Re: Kitas ar Pasimatymas ?
tai gal yra ten netoli kur nusileidimo takas, cesnyte tilps kaip nors
ar nelabai?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Kitas ar Pasimatymas ?
tai gal yra ten netoli kur nusileidimo takas, cesnyte tilps kaip nors
ar nelabai?
Ne, ne... As sakau, jei kazka daryti rimtai, tai iki pat galo :] Beto, turiu dideli kiema tai bent idarbinsiu ta plota kokiam nors naudingam visuomenes uzsiemimui ;D
matai kaip cia viskas idomiai vistosi
Pala, tai as per rytoju, kol tu skrisi, turiu iskast visa nusileidimo taka? Kiek metru reikia ?
na reiktu apie kokius 800metru
O blemba....su kuo tu ketini skrist? Boingu?
aj sugalvosiu su kuo
uzteks ir cessnos..
nu...nu gerai...ka dar del damos padaryt reikes ?
o cia jau ijungite prasom savo vyriska fantazija
Tai ka, visa vakara teks daryti tai ka as manau kad noriu o tu taip ir leisi man varyti ta "vyriska fantazija"? :]
na ne visa, niekas neleis isijaust per daug
Tai bet kad ir ne per daug vistiek neidomu jeigu tik mano norai pildysis. Kur moteriskas stilius nurodinet vyrams kaip gyvent/
tai pirma reikia leisti vyrams pasireikst o poto perimt valdzia i savas rankas..
Ah va kokia tavo taktika. Bet jei man leisi reikstis as prarasiu nora, matydamas kad viska darom kaip as noriu, ir man bus nebeidomu :} Juk as ta viska kaip as noriu galiu daryt ir pats ;D
tai ne viskas bus daroma kaip tu nori..tik truputi pacioj pradzioj
tai kokie tavo vakaro pabaigos planai tada? Jeigu as pradzia, tai taip iseina tu pabaiga? ~
na galima sakyt ir taip
o jau pabaiga, atsiskleis pacioj pabaigoj kai ateis laikas
Tai taip iseina kad viskas priklauso nuo mano pradzios? Kulminacijos pagrindas - itampos iziebimas ?
pradzia priklauso tau
atsiprasau Jums
o man tai kas man priklauso
ko dabar tu manes atsiprasineji? Tai tu esi roziniu spalvu megeja, ekstremaliu ivykiu gerbeja ar pluduriuojantis pluduras marese? :]
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Kitas ar Pasimatymas ?