Re: Blevyzgos...
tik be vaje vaje apsieisim nes bendrike mano kambaryje ta zodi tegirdesi jau visai man greit smegeneles pasisuks nuo sio zodzio... na zuikis su zmogum hmm idomiai kaip :? tai kaip gerai kad ramiai gyvensi busi bent zmogus ;D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
tik be vaje vaje apsieisim nes bendrike mano kambaryje ta zodi tegirdesi jau visai man greit smegeneles pasisuks nuo sio zodzio... na zuikis su zmogum hmm idomiai kaip :? tai kaip gerai kad ramiai gyvensi busi bent zmogus ;D
vaje vaje ;D;D;Dvaje vaje na, cia pavarde tokia, tai todel asocijuojas...
zuikis..hmm o man tai nieko paprasciausiai zuikis ir tiek
zuikis zuikiui nelygus ;D vaje
sa jokiu man vaje ir taip ji girdziu daugiau negu reikia...patikek kai 3zmones sako vaje vaje..tai nekas nekas
tai tu irgi kanors sakyk "sutraukos", pvz., ;D tai visi galvos, kad ant ju sakai ;D
ne aciu man ir be tokiu zodziu gerai... nes kai pakalbu zemaitiskai tai tokie zodziai nublanksta
o, nu tai liuks tada pamirsau, kad taip moki
tai nepamirstama
tai kaip as pamirsau?jauciu bilobilo pamirsau isgert ;D
na turbut arba niaurozano...
na, tau geriau zinot
na tikrai ne man o tau ..
ziuriu cia visiems stogas vaziuoja... Gal reiktu sukurti "blevyzgos 2" ir vel pradedi viska nuo pradziu
o geras, Evaldas uzsuko Evalduk, tai kas ismane, tas ir gane ;D kurk, o mes jau su Vaivuku ateisim
:D:D
Ingrida>tai zinoma kad ateisim juk musu pilna visur
joa, net per daug kaikam ;D
eik jau mazai mes kalbam..juk mes mokam ir geriau... tik dar nepasireiskiam leidziam ir kitiems... as tai jau greit vaziuosiu jau...
kaip cia taip siandien vaziuosi, visad pirmadieni varei :?
turiu klausima,kas zino kaip naujam ieskok uzblokuot nepageidaujama nari? please?
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...