Re: Blevyzgos...
laba diena sesut
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
laba diena sesut
o!labas Egluze vis dar tik nosi buciuoja?toliau santykiai nezengia
Labutis..ziuriu musu radio stotis visai apleista tik nebuki namuose...
Kaip jus gyvenate?kas naujo cia? m?visa ataskaita duokit kol as cia nebuvau...
va va, kas ir kaltas, kad cia buvo tyla :Dtaves nebuvo, vadinas tu kalta :Dkad pas mus cia nieko gero, klesti ruskiu temos, Lino, 37 temos ir..net nzn kas dar :pgeriau pasakok kaip tavo studentisko gyvenimo pradzia
na ten su tais rusais,ziurek kad kaskiekno rustybes neuzsitrauktum.. o del sito kad as cia nebuvau nereiskias kad jus turit tylet.. o studentiskas gyvenimas,na paprastas nuobosus paskaitos bendrikas juokas miegas ir vel viskas is pradziu..kvailiausia kad turiu kambaryje traktoriu(mergina kuri knarkia niekas aji turbut knarkimu neprilygsta) tai jei ji miega tai visada atsibundu jaunatviskai uztinusi...
Vaiva :Dsakes, nenuskilo tau :Dmano kambarioke irgi knarkdaavo, bet tai per tuos 3 metus as kokius 4 kart esu isgirdus..labai tyliai ji ten, net nzn, gal ne taip kaip atsiguldavo, kad ne visad :? ausu kistukus isigyk, nes paskui priprasi ir dar vyra knarkianti isigysi ;D ;)na, bus sesija, bus linksma
Ingrida> manau ten visam bendrikui nenuskilo kad ji gyvena ;D ;D ;D bet nieko ausu kamstukai greit vaistiese bus visi isluoti bet nieko ;D ;D tyliai cia dar nieko bet kad sitaip.. o del vyro knarkancio kaskaip netikiu kad toks bus... ir jei toks bus busiu pratus jau prie tokiu trubavimu...eik jau sesija blogai o ne linksma
nea, sesijos deka ir pajunti, kad esi studentas ;)zodziu, visi tie skubejimai, nemiegojimai isliks kaip patys nuostabiausi dalykai is studiju laiku :)na, turbut reik eit miegot, nes ner norinciu pabendrauti visiskai... (daugtaskis)
Ingrida> man nemiego naktys kosmaras,nes as siaip neibunu nemiegojus visa para...
pala o kaip cia su vestuvem? Rugsejis jau ipusejo o vestuviu sarasas nera iskabintas..ir nekvepia net jomis..m ? kas cia per velnias? gal jau cia spaltai zadate rengti?
ai, tu kaip mano grupioke tokia viena :Djei jau ji nueidavo ka ant lovos daryt, viskas, nuluzdavo :Do jei istempdavo siaip ne taip, tai kita diena liezuvis neapsiversdavo ir kaip pasodinsi ar pastatysi, tokioj pozicijoj ir bus ;D
paliko mane Evaldas, vestuviu nebus
eik jau negali buti kad amno brolis tave paliko..netikiu..gal tu palikai?m? :?
kaip jus zmones gyvenat? kur aplamai kiti visi dinge?
Vaiva, as nieko nepalikau, niekad nepalieku...nesigilink, bus geriau visiems...
zmones dziaugias paskutinemis sauletomis dienomis turbut :)as eisiu tuoj toliau lervet, nes vakar persidirbau turbut :Dir siaip, saltoka taip, tai neprosal :)kada i Klaipeda isvyksti?
Ingrida>kaip isakysi...
nu kur jau kas is to kad saule o nosis sala nuo salcio...snd isvaziuoju vakare...o ka jau nori atsikratyti?
as neisakau, o sakau
aha, salta, bet taip maloniai salta :)kaip tik norejau suzinot kiek cia dar busi, o ne varyt
Nu visai zmones dinge..as savaite nebuvau ir cia tik vienas pasisakymas..ogo kokie jus pasyvus palike,...
mes susiemem "ant visko", kaip sakant nei rukom, nei geriam...ir t.t. :Dauuu ;D
ogo kokie jus saunuoliai sveikai gyvenat..o as va lekiu pas jusu ziuret ka jus darot ar neismiret nuo salcio...:)
o gal cia rimtai saltis taip veikia...konservuojames, taupom save ziemai, matyt :Dtai saunuole tu, jei ne tu, tai isvis vargses blevyzgos...
;D eik jau...kam tie laurai ir tos geles...kaip siaip tau sekasi?papasakoki man..m?
nu neistekejau dar vis ;D o kodel, tai net nzn...i mokslus nuo pirmadienio jau eisiu :pkaip tavieji?
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...