1

Topic: Ar patinka šokiai ?

Bet kokie šokiai ne tik moko valdyti savo kūną ir įgauti pasitikėjimo, bet ir padeda pakoreguoti savo figūrą.Modernieji šokiai sudegina 300 kkal per pusvalandį...

2

Re: Ar patinka šokiai ?

aga, varom sokti swinga ?

3

o as labiau samba pasokt dabar noreciau big_smile

4

as tai  mažųjų gulbių šokį, didžiuju gulbiu šoki ir netgi žemutini breikdenca lovoje noreciau...

5

Linas, 28 wrote:

as tai  mažųjų gulbių šokį, didžiuju gulbiu šoki ir netgi žemutini breikdenca lovoje noreciau...

na,cia tave nuvilsiu..bet cia jau ne sokis...:::a55
>>>o as labai gailiuosi,kad meciau sokius,nes baigiau 6 metus ir truko tik vienu metu ir ten kazkoki dokumentuka buciau gavusi...tiki va,viena sokio atsaka nelabai man patinka..-liaudiski sokiai- ,kazkaip net nezinau kodel..tik nepagalvokit kad nemyliu Lietuviu kulturos:::216 ,tiesiog siaip man visokios "bitute pilkoji..." nelabai... :::608

6

lbai mėgstu šokius smile be jų man liūdnesnis gyvenimas būtų, labiausiai mane traukia lotynų Amerikos šokiai, bet galiu šokt ir pagal kitą muziką, o kad kalorijas degina, aš apie tai tikrai negalvoju, kada šoku, tai teikia didelę palaimą man, šoki iki tol kol kojos jau nepajėgia, bet širdis vis vien šoka, pailsi truputuką ir vėl pirmyn šokių aikštelės vidurį wink

7

Gabija, 21 wrote:
Linas, 28 wrote:

na,cia tave nuvilsiu..bet cia jau ne sokis...:::a55
>>>o as labai gailiuosi,kad meciau sokius,nes baigiau 6 metus ir truko tik vienu metu ir ten kazkoki dokumentuka buciau gavusi...tiki va,viena sokio atsaka nelabai man patinka..-liaudiski sokiai- ,kazkaip net nezinau kodel..tik nepagalvokit kad nemyliu Lietuviu kulturos:::216 ,tiesiog siaip man visokios "bitute pilkoji..." nelabai... :::608

mano brangiausioji neiskepta sokeja? yikes yikes yikes

(che, pazystu sokiu mokytoja... reiks skambtelt... :::607)

8

tipo grazu cia is manes saipytis...:::734

9

as sokau breika, dabar sita mena po truputy atgaivinu.:D

10

Gabija, 21 wrote:

kas cia saiposi? parodyk yikes As tai zaviuosi ir pasiruoses istobulint judesiuka iki galo big_smile)

11

Auris, 20 wrote:
Gabija, 21 wrote:

kas cia saiposi? parodyk yikes As tai zaviuosi ir pasiruoses istobulint judesiuka iki galo big_smile)

taip taip,nepasiduok.. big_smile dar neduok dieve nuo manes atsiliksi ;D

12

beje, jei atsiras is klaipedos merginu norinciu sokti, rasykite