės, ar tai galima vadinti klasikos ir metal junginiu? juk grojamos tai buvo Metallicos dainos, o ne Bacho ar Vivaldžio.
Klasika yra klasika.Kai reikia mokytis ar dirbti, nei metallica, nei yva nepades.O stai Bachas, Vivaldis ir kt. puikiai:)
klasika yra nemirtinga.....:)
Klasika yra klasika.Kai reikia mokytis ar dirbti, nei metallica, nei yva nepades.O stai Bachas, Vivaldis ir kt. puikiai:)
Cia jau nuo kiekvieno iprociu ir pageidavimu priklauso.
dazniausiai tenka klausyt darbe, mazdaug 3-5 kartus per savaite
tik irasu nemegstu, nes juos arba klausyt per daug kainuojancia kokybiska aparatura, arba is vis neklausyt, bet gyvai atliekama patinka
dazniausiai tenka klausyt darbe, mazdaug 3-5 kartus per savaite
tik irasu nemegstu, nes juos arba klausyt per daug kainuojancia kokybiska aparatura, arba is vis neklausyt, bet gyvai atliekama patinka
Cia teisybes yra, kad reikia geros aparaturos, kad pajusti visa didybe ir jega. Radiotaskas ar panasaus lygio aparatura tam netinka. Arba klausyti gyvai. Karta tik gyvai klausiau tai visai patiko.