Topic: Kvaila tema: kas geriau: hipis, pankas, "lysas" ar garbanius :-D
Tiesiog, visada juokaujant, mane "kankina" toks klausimas :-) ;-)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Kvaila tema: kas geriau: hipis, pankas, "lysas" ar garbanius :-D
Tiesiog, visada juokaujant, mane "kankina" toks klausimas :-) ;-)
hipis ne, nes jis ilgaplaukis berods :?o ilgaplaukiai man asocijuojas su neplauta galva ;D (nepykite, jei atsiras tokiu, kurie su svaria ) taip, pankas...na, irgi tas pats :Dar cia tie, kur su skiautere?jei su ja, tai ...visai nieko, jei tokia istreniruota ji ir nelabai marga "lysas", na, cia jau visas grozis :|tik kad tiktu, svarbu garbanius...jei tik mintys neperdaug garbanotos, tai viskas tvarkoj ;D
Psichologine apklausa rodo ka kita. moterys aplamai ziuri pirmoi vietoi y vyro sedyne jei ji standri ir raumeninga tai jom galvoi asocijuajasi su pajegumu "gerai pastumdyti"
Juakais: beto galine kisene zinoma kaip pinigines vieta todel ten demesys kreipiamas pirmiausia
na o poto tiktai kai jau uspakalis yvertintas tada: jei patiko tai gerai ir plikis ir ilgaplaukis; jei nepatiko tada garbanos oficiali atstumimo priezasties versija
Zilvinai> ir vel tu ne i tema... :? kuo uzpakalis turi bendra su plaukais ? ;D
cia berods jis turejo galvoj, kad jei mums nepatinka vyro uzpakalis, mes sakome, kad jis mums nepatiko del plauku :Dturbut jei pasakytume tiesa apie uzpakali, isizeistu
Ingrida, as jau nebesuprantu, cia apie uzpakalio plaukus diskutuojat, ar apie galvos (butent galvos sukuosenas) diskutuojat? ;-)
taip, butent galvos :Dbet db nebloga mintis kilo ;Djei uzpakalis su plaukais, tai jauciu dilema iskiltu..kokie gi ten plaukai tinka ;D
Ir pradetum vartyt "Play-Girl" zurnala (jei toks yra :-D )...
Ogo plaukuotu siknu rinkimai,vyrukai meskit foto mes ivertinsim ;D ;D ;D
Ogo plaukuotu siknu rinkimai,vyrukai meskit foto mes ivertinsim ;D ;D ;D
o dieve, Vaivuk, neblogai sumastei ;D
Rimvydai, jauciu ner tokio :?
Ingrida> stengiuosi,zinai juk reikia pokyciu siame forume...
Ne veltui padariau prierasa: "Kvaila tema" ;-)
apsisprendziau..plikas hipis :Dmanau, maziausiai imanomas variantas
Cia ne tik, kad neimanomas, bet ir nerealus ;-)
tai todel ji ir renkuosi ;D;D;D
lysas
tai todel ji ir renkuosi ;D;D;D
o kaip del panko hipio?
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Kvaila tema: kas geriau: hipis, pankas, "lysas" ar garbanius :-D