Re: Kaip pamiršti mylimą žmogų?
pades tik kitos moters,kuo daugiau ,kazkokia tau pritaps,prie tavo vidiniu poreikiu,ir pirma pasimirs patikek
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Kaip pamiršti mylimą žmogų?
pades tik kitos moters,kuo daugiau ,kazkokia tau pritaps,prie tavo vidiniu poreikiu,ir pirma pasimirs patikek
o man atrodo kad nereikia nieko pamirsti, kokia prasme? reikia dziaugtis, kad is viso buvo grazus santykiai, turejai mylima zmogu, kurio antr tokio niekada nebesutiksi. nu tai kas kad jis baigesi, bet faina kad is viso buvo. kodel reikia is savo gyvenimo stengtis istrinti kazkoki etapa, tuo labiau kad tai neimanoma
o man atrodo kad nereikia nieko pamirsti, kokia prasme? reikia dziaugtis, kad is viso buvo grazus santykiai, turejai mylima zmogu, kurio antr tokio niekada nebesutiksi. nu tai kas kad jis baigesi, bet faina kad is viso buvo. kodel reikia is savo gyvenimo stengtis istrinti kazkoki etapa, tuo labiau kad tai neimanoma
ymanoma ;D jei i avarije patektai ir stipriai smegenis susitrenktai ;D atmintis paslubuotu ... bet net susimasciau, kazin is naujo isisvaiktai ta pati zmogu, dingus atminciai ? :? ;D
na,manau,sunkiausia jau praeity ir nepades cia jokie patarimai,viska reikia isgyvent...ir dar-jei jus nebe kartu,vadinasi taip turejo but.
nu ir jus snekat vejus,...ydomesniu temu negalit sukurti?
Bus tu mergu dar, ju pasaulyje netruksta ir cia ne pasaulio pabaiga. Kai rasi kita, tada galvosi, kaip galejai net ziuret i praeita (taip visad buna). Isvis del mergu neverta per daug sielotis, dar tokiam amziui, kai jom iki subrendimo truksta dar nemazai meteliu...
nenusipaistyk!susiimk i rankas!oi dar kiek bus tu nusivylimu,tai patikek!o del visu juk nepulsi zudytis!praeis patikek!visi su tuo susidureme ir ne viena karta!
gal jau pakaks ta manta guosti,juk tai ivyko pries kokius metus..jis jau turbut ir pats pamirso kad cia kazka parase..su sventem.
sudauze man sirdi viena panele,kaip pamirst ja...
galwok apie ja wien tik blogus dalykus tai padeda pamirsti;)
Manau nuo ko susirgai, tuom reikia ir gydytis....
............
Nepamirsi jos tol, kol nerasi geresnes uz ja. Kalbu is patirties. Neseniai man irgi skilo sirdis , bet neduzo , nes jau turejau panasu atveji. Taigi , neverta daug galvoti , nebent tau cia pirma karta sudauze. Kai buni igaves imuniteta , buna taip kad , bando sudauzyt bet susidauzo sau. Bet kaip jau minejau nereikia i viska labi ziureti smarkiai , gyventi nostalgijoje , prisiminimuose , reikia priimti realybe , tokia kokia ji yra ir , susitaikyti su siomis aplinkybemis , ir galvoti i prieki , kad ir kaip butu sunku , apie ateiti t.y. jauskis , bandyk justis tarytum taip, kad nieko nebuvo ir , tu , ieskai , dar savo meiles.... arba... ieskai naujos paneles , aisku ne tokios kokia buvo pries tai ( mirtina klaida ) , o zymiai geresnes , savaime suprantama , sudauziusioji sirdi , negali buti tau kaip pavizdys , karta reikia atrasti kazka is naujo...
Atmink, jos kaip katinas,-- kas glosto tam ir murkia
yra rusų patarlė-klyn klynom višibajut.
pakeiskit savo nuomone apie jusu draugyste,kitaip paziurekit ir viskas.
Jei stipriei myli greitai nepamirsi,laikas gydo
pagalvok, ar tik nesi egoistas. mirtis - silpnuju pasirinkimas. Kas musu neuzmusa- tas mus sustiprina! Patikek - tai nebuvo rimta...
sudauze tai sudauze ir nera ko cia ilgai verkslenti ,nejau mazai merginu ? rasi daug geresne.
Pades tik laikas.. Man ir siuo metu yra tas pats
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Kaip pamiršti mylimą žmogų?