Topic: Kokį filmą žiūrėjote paskutinį kartą?
"College", 2008,
nieko yoatingo. eilinis american pie style
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Kokį filmą žiūrėjote paskutinį kartą?
"College", 2008,
nieko yoatingo. eilinis american pie style
Open season 2
paprasti itariamieji, paziurejau per 5 minutes
Korėjiečių filmas " Im Sorry But I Love You" 16 valandu ;D per 2 paras paziurejau XD
Wall.E.
Open season 2
antra dalis yra kaip as cia dar nemaciau :?
jau net nepamenu ka ziurejau gal ir Wall-e :?
madagaskara 2. pries ji kitus naujausius filmus, labai geras TAKEN (ikaite), buy borrow steal, diamond dog, nepazistamieji, na skeite ot smerti. Ouseno 11,12,13. Open season 2 oj kaip seniai jau maciau, jau pries menesi
p.s.per ilgas savaitgalis pasitaike filmu maratonui
there will be blood
burn after reading
aš irgi Wall-E. lb fainas filmas
Matrix Revolutions
"Hercogiene", lb geras, koks liudnas to moters gyvenimas buvo..
santa barbara visa seriala
The Onion Movie
Labai savotiška ir gera komedija:))
transporter 3 ir "Bolt" (animacinis) atiko abu, tik transporteri sugadino meile
na, si savaite manes kazkaip nemigdino ) nauju filmu nemaciau :? bet pamaciau senus, kuriu nesu maciusi ) zdz, paskutinis: placia uzmerktos akys (na, gal buvau kokiai 15 min atsijungus, bet pabaiga ir pradzia tikrai maciau)
Transporter 3 ir Daylight robery del transporterio visiskai pritarsiu Linai, 25
transporter 3 ir "Bolt" (animacinis) atiko abu, tik transporteri sugadino meile
Nu kiek jis ten gali transportuoti reikia tos ukrainietes gi ;D
Transporteris 3. Nieko gero..
Jo, "The Onion movie" geras. Geras amerikiečių sarkazmas iš visuomenės bukumo, pop kultūros ir pinigų troškimo visur ir visuomet. ( Take take me from behind ) Nekreipkit dėmesio, kas matė filmą, supras apie ką aš čia.
Taip pat labai patiko dok. filmai Zeitgeist (ji galite nemokamai pažiūrėti internete). Įdomūs ir šokiruojantys faktai apie tai kas vykstą pasaulyje ir kas už viso to slypi. Aišku viskuo aklai tikėti neverta, bet tiesos yra tikrai nemažai.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Kokį filmą žiūrėjote paskutinį kartą?