Re: Blevyzgos...
ne esme, kiek jau gaves, esme kiek dar gausi ;D;D;D o manau, kad gausi
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
ne esme, kiek jau gaves, esme kiek dar gausi ;D;D;D o manau, kad gausi
nieko nieko as turiu itakingu draugu, kurie man profilaktiskai nuvalo ;D
dar vienas kysininkas...nuvylei...nesitikejau....iseinu...grisiu dar daug kartu :D:D
kodel dabar as patapau zmogum kuris kisa visur kur tik papuola?
Suprantu, kad vyras, na bet... susimildami!
jau tu tai as nezinau, nezinau...pasileidai, vaikine as tikiuos ir tikiu, kad grizes Nijoliukas tave patvarkys
nebekisi kur papuola...
Ingrida, tai nilkiui papuls taip iseina?kisimas
na, jei ji nores ir jei gris pas Auri, zinoma
velniai zino, vadinas, kad nuo velniu daug kas priklauso :?
pala pala tai tu cia prikisai man titula visur kisimo kur papuola, as tai anaiptol, ginuos, kad nekisu kur tik papuola, o tik ten kur lenda !!
manau, kad tau lenda kur tik papuola :?ir prasyciau nesigincyt su vyresniais ....
taip, mama.. :[
va, saunuolis dabar gali visa savaitgali uliavot, namu aresto nebus
REDAGUOJAM, svarbus pranesimas!
Siandien
Vaivu
Vaiva
vaisins
mus
tortu
ne
bet
kokiu, o
leduuuu
tortu
ir
zinot,
sake,
kad
nieko
uz
tai
neprasys,
tik
tiek,
kad
prisimintume
sia
svarbia
jai
diena
su
gimimo
dienele,
Vaivuk,
dar
karteli
;)
Ingrida> aciu mieloji uz sveikinima..uj gausi i sikna niekam ledu neduosiu viena valgysiu...ne jau ne tik ne ledu sniegas tinka? :?
Vaivut, sveikinu perlipus i rimta amziu. O tai kad nera to sniego Klaipedoj, kur tu ji gausi? :?
Tai kad pas amne yra va be be...ne rimts pas mane daug sniego net nustebau kai parvaziavau i namus...ne nu kokie kiaules ieskok man jau uzdejo20
o bus dar tik 23valanda
hmm, pas mane tokiais dideliais kasniais sninga, kad ... per minute koks cm turbut ant zemes atsiranda :)va cia tai sventes bus
Vaivuk, cia tai skelei ale ir tempei i nakti tu cia isvyst si pasauli :?
nu nieko neskeliau...visa teisybiu teisybe...eik jokia ne naktis ;D o pa smane tai ka zinau ka lauke veikia tai tai.. kad langas uzpustytas velniai zino..
tai atpustyk ta langa :? papūūūūūsk stipriau, treniruote pries puciant zvakutes bus
ka ka padaryti?a? pa ka?
o sude, nemaciau ;D papusk turejo buti ;D;D;D begu pataisyt, nes ir paciai geda kaaaaaaip ....
;D reikejo palikti butu zmones pasijuoke is tavo gaslumo ;D ;D ;D
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...