Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
eamm bereikalo prasiziojau
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
eamm bereikalo prasiziojau
nuo ko tais tema issirutuliojo iki kotu ;D gal trukumas pas kazka kazko :V
kotais nesuprantu kodel tie kotai cia kotais apsnekinejami. :?
todel kad giedriukas parase ne "ko tais" o "kotais" tai gal skirtumas yra ar nea
nuo ko tais tema issirutuliojo iki kotu ;D gal trukumas pas kazka kazko :V
taip matos trukumas? :O:O ;D
aga ;D daryt isvadas reikia ;D
tai pala Ingridut, tu uzsaldyk ta torciuka ir mes su Nijolyte prisistatysim jo pakastavot. Zinokis, smalyziams nera tokio zodzio kaip "per toli iki saldumynu"
as tavo mintis tai kiaurai permatau :-) ir jau matau tavo akis - kai to katino is sreko ) jau tu cia kazka negero rezgi... jauciu!
<...> zodziu, Nijoliuke didele *lkoholio megeja, latr* (nepyk, tiesa visada skaudi ) ir Auris zino, kad ji nesugebes atsisakyti sito gerio...o ji mat bando lauzytis geriau jau eitu ... Brazil :D:D
ha???? mieloji.. gal man prisiminti ta liepos 8 diena, kaip dvejojom norfoj sustoje ties vienu skyriumi??? mmm??
jo, manau, Auris per daug jau zino reiktu apkarpyt kuria diena tas jo zinias :-)
>>>>ne, bet jau tvarkos nera su jusu pokalbiu temomis.. zdz.. (tmi)
aga ;D daryt isvadas reikia ;D
nu bliamba
Auris, 21 wrote:tai pala Ingridut, tu uzsaldyk ta torciuka ir mes su Nijolyte prisistatysim jo pakastavot. Zinokis, smalyziams nera tokio zodzio kaip "per toli iki saldumynu"
as tavo mintis tai kiaurai permatau :-) ir jau matau tavo akis - kai to katino is sreko ) jau tu cia kazka negero rezgi... jauciu!Ingrida, 23 wrote:<...> zodziu, Nijoliuke didele *lkoholio megeja, latr* (nepyk, tiesa visada skaudi ) ir Auris zino, kad ji nesugebes atsisakyti sito gerio...o ji mat bando lauzytis geriau jau eitu ... Brazil :D:D
ha???? mieloji.. gal man prisiminti ta liepos 8 diena, kaip dvejojom norfoj sustoje ties vienu skyriumi??? mmm??
jo, manau, Auris per daug jau zino reiktu apkarpyt kuria diena tas jo zinias :-)
aha, belieka tau sleptis ----> (tmi) ;D zodziu, nepamenu as kas buvo liepos 8 ar dar kokia kita diena, mano atmintis savaites laiko tik ..., o tai buvo laaabai seniai, tad, matyt, reik pakartojimo
zinai, as kazkaip manau, kad rimtai Aurio akys kaip pas ta katina...bus sunku,jei kada realybej jis jas panaudos, nieko atsakyt negalima bus tai va, uztat tau Klaipedoj bus chana, Nijoliuk uzjauciu ir kartu pavydziu
oi klysti, kad neina atsakyt ) manes jo akys neveikia ) su manim jam taip lengvai susitart neis
>> as data pamenu tik del to,kad foto turiu tos dienos ) bet nemanau, kad lb lengva pamirsti
nepamirsau turiu sms liepos 7 dienos
hmm :? antikatinininiuakiuakiniai ;D;D;D
nepamirsau turiu sms liepos 7 dienos
vai... pas mane telefone tokie antikvariatai nesimeto )
hmm :? antikatinininiuakiuakiniai ;D;D;D
Ingrida, 23 wrote:nepamirsau turiu sms liepos 7 dienos
vai... pas mane telefone tokie antikvariatai nesimeto )Ingrida tikrai sugalvojo kazkoki nesamoningai juokinga zodi wrote:hmm :? antikatinininiuakiuakiniai ;D;D;D
ne seniena :?
kas issifruos, tam prizas
joo cia tai jau nei rebusas o greiciau kokia kriptograma ;D
Auris, 21 wrote:tai pala Ingridut, tu uzsaldyk ta torciuka ir mes su Nijolyte prisistatysim jo pakastavot. Zinokis, smalyziams nera tokio zodzio kaip "per toli iki saldumynu"
as tavo mintis tai kiaurai permatau :-) ir jau matau tavo akis - kai to katino is sreko ) jau tu cia kazka negero rezgi... jauciu!
Tai va. Dar karta pasikartosiu, mieloji Nijolyte, jeigu ka nors per daug jauti, laikas gerti raminamuju ir apramint keistus pojucius ;D
<...> zodziu, Nijoliuke didele *lkoholio megeja, latr* (nepyk, tiesa visada skaudi ) ir Auris zino, kad ji nesugebes atsisakyti sito gerio...o ji mat bando lauzytis geriau jau eitu ... Brazil :D:D
Miau?
Nijolė, 22 wrote:Auris, 21 wrote:tai pala Ingridut, tu uzsaldyk ta torciuka ir mes su Nijolyte prisistatysim jo pakastavot. Zinokis, smalyziams nera tokio zodzio kaip "per toli iki saldumynu"
Tai va. Dar karta pasikartosiu, mieloji Nijolyte, jeigu ka nors per daug jauti, laikas gerti raminamuju ir apramint keistus pojucius ;D
jei dbr klystu, tai vakar tikrai neklydau
Ingrida, 23 wrote:<...> zodziu, Nijoliuke didele *lkoholio megeja, latr* (nepyk, tiesa visada skaudi ) ir Auris zino, kad ji nesugebes atsisakyti sito gerio...o ji mat bando lauzytis geriau jau eitu ... Brazil :D:D
Nilkius wrote:
Miau?
nepavyks
joo cia tai jau nei rebusas o greiciau kokia kriptograma ;D
mano sese be konteksto perskaite ta zodi :?
morcius, kaip matau, forume ;D
Nijolyte>> Miiiiaaaauuuuu....
as jau tuoj pavydet pradesiu ;D;D;D liaukites
Nijolyte>> Miiiiaaaauuuuu....
as nepalauziama. salta, kaip ledas!
as jau tuoj pavydet pradesiu ;D;D;D liaukites
tu taip gert nori? ;D
Muuurrrr?
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~