14,781

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Giedriau, cia man rodosi, ar tave irgi galima sveikinti sulaukus dar vieno zilo plauko:? todel sveikinu labai big_smile)
>> o foto manau nereikia big_smile) patikek, as geriau nei kas kitas zinau kas buna :::b02
>>>> Auri, o kuo tu labiau pasitiki? savo isitikinimu ar manimi? mmm ??

14,782

na kuklieji mano draugai ziuriu tesiate vis sia tema ir jums nepabosta smagu wink saunuoliai

14,783

Oi sveikinam sveikinam, mes Giedriuka sveikinam :::b52

>>> Nijolyte, as tave per daug pazystu, kad tavim pasitiket. Tad pasitikiu savim ;D

>>>>Viktorai, tu dar gyvs? yikes yikes yikes

...ai tiek to apsieikim mes be tu nuotrauku kaip nors big_smile nereikia gasdinti cia nijolytes dar labiau ir sunkinti man darba ;D

14,784

dekui uz sveikinimus smile

14,785

kadangi as ir ne ka prasciau pazistu tave, tai manau, kad klysti tu pasitikedamas savimi big_smile) bent sikart big_smile)

14,786

taip taip, tu sakai, kad as klystu, bet as tai tegirdziu bla bla bla gersiu labai bla bla bla...:)))

tai ka nebus daugiau norinciu prisideti prie lazybu? Zinokit cia visai gerai uzsidirbt galima big_smile~

14,787

visko neskaiciau, tai kame cia kampas smile ?

14,788

zinai ka as tik iskaitau tavo postuose? bla bla bla nusisneku ir labai bla bla bla... siknius

14,789

Auris, 21 wrote:

taip taip, tu sakai, kad as klystu, bet as tai tegirdziu bla bla bla gersiu labai bla bla bla...:)))

tai ka nebus daugiau norinciu prisideti prie lazybu? Zinokit cia visai gerai uzsidirbt galima big_smile~

o tau tik kad bizni prasukt ane big_smile
na kaip gyvenat, ka big_smile visus uzpuste jau big_smile o as ilsiuosi po mazu pasiskraidymu :V

14,790

Tai nieko negaliu padaryti, nes kraujyje tik doleriu, euru ir litu kursas plaukia big_smile Tai su tokiu krauju neimanoma negalvot apie bizni big_smile big_smile big_smile big_smile

Giedriau > Nijole grizta i Lietuva ant svenciu ir zada aplankyt Klaipeda tuo metu. Tad lazybos yra tokios: Ar nijole aplankius mano krasta gers ar negers? big_smile uz kuri varianta statai? :]

Nijolyte > aha ir as tave myliu sauliuke :H

14,791

as tave irgi labai myliu :-) bet net ir is pacios didziausios meiles tau klaipedoj as negersiu su tavim :::b18

14,792

labas...:::008 ziuriu jau turiu diiideli baisu zenkla "DINGUS BE ZINIOS":::818 atsiprasau, kad as tokia negera ir baisi, ir nepasirodau:::858 kazkaip labai inikus as i savo gyvenima ir nebera kada ir kaip prie kompo patupet:::734 geda man:::003
Nijoliuk o kaip tu cia zadi i Klaipeda vaziuot ir negerti?..:::921 ar as gal kazka netaip nuskaiciau, m?..

14,793

Auste, as irgi skaitau ir nesirisa man sitas sakinys: Vaziuoti i Klaipeda ir negerti. Tai juk vienas kitam priestaraujantys teiginiai. Nijolyt, tu susimastyk, jei jau pati sau psichologiskai priestarauji big_smile big_smile

14,794

na, matai as tau jau penkis kartus esu pakartojusi, kad man paskui namuciu parvaziuot reikia big_smile) ir ne kitaip.

14,795

tai va brangusis tau iseitis jei nori kad ji gertu ;D laikykis teises ;D galesi parvairuot i mare big_smile

14,796

kai isgeri vairuot nebereikia nes gi galima teleportuotis. O teisiu laikytis nespesiu big_smile net jei ir tureciau, tai blemba gi pats gert negalesiu :x

14,797

gert nesveika smile ir kiek gi galima smile

14,798

iki tiek galima gert, kad pamatytai, kaip Auris teleportuojasi big_smile

14,799

Giedrius, 28 wrote:

gert nesveika smile ir kiek gi galima smile

kol mokslininkai apibres iki kiek negalima ;D

14,800