Re: Kokį filmą žiūrėjote paskutinį kartą?
aciu, kad ispejei, dabar begsiu nuo to filmo kilometro atstumu;D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Kokį filmą žiūrėjote paskutinį kartą?
aciu, kad ispejei, dabar begsiu nuo to filmo kilometro atstumu;D
Down with love
labai paikus ir blondiniskas filmas :} Niekam jo nelinkiu ziuret
ziurejau rusu filma "gyvenama sala" kur prejmerea buvo
filmas gerai pastatytas, tik kartais su super perdetais sentimentais, kartais siaip pavaziaves filmas, tiek pats pagrindinis veikejas paplaukes ipac super filmo detales, kaip kosminis laivas visas ikaites iki n tukstanciu laipsniu ir ji ranka laisvai liecia arba atsirenkia su kosminiu aparatu i zeme, bet vekejas net nepriseges saugos dirzu, nes jam ju nereikia, jis juk is maskvos , kai kur per daug demesio smulkmenom bet siaip filmas savotiskas
zodziu, jei esate gerai pageres ar ratu pavalges - rekomenduoju
As maciau jo reklama tai jis man toks shizovas pasirode bet man tokie patinka ;D Bet jeigu zioplu nesamoniu pridaryta tai mane tik sunervins tada :[
Ip Man 2008 vienas geriausiu visu laiku kovinis filmas, paremtais tikrais faktais.
Vaikai iš Amerikos viešbučio.
Senas, lietuviškas filmas, bet apipintas tiek daug teigiamų komentarų buvo, kad išvyst užsimaniau ir aš. Patiko.
Ip Man 2008 vienas geriausiu visu laiku kovinis filmas, paremtais tikrais faktais.
nu nzn ar tas kung fu supermenas tikrai paremtas rimtais faktais ;D Bet bent jau kinijos istorija lyg ir atrodo siek tiek atspindeta kaip vadovelyje ;D
hercogiene
paziurejau neseniai "Paris" tada ziurejau "Twilight" na db siunciuosi "The Boy in the Striped Pyjamas "
Ausrtalija - ispudingai mielas, visko visiems skoniams, verta ziureti kino teatre
Fontanas - super filmecas ; sunkokas , bet jega
13 rajonas
Fiodoras, 26 wrote:Ip Man 2008 vienas geriausiu visu laiku kovinis filmas, paremtais tikrais faktais.
nu nzn ar tas kung fu supermenas tikrai paremtas rimtais faktais ;D Bet bent jau kinijos istorija lyg ir atrodo siek tiek atspindeta kaip vadovelyje ;D
tai istok i to kumscio bureli ir pamatysi kaip kaulus lauzisi
<< Dievu miskas
Disaster Movie. Brudas...
Six Degrees Could Change the World
sindlerio sarasas
Doctor House, 4 season.
Erika, apie filmus snekam cia, ne serialus :?
la mala educacion snd ziurejau dar karta ir meginau ispanu kalba suprasti
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Kokį filmą žiūrėjote paskutinį kartą?