Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Linukas nori priklausyti siai kompanijai :V
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Linukas nori priklausyti siai kompanijai :V
Nenoriu, bet tenka
ne jis Linuku negali vadintis nes turim jau Linuka ta is siauliu :? ir Linuta is alt :? tai jis tegul jau pats galvojasi kaip ji pavadinti. bet be trumpos apybraizos apie save jau zinok, mielasis, neapsieisi )
Kaip pavadinsi taip nepagadisni
Linas, 21, Vilnius. profesija - amzinas studentas alaus ir geros kompanijos ispazintojas
o dieve (tmi) tu jau galima sakyti priimtas vien del to, kad paminejai zodi alus :X dieve dieve, kur pasaulis ritasi :-)
Ka bepridursi? Cia nepriimti tai butu bauda ir didziausia nuodeme ! Alaus, degtines, mineralinio, Klaipedos ir viso ko, kas skysta ir dega, dievas Neptunas man neatleistu niekada. Tad vienareiksmiskai su pora inauguraciniu kalbu: Priimtas. Nuo sios dienos privalai vykdyti savo ispazinimo gaires uoliai ir atsakingai. Lai putos ant alaus bokalo buna tiek, kiek reikia.
Tai kaip tariames dabar cia vadinti visus? As siulau viena vadinti Linu, antra Linu Linu, o trecia Linu Linu Linu
vaje kokia ceremonija Sian po egzu reiks ta puta nugriebt
Gal nuo kokios 4 klases mane visi pavarde vadina ir man tai patinka nebutina cia Linuotis
ne jis Linuku negali vadintis nes turim jau Linuka ta is siauliu :? ir Linuta is alt :? tai jis tegul jau pats galvojasi kaip ji pavadinti. bet be trumpos apybraizos apie save jau zinok, mielasis, neapsieisi )
ne, ne, ne, jis yra Linelis (Šiauliai)
vaje kokia ceremonija Sian po egzu reiks ta puta nugriebt
Gal nuo kokios 4 klases mane visi pavarde vadina ir man tai patinka nebutina cia Linuotis
laukiu pavardes
aha cia jau sudomino mane irgi matyt labai zymi pavarde :] :]
Linai, kaip suprast NENORI bet tenka :? jei nori tai nori o ne....
Neizymi ta pavarde, bet man patinka Mockus
Noret tai as visada noriu..
Nenoriu, bet tenka
nu tai dabar del situ zodziu brangusis pasiaiskink
Noreti nedraudziama
Aha, kas musu Mocku vercia per prievarta? Tu mums parodyt ir mes padarysim...tvarka :]
ogo tata kaip ryztingai ima jauti uz... ragu
vyrai irgi to niekada nesupras
labas rytas visiems ir tau, Mockau
p.s. ziuriu, kad sujudimas forume ;D (sviezienos padave)
nu panasiai taip ir yr:)
viskas pinga gi bedarbiu daugiau ta ir ceteriu nemazeja . ..
aha geras pastebejimas kai tik ekonomine krize pasibelde tai NIKe atsirado nauju zmoniu ;D Ir gerai, gal pagaliau as galesiu iseit i pensija o cia jauni aktyvus zmones gales perimti kuklumo programa ;D
taspats juk daeda nu nebent bendraujantys rimti ir y humora nespjauna tik tarpusavy tegu nesusipjauna:)
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~