Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
na jau, Nijole viska pries menesi suplanavo tik kad panelyte dingusi
Auri, jei tu per Naujus busi vienas, tai nzn, nebent kokiam pragare ;Dnes nieks nenores su tavim kartu ten keliaut (velnias)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
na jau, Nijole viska pries menesi suplanavo tik kad panelyte dingusi
Auri, jei tu per Naujus busi vienas, tai nzn, nebent kokiam pragare ;Dnes nieks nenores su tavim kartu ten keliaut (velnias)
pragare per daug liaudies, neimanoma ten but vienam. Ai, as pasiimsiu alaus bonkike ir smigsiu terminale apsikabines laivo sraigta. :]
losimo terminale? ;D;D;D
laivu terminale...ot..neklaipediete..
ne, ir tuo didziuojuos JONAVA!
geda peleda...ant klaipedos varyt
pragare per daug liaudies, neimanoma ten but vienam. Ai, as pasiimsiu alaus bonkike ir smigsiu terminale apsikabines laivo sraigta. :]
O tu ka tikies kad bus maziau zmoniu terminale?
geda peleda...ant klaipedos varyt
as nevarau as tik teikiu pirmenybe savam krastui
su Sventem Visi visi www.ieskok.lt taip pat
vajei... tai su praejusiomis sventemis, ko nemaciau siandien tik pasauli pradejau matyti tikromis spalvomis ) ka as galeciau palinketi nauju metu proga.. turbut tik tiek, kad dievas duotu ilgo ir silto miego, daug karstos ir stiprios kavos, o viso kito pakaks )
>>> Ingrida, del tu planu mano ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D as stengiuosi ju prisilaikyti, bet man likimas dave ne tuos draugus ir gimines, kad juos tvarkingai vykdyciau )
hhehehehe :] Nujauciu kad kazkieno subine buvo prisvilinta dar labiau negu kad as sugebejau ja prisvilint Klaipedoj ;D
p.s.: Man atiteko legendine zinute ! ~ ~
>>> Ingrida, del tu planu mano ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D as stengiuosi ju prisilaikyti, bet man likimas dave ne tuos draugus ir gimines, kad juos tvarkingai vykdyciau )
na, tai ka, panelyte busi skolinga dviguba susitikima
p.s.: Man atiteko legendine zinute ! ~ ~
kas cia tokia :?:?:?
p.s. Su Naujais, mielieji! ;D
tai va brungieji su esamais naujaisiais metukais
man jau jie paseno... kada kiti ateis?
uz 362dienu ...:)
saulyte, ar matei foto ?? is evaldo paprasysiu,kad atsiustu per skaipa bet ar matei savo foto IMG_4120 ?? leisk man graziai pasijuokti..
em... ne? O kas ten? :}
aciu dievui nieko ) tik nedaug truko, kad butu buve viskas
>> o rytoj, gal poryt issiusiu tau vestuviu foto ir filma
aciu dievui nieko ) tik nedaug truko, kad butu buve viskas
>> o rytoj, gal poryt issiusiu tau vestuviu foto ir filma
tavim tiket tai...
kada as tau melavau?
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~