Topic: ar nieko blogo, jeigu draugauju su vyresne
kas as draugauju su viresne kaip manot ar musu draugystei tai tures kkokia nors reiksme man 16 o jai greit bus 18 prasau parasikit savo nuomone
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → ar nieko blogo, jeigu draugauju su vyresne
kas as draugauju su viresne kaip manot ar musu draugystei tai tures kkokia nors reiksme man 16 o jai greit bus 18 prasau parasikit savo nuomone
nieko cia blogo nematau
viskas ore, calm down
labai blogai. tai didziausia nuodeme ) busi patrauktas baudziamojon atsakomyben
as matau tik kvaila klausima kaip tik gerai, nes jaunos mergaites daznai isvis nezino ko nori, nebent zino tik tiek, kad kazko nori
nu dekui
Dveji metai, tai dar ne amziaus skirtumas.Suprasciau, jei butu 16 ir 36...:D
jep ptas nejauti diskonforto tai visiem vienodai ar daugiau tavo parneriai metu ar maziau
nieko blodo
Lukai kaip Liaudies ismintis sako Senas Arklys Wagos Negadina, tik manau ce turetu but Kumele
Nieko bloga, nes kiekvienam savo
dekui uz nuomones
RESPECT gerbiu ir tave ir tavo mergina
kaip sakoma senas arklys vagos negadina Na jai aisku tau ne koks 23m o jai ar jam ne 40m ir daugiau Nes tai jau manyciau nesveikumo pozimis Ir tikrai laikinas
o siaip jai diskonforto nera varykit Cia ju tik rasomos nuomones y kurias visiems nusispjautei jaigyveni del saves
kaip sakoma senas arklys vagos negadina Na jai aisku tau ne koks 23m o jai ar jam ne 40m ir daugiau Nes tai jau manyciau nesveikumo pozimis Ir tikrai laikinas
o siaip jai diskonforto nera varykit Cia ju tik rasomos nuomones y kurias visiems nusispjautei jaigyveni del saves
o kdl turetu buti blogai jei jam 23 o jei 40 tipo nesveika jei patinka vyresnes moterys???
as jum galu pasakyt viena nk gero is to neisejo :DDDD
jaunutes kvailos zioplos mokink jas ir mokink...
vidutinio amziaus dazniausia ismandrejusios apsiperejusios vaikais jom niekas kita ir nerupi kaip pasinaudoti tavim savo tikslam siekti ir tu pats niekada jos tikslu nebusi...
geriausia tai senes pencininkes kiekviena karta ji galvos kad tai paskutinis kartas jos gyvenime ....
ir patirties netruksta ir atsiduas 100% p.s. patarimas paprasyk kad dantis iskarto y stalciu pasidetu kad paskui jieskot nereiktu....
na jei kapais atsiduadantys kaulai nepatinka tada tai jaunos ir belieka
vienai nakcei is principo tinka bet kas , bet ilgesniem santykiam pasistenk isvengti jau apsiperejusios vaikais (paskutine rusis) mamytes tai tik trumpam pasilinksminimui tinka.
+ (-) 5 metai tai aplamai neskirtumas man tai bendraamzes kategorija.
Tikrai ne .
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → ar nieko blogo, jeigu draugauju su vyresne