Re: Kiek laiko miegate?
Man sita tema patinka:DD:DD
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kiek laiko miegate?
Man sita tema patinka:DD:DD
Apie 8kaskur.Nors noretusi daugiau:D
tai priklauso nuo daugelio aplinkybiu...
nuna taipk kad neuzmiegu.. praeita savaite per visa savaite piegojau tik 8 valandcas..
guliu lovoj jau 1h o akys stulpu ir neuzmiegu.. tai neapsikentes nusipirkau vaistu ir db viskas ok jau 1 ir as miego noriu :-)
na vaistų tai gal nereiktų iškart griebtis...
neseniai pasiekiau savo miegojimo rekorda: 15 valandu ;DD
jei įmanoma, tai 10 valandų miegu bet dažniausiai tik 7-8 išeina pamiegot..
Tai jau gerai isimiegojai Margarita:D Uz 2dienas:D
as tai apie 12 val miegu:)niu kartasi10,bet jei maziau miegu,tai paskui vaikstau apsnudusi:)
Linas, 19 wrote:nuna taipk kad neuzmiegu.. praeita savaite per visa savaite piegojau tik 8 valandcas..
guliu lovoj jau 1h o akys stulpu ir neuzmiegu.. tai neapsikentes nusipirkau vaistu ir db viskas ok jau 1 ir as miego noriu :-)
na vaistų tai gal nereiktų iškart griebtis...
na zn kad kenteti tai nesiruosiu.. pamagink isivaizduoti kokia savijauta.. akys kaip smelio pilnos.. raudonos ir galva skaudinti viskam apatisskas
>>>>>
tai as kokio relanium tai negeriu.. (ji megsta narkomanai) as nusipirkau homeopatiniu pasitares su aistininke
Miegu apie 8h.Ir man to pilnai užtenka.
uoj as tai megstu pamiegot... juk reikalingas grozio miegelis
As jeigu niekas nepazadina miegu 10-12wal,o kartais net 14wal..Miegas man yra sventas!
daznioausia miegu 7 val, o per atostogas ar savaitgaliais ismiegu ir 10 val
seip kai reikia y mokykla miegu 7 valandas seip man to miego mazai bet anksciau neuzmiegu ,tai ir miego mazai ,,,o savaitgaliais miegu po 10 valandu ir man ju buna mazai...nors kai islipi is lovos bunu kaip isvirus nuo persimiegojimo ;DD
neseniai budavo taip kad 12 val ismiegodavau,, ir nieko nespedavau,, taj db mazinu ;D
Oj, as tai po 12ka val miegu:D Mielu noru ir daugiau miegociau, bet kad mane visada zadina ir liepia keltis Dar kartais ir parekia, jog pernelyg ilgai miegu...
siaip kai reik eit i sule tai apie 7 val o savaitgaliais daug daugiau
ko niekas neberaso ?
Na kai dirbau tai 4valandas pamiegodavau o dabar kai isejiau is firmos tai uztenka 5valandu miego pilnai man.Tiesiog mazai miegu ir tiek.
Priklauso nuo to,kur ir kada reikia buti,bet dazniausiai miegu 9val.Savaitgaliais ir apie 10-11 valandu.Dar vienas dalykas,mano miego trukme priklauso nuo to,ka veikiu diena.Jeigu visa diena mieguista is kampo i kampa slampineju,tai miego maziau reikia.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kiek laiko miegate?