You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 2 3 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed

- Andzelina, 20
- Forumo Vanagas
Re: meile - ar ji yra?!
Valdas, 24 wrote:kaip jus manote kas tai yra meile? ar tai ishvis egzistuoja? gal meile tai susizhavejimas + prisirishimas?
kodel moteris tau sako kad taves nemyli po 3ju metu? bet tave palieka ir pati del to verkia? gal tai ir yra meile? o gal mes nesuprantam kas tai per jausmas? o gal tai tik bereikshmis zhodis?..
meile yra bet ne kiekvienas sugeba ja issaugoti reikia ne tik myleti bet ir moketi myleti moketi suprasti taip tai prisirisimas bet ne tik tai daugiau.. tai jausmai ir siluma o kai myli zmogu tu juo zaviesi ir zaviesi viskuo kas jame yra, taip yra ir minusu kuriuos visi mato bet jie yra atleistini... gal ji myli ir del to verkia, gal nenori to pripazinti.... meile yra tik jinai nebuna visada tokia kokos mums noretusi...

- Valdas, 27
- Forumo Pradedantysis
Andzelina, 18 wrote:Valdas, 24 wrote:kaip jus manote kas tai yra meile? ar tai ishvis egzistuoja? gal meile tai susizhavejimas + prisirishimas?
kodel moteris tau sako kad taves nemyli po 3ju metu? bet tave palieka ir pati del to verkia? gal tai ir yra meile? o gal mes nesuprantam kas tai per jausmas? o gal tai tik bereikshmis zhodis?..
meile yra bet ne kiekvienas sugeba ja issaugoti reikia ne tik myleti bet ir moketi myleti moketi suprasti taip tai prisirisimas bet ne tik tai daugiau.. tai jausmai ir siluma o kai myli zmogu tu juo zaviesi ir zaviesi viskuo kas jame yra, taip yra ir minusu kuriuos visi mato bet jie yra atleistini... gal ji myli ir del to verkia, gal nenori to pripazinti.... meile yra tik jinai nebuna visada tokia kokos mums noretusi...
na galiu pasakyti kad sugluminai mane
) nes ji tikrai verke del to kad mane paliko.. na bet tie 2 menesiai po ishsiskyrimo padejo jai suprasti jausmus man :V tai visgi gal ir tikrai yra meile shiame gyvenime.. nes per 2 menesius nebuvo nei dienos kad negalvochiau apie ja.. gal tai ir yra meile? o db kai shiandien susitaikem.. tiksliau vel pradejom draugaut.. tai kad ir sergu zhiauriai bet palubem lakstyt tai nesutrukde

- Andzelina, 20
- Forumo Vanagas
nu va Valdai nereikia tesiog is karto pulti i krastutinumus

- Giedrius, 28
- Forumo Liūtas
Nera meiles, esu as

- Rasa
- Forumo Karalius
Giedrius, 27 wrote:Nera meiles, esu as 
tipo sexius ;D ;D ;D ???

- Giedrius, 28
- Forumo Liūtas
na cia jau pacios interpretacija 

- Njja, 28
- Forumo Naujokas
ech...kaip sutinki ta vieninteli tada supranti ,kad tikrai yra.su vyru gyvenu 6metus ir galiu pasakyti kad mylime vienas kita kaip pacioje pradzioje susizaveja ir aistringi

- Rasa
- Forumo Karalius

- Rimvydas, 24
- Forumo Vanagas
XXLu gabaliuke buvo toks klausimas: Kas yra meile? Ir buvo toks atsakymas: Visa tai yra didele didele "onvag"<<< (Is kitos puses skaityti :-) )

- Ingrida, 21
- Forumo Legenda
MEILE YRA
p.s.ir galit neigti kiek tik norit...

- Rasa
- Forumo Karalius
Rimvydas, 24 wrote:XXLu gabaliuke buvo toks klausimas: Kas yra meile? Ir buvo toks atsakymas: Visa tai yra didele didele "onvag"<<< (Is kitos puses skaityti :-) )
gavno ? :? kas tai ..? as biski neisprusus nelabai supratau 

- Ingrida, 21
- Forumo Legenda
Rasa, 21 wrote:Rimvydas, 24 wrote:XXLu gabaliuke buvo toks klausimas: Kas yra meile? Ir buvo toks atsakymas: Visa tai yra didele didele "onvag"<<< (Is kitos puses skaityti :-) )
gavno ? :? kas tai ..? as biski neisprusus nelabai supratau 
****....Rimvyda uz tokius zodzius pakart... 

