661

Re: Kitas ar Pasimatymas ?

Metu normaliai, o kaip rasai kaip mazvaike..tu siukslini foruma! NEXT visam laikui!

662

Rasau kaip noriu,as tau nenurodineju ka ir kaip rasyt ir t.t,tad prasom ir man nenurodinet!:::022

663

kitas

664

uh... susimatom, saulyte? big_smile) :H

665

oho neutral kaip cia graziai pavadinai ir dar apkabinai tongue zinoma, kad susimatom (clap) :::435
p.s. anksciau ar veliau, tai visvien ivyks tongue

666

Ingrida, 23 wrote:

kitas

Tu antkiek **** esi kad rasai jau gal 5 karta man kitas? Tu ozka ar isikerti i esme zaidimo..kad cia nera, kada noriu atejau kelmta kart noriu belekam pasakiau kitas ar atvirksciai..bet ka cia kalbet kai cia dauguma siukslyna daro po 17 kartu vieni kitus siuncia ar pasymatymus skiria ir taip mala vis mala sh...Debiliskas man sitas ieskok forumas pasidare..seniau cia dauk dalyvaudavau, o paskui pastebejau ankiek beviltiski cia zmones raso beleka visiskai..uztai cia retkarciais tik ir pasirodau..
Nu issakiau ka norejau..

:::015

667

Taip, Tomai, taip, mes suprantam, kad xujovai beviltiskas tavo ketvirtadienis, bet gal nereikia issilieti ant musu? Geriau parodyk mums "ankiek beviltiskiems cia zmonems", kad tu gali rasyt ne beleka ir sukurti tema, kurios dar cia nebuvo ir kuri nebutu issikvepusi, ir kurioje mes "ankiek beviltiski" galetumeme tapt "ankiek viltiski". Na, o dabar nusiramink ir nesijaudinki, mes tau atleidziam big_smile~

668

Nu Tomo nuomone tj man ziauriai lipo wink cia visokios tokios kaip jolanta...tj  cai ziauriau negali buti..boba metuose bet elgiasi kaip koka suske...negaliu ;D seip jo jei esat antiek nevisprotes ir nesuprantas zaidimo parsmes...tj bent nesisiukslinkit...ir isvis nekiskit nosies...ar tu cia jolanta tjp nori sulaukt demesio? visteik visi stumia... big_smile atsipeikek tu big_smile
tj va griztu prei zaidimo esmes...
Pasimatymas smile

669

Tokiais zodziais tik save zeminat ir tiek...!:::044:::044 Zaidimas skirtas visiems!!! Kitas

670

Nu Auri...seip cia yra forumas...reiksti savo nuomone smile niekas ir negali uzdrausti to padaryti smile bet... tam yra skirtos kitos temos...kur gali reiksti nuomone i tema smile nu tik seip cia erzina kai kurios bobos:) (p.s kurios turetu geriau vaikus prizet...o ne nuotikiu ieskot...tokiam portele kaip pvz:ieskok.lt)

671

Nu taip iseina cia atejo **** vakaras ir visi dabar kraus vienas ant kito, ir netycia ir i mane pataikys... as manau as keliauju tada kur nors, o jus man gal praneskit kai **** vakaras baigsis. :?

Eh... Samanta, jei baigsi shudintis ir padesi man nusileidimo taka iskast, tai galima ;D

672

Ei mergaite,biskeli tolerancijos,as dar taves neizeidinejau,tai kokia teise tu sau leidi tai daryti??

673

Auri..nieks ir nesisudina...tieiog sakoma tiesa cia kai kuriom nesusivokianciom... smile
jo buuutinaij big_smile padesiu smile

674

Hmm... na man bent dabar patikt pradejo, nors sakoma, kad pradzia puse darbo, bet kas man darbo! Hey, o kastuva turesi savo ar man i senukus drozt? big_smile

675

Naujas takas..naujas kastuvas big_smile tjp kad i senukus :DDD
kas patikti pradejo?:)

676

patikt pradejo tavo entuziasmas nusileidimo tako kasimo darbams ;D Hm. As manau mes visai jau uztersim sita tema ir nusivaziuosim su tais kastuvais big_smile Siulau palikti erdves Jolantai ir keliaut mums kast to tako big_smile~

677

Aciu labai Auri,bet jau gal ir man jau uzteks:::305..,nors niekam blogo nelinkejau ir nepadariau,bet gavau vien baisius izeidinejimus savo adresu:::013! Mielo vakaro,nesusivokiancioji jau iseina is cia!:::045

678

Reiskis jolanta...atejo tavo didybes laikas...

679

Samanta, 19 wrote:

Reiskis jolanta...atejo tavo didybes laikas...

Pasimatymas...!:D O siaip tu nepergyvenk ir nesuk sau galvos del auksciau pasireiskusios moters ir vaikinuko..o kam jie rupi? As va susinervavau pasakiau kas mane erzina...Tu supratai, ok, suprastu manau ir dar daugiau jei cia ateitu jei butu normalus forumas...
bet atejo etatiniai sio forumo pagrindiniai ( keliasdesimt zmoniu kurie pastoviai tarpusavi rasinejasi beleka asmeniskai) siukslintojai, ir pabande tave nutildyti, o kodel ne mane? As cia uzvedziau , as jums sakau tiesa, todel priekaistai tik man!...nors tiesa pasakius jusu debiliski visai neatsakantys i jum pasakyta minti postai manes nedomina..
Nu ir pri O.T..iponom cia ka? smile bet nedaugiau nei etatiniai sio forumo rasinetojai.. big_smile

680

Cia yra beprasmis ir betikslis...barnis ar kaip cia pavadinti graziau smile cia tu visko  tikraij nepradejaij smile ir cia nera kaltu ..nekaltu wink  su Jolantele man teko ir seniau susidurti siame  forume??:) tiesiog stebina toks amzius ir toks intelekto kiekis ...du nesuderinami dalykai:) keista smile
p.s Pasimatymas:)