Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Nijole>tai kur jau taip dingsti?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Nijole>tai kur jau taip dingsti?
jau kaip apsmeize del pyrago ir Audriaus :Das jau galvojau jis perpras ta pyraga, bet tai paskui susivokiau, kad reik jam duot pakibint Marijeempoles mergaites ir jis nutyles pyrago sudeti/sviezuma ;Dir is viso, man viskas tiko, nes buvot jus svarbiausi
beje, Nijole :)didziausia kande esi tu ;D tik kad buvai uz vairo, todel viskas ir subliusko :Do taip tai butumem sytarusios, manau
sviezienos bus laba diena, visiems
sveika ,kas geresnio kaip orai ir visa kyta ?
>>> labuciai visi ,kaip laikotes zmones
>>> nematau Lino,kur jis ,kur Diana >>>
Linas tai toli islekes... Diana tai velniai zino kur nusibascius... :?
nu vaikai, jau pasiilgau :H labai :H baigiu isproteti cia :-)
tik baigi? As tikejausi kazkokiu konkreciu rezultatu... :?
Ingrida, 22 wrote:sviezienos bus laba diena, visiems
sveika ,kas geresnio kaip orai ir visa kyta ?
>>> labuciai visi ,kaip laikotes zmones
>>> nematau Lino,kur jis ,kur Diana >>>
na, orai labai silti :)o geresnio, dirbu :Dir kazkaip nuvargstu labai, nes negaliu saves nugalet ir krentu 9-10 i lova :|siandie bandysiu ilgiau istempt, nes jau negaliu atsistebet savim, juk istempdavau iki ryto
tikrai nuvylei ...mes mastem, kad pasiilgsi ir parvaziuosi
Linas dar gyvas kekiasi suomiskai krempa mokslo saknis geria ir dejuoja kad suomijoj viskas brangu
> vazineja zuikiu nes 80 eu per men menesinis bilietas tikrai ne man
>> net mano kaimynele Olande sako kad jai irgi per brangu o ka jau kalbeti apie mane
>> Vakar Linas buvo saunoj sokinejo i ezera drebejo gere soko toosinosi. tada miegojo ir snd tik apie dusa ir lova svajoja
>> Helsinkis margas didelis grazus bet ir brangus miestas.
> aciu uz demesi myliu buciuoju ir iki
o dieve ;D Linai, na ir prajuokinai :Daisku, db sakysit, kad as tikra lietuve, svarbu kazkam blogiau nei man, bet tai netiesa :D:Dna, ziurek laikykis, jei ka, bulviu visada atsiusim ;D
beje, kokios baudos uz vaziavima be bilieto :?
80 euru na ir man paciam linksma nes tai nauja patirtis
>> ai dar traukini praziopsojau kai buvau su savo belgu draugu klube tai abu nusitasem "gerem FISU tai suomiskas gerimas is anyziu " ir praziopsojom traukiny tai abu praleidom nakti traukiniu stoty
netikiu, kad jusu is ten neismete
netikiu, kad jusu is ten neismete
na traukiniu stotys atrakinama gal tik 4 ryto tai vidujenebuvome bet gi galima nueiti i stoti ir per metro eskalatorius kai moki tai gali issiskukti
kai moki netrunki, zodziu ;Dek, nuotykiu tai bus, bet bliamba, juk ir baisu turetu but
kai moki netrunki, zodziu ;Dek, nuotykiu tai bus, bet bliamba, juk ir baisu turetu but
na jei bijosi visko tai ir namie pavojus uzklups taip ir paranoja isivaryti galima, helsinkis saugesnis nei vilniaus naujininkai tau jau tikrai
Ingrida, 22 wrote:kai moki netrunki, zodziu ;Dek, nuotykiu tai bus, bet bliamba, juk ir baisu turetu but
na jei bijosi visko tai ir namie pavojus uzklups taip ir paranoja isivaryti galima, helsinkis saugesnis nei vilniaus naujininkai tau jau tikrai
sakai :? reiks apsilankyt tada tuose naujininkuose ;Dbent pasigirsiu, kad pazindinuos jau su vilniumi ;Do helsinki nemanau, kad saugu, juk naktim galima sutikt lietuvi Lina ;D
Linai labas kur buvai :H Auris Čia Bardaka kelia be Tavęs
Tau Lina valgyti duoda:?Jei nori mes su bratka į laišką džiovintu silkių pridėsim ir siūsim tris kartus į diena Tau pavalgyt
Ingrida yra juodas humoras bet ir juodam humore yra ribos.. :V
>> Tomai bardakas gali booti tik galvoje o forume postai gali booti istrinami
Ingrida yra juodas humoras bet ir juodam humore yra ribos.. :V
Linai, kazkas man kazkada rase, kad jei as juodo humoro nemegstu, tai tada tu ten kazkoks :Dman rodos, kad tu tik pavarges, kaip kazkada minejai :?
Linas, 20 wrote:Ingrida yra juodas humoras bet ir juodam humore yra ribos.. :V
Linai, kazkas man kazkada rase, kad jei as juodo humoro nemegstu, tai tada tu ten kazkoks :Dman rodos, kad tu tik pavarges, kaip kazkada minejai :?
taip bet jei ir toliau taip zmones kalbes apie lietuvius uzsienyje tai musu ivaizdis nepageres, as ten ne moteris prievartaut ostudijuoti isvaziavau..
Ingrida, 22 wrote:Linas, 20 wrote:Ingrida yra juodas humoras bet ir juodam humore yra ribos.. :V
taip bet jei ir toliau taip zmones kalbes apie lietuvius uzsienyje tai musu ivaizdis nepageres, as ten ne moteris prievartaut ostudijuoti isvaziavau..
as tik apie vandalizma pradejau, o tu jau ziurek ir apie prievartavimus :Dnu zodziu, viskas gi gerai ;)cia tik buvo mazas ir visai ne juodo humoro juokutis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~