- Valdas, 27
- Forumo Pradedantysis
Giedrius, 27 wrote:Nera meiles, esu as 
man tai pvz nusishikt ar tu esi ar ne.. man tiesiog ydomi kitu zhmoniu nuomone.. o kadangi matau tu jos neturi tai galetum ir patyleti
Andzelina, 18:
manai tai taip lengva daryti? tiesiog imt ir nepult y krashtutinumus?
visi\visos taip darem darom ir darysim.. ar ash neteisus?
)
beja kalbant apie ta pachia meile zhiuriu kiek zhmoniu tiek nuomoniu.. bet daugiau gavosi kad visgi meile yra
net keista.. galvojau kad bus atvirkshchiai 

- Ada, 19
- Forumo Naujokas
meile yra tik ji kartais buna labai trupa

- Giedrius, 28
- Forumo Liūtas
Valdas, 24 wrote:Giedrius, 27 wrote:Nera meiles, esu as 
man tai pvz nusishikt ar tu esi ar ne.. man tiesiog ydomi kitu zhmoniu nuomone.. o kadangi matau tu jos neturi tai galetum ir patyleti
Andzelina, 18:
)
beja kalbant apie ta pachia meile zhiuriu kiek zhmoniu tiek nuomoniu.. bet daugiau gavosi kad visgi meile yra
Ale kiek daug demesio ir energijos mazai eilutei
Taigi sakau, meiles nera 

- Aida, 29
- Forumo Aktyvistas
kur tu ja siais laikais rasi...:)

- Rasa
- Forumo Karalius
Ada, 21 wrote:meile yra tik ji kartais buna labai trupa
tai cia ne meile ;D , o tas susizavejimas... meile netrunka trumpai.... kitaip tariant arba nebuvo tavo gyvenime arba dar nesutikai

- Valdas, 27
- Forumo Pradedantysis
Giedrius, 27 wrote:Valdas, 24 wrote:Giedrius, 27 wrote:Nera meiles, esu as 
Andzelina, 18:
)
Taigi sakau, meiles nera 
tai kad zhinok tokie kaip tu lodoriai nervuoja.. reik kisht savo kota chionai.. aik y sexo skilty ar dar kur ir kaishiok ka nori

- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
Iki meiles reikia, vaikai, suaugti
ir manau meile galesi pavadinti ta jausma tada, kai sesta ryto netiketai pasirodzius prie pagalves prigludus tyliai snibzdesi zmoguciui "su gimimo diena, su gimimo diena" jis atbulomis lipdamas issivers is lovos ir garsiai nusikeiks :H tada apsimiegojusiom akutem i tave paziures ir suprasi kad jis tikrai laimingas tave matydamas :H meile - kai valgai sumustini prie vistycio ezero ir bandai ezere uzlipti ant kamuolio... meile - kai daliniesi batono kampuciu
) miegi puse metu ant prakeikto ciuzinio, nors tau nugara paskui skauda... zdz....
>> sakoma, kad mazai zmoniu yra geru, bet jei tu pats busi geras, tai ir kiti tau bus geri.. jei tikesi, kad jie geri, jie ir bus. tas pats su meile. apmaudu, kai zmones netiki meile.. juk jai tiek nedaug reikia.

- Giedrius, 28
- Forumo Liūtas
Valdas, 24 wrote:Giedrius, 27 wrote:Valdas, 24 wrote:Giedrius, 27 wrote:Nera meiles, esu as 
Andzelina, 18:
)
Taigi sakau, meiles nera 
tai kad zhinok tokie kaip tu lodoriai nervuoja.. reik kisht savo kota chionai.. aik y sexo skilty ar dar kur ir kaishiok ka nori 
Yra toks posakis: nesinervuok, ir niekas nenervuos. O dabar is mano puses:
Atejo cia naujokas i forumus ir aiskina forumu senbuviams
Pirma paskaityk forumus
nuoroda1 ir kitus forumus
padiskutuociau apie meile ir cia, jei butu su kuo 
Pages Previous 1 2 3 Next
You must login or register to post a reply