61

Re: kas dabar ant jusu stalo???

Betvarkė!! ;D
Diskų krūvos, laikraštis, markeris, skylamūšis, atlasas 6kl, banano žievė, šaukštelis, puodelis su kava, kalonėlės, stalinė lempa, printeris, kaškokie lapai, telefas, ausinės ;D

62

o as neturiu stalo, tai ir betvarkes ner tongue smile

63

Ingrida>tai sekmes tau sedint ant zemes

64

geras ;D koks juokas ima ;D as db taipogi sedziu ant jos big_smile bet ant lovos bardakas :::734visokie lapai, zymekliai, knygos,telefonas, trecdalis manes ir riesutai big_smile tongue

65

nu juk zinau ka tu darai... o apie lova bent jau nutyletum...juk cia iki18m...

66

kompas, ragelis, usb, mp3, stikline, katalogai visokie, litai, lempa ir tt;DD

67

Vaiva, 19 wrote:

nu juk zinau ka tu darai... o apie lova bent jau nutyletum...juk cia iki18m...

cia dabar kas :::819 zodziu, ant mano "stalo" (lovos) big_smile esu as ir kompas, viskas! neprisigalvok db cia tu tongue

68

telefonas, fotoaparatas;D Cd diskai;D ir .t.t;}

69

kavos puodukas :H

70

arbatos puodukas, scanris, kaloneles, pora telefonu, lb daug visokiu lapu big_smile
kaip ir viskas big_smile

71

Na... Tiesa pasakius ant mano stalo irgi daugiau daiktu... bet kavos puodukas mano demesi labiausiai traukia :} :}

72

Stiklas ant stiklo kompas ant kompo mano rankos big_smile

73

0,5l talpos PEPSI buteliukas,2 mob.telefonai...,daug ivairiu popiergaliu:::629

74

Kandomu pakelis  .Dar sokoladai

75

sviestuvas, prailgintuvas :? kompiuteris, 3 auskariukai big_smile rankos big_smile

76

laptopas, kavos puodelis, cigaretes, telefonas, ir kruva lapu kuriuos reikia ismokti rytojuj big_smile

77

Linas, 21 wrote:

laptopas, kavos puodelis, cigaretes, telefonas, ir kruva lapu kuriuos reikia ismokti rytojuj big_smile

taip big_smile as jau galiu isivaizduoti, kaip tu ta kruva lapu ismoksti big_smile
>> as stalo neturiu big_smile)

78

Puse kazkur moku, gal kaip nors ir praslysiu netycia neutral

79

Visko net neisvardinsiu, bet ... Monitorius, spauzdintuvas, koloneles, pele, puodukas, itvaras, puodukas, cerkiukas, nosines, valdymas, sektuvas, cds, prozektorius, n96, bokalas (dekoratyvinis), veidrodis, atviorke ir t.t. visokio brudo vienu zodziu (kaip ir reiktu viska sudeliot i vietas bet visad ko nros is ju reikia )

80

Rimvydas, 15 wrote:

Visko net neisvardinsiu, bet ... Monitorius, spauzdintuvas, koloneles, pele, puodukas, itvaras, puodukas, cerkiukas, nosines, valdymas, sektuvas, cds, prozektorius, n96, bokalas (dekoratyvinis), veidrodis, atviorke ir t.t. visokio brudo vienu zodziu (kaip ir reiktu viska sudeliot i vietas bet visad ko nros is ju reikia )

pas tave stalas tai turbut kaip moters rankinukas, kuriame viskas telpa ;D