21

Re: Arteja kaledos,ka dowanot sawo merginai kuri wiresne uz mane ?

Vaiva, 19 wrote:

Ingrida>pliusini?

Vaiva, negtaliu patiket, kad dar tau toks klausimas kilo ... tai gali but ir pliusinis, jei po keliu metu pazada padovanot ir tikra :::818

22

Oh!  auksine mintis !!!  padovanok jai benteliu persirises save tongue arba kokia nors savo kuno daly kuria ji labai megsta smile smile  smile

23

Zilvinas, 37 wrote:

Oh!  auksine mintis !!!  padovanok jai benteliu persirises save tongue arba kokia nors savo kuno daly kuria ji labai megsta smile smile  smile

aha, kiekvienais metais tegu dovanoja po savo kokia nors kuno dali, kol tures visa tave big_smile pvz., gali tas dalis padaryt is modelino ar dar ten kazko, tik pamirsau kaip vadinas neutral

24

...yra kuno daliu guminiu ir atrodo kaiptikros, ir kaip gyvos vibruajancios su baterijom...  big_smile

25

Zilvinas, 37 wrote:

...yra kuno daliu guminiu ir atrodo kaiptikros, ir kaip gyvos vibruajancios su baterijom...  big_smile

;-
kaip skelbiantis dievo zodi.. tu cia per daug pasireiskei :-)

26

As patvirtinu religijos praktine nauda ir prasme, bet pats nesu tikintis ir dievo zodzio neskelbiu, tiesiog neismanau apie tai pakankamai smile

Zmones nuademingi = as zmogus = as taippat nuademingas

Biblijinis sprendimas: kadangi nuademes neina isvengti, susiraskit vienas kita ir gyvenkit kartu su dievo palaiminimu iki kol mirtis jus isskirs. Tokiu budu mes sumazintumem nuademe iki minimumo bet ir tai nelabai zmonem sekasi jie vis skiriasi ir maisosi ir t.t.

Bent jau turim bendra nuaroda, kur link reikia stengtis, kad buti laimingesniem. Cia ir biblijos paskirtis smile

27

nerasom jau gal cia smile Papirkau grandinele ant kaklo Auksine bet anksciau laiko atidawiau smile patiko db kiekviena diena laksto su ja :)Man to uztenka smile

28

Edgarai>gerai kad patiko tavo paneliai...
siaip man asmeniskai nepatiktu auksinis..bet zinot kaip yra dovanat zmogui i dantis neikas neziuri..va galiu pasigirti gavau dovanu nuo brolio Neregeta Lietuva,...tiesiog dovana kuri tikrai man asmeniskai tokia brangi ir miela..( aisku pinigu atzvilgiu gal ir skaudziai...nes kartais tos apyranges pliusiniai kokie s tiek nekainuoja)

29

ar tik nereiketu dovaneles deti po eglute ir laukti kaledu ir tik tada jas ispakuati as gavau dovana bet nezinau kas tai suzinosiu per kaledas..

30

taip, taip, taip...reikia laukti butent Kaledu, tame ir pats idomumas :::a16pavyzdziui as, gavau gimtadienio dovana anksciau nei pries menesi, bet islaukiau ir atidariau ja per gimimo diena :)o dabar, ar pajus ta mergina Kaledu dziaugsma tongue

31

tai kad cia buvo su gimtadieniu padovanota dovana o ne kaledine... tai nereikia ja ten kisti aisku anksciau laiko gavau..nes su broliu nesusitiksiu per gimtadieni save...

32

dovanok is sirdies jei ji tave tikrai myli tai patiks betkokia dovanu svarbiausia kad nuo taves:::807

33

dovanok jai kompiuteri su simsu kompaktu ir turesi ramybe nuo jos bent savaite ;D

34

Auri, nespresk pagal save tongue as, pvz., nezaidziu zaidimu, nesuprantu koks ten idomumas :?

35

todel kad niekas zaidimu nedovanojo ;D

36

ne, virtualiu zaidimu nedovanojo :?

37

Pripuciama gumini vyra padovanok!!Nes jeigu nezinai ka dovanoti tai koks ten is taves ir bahurelis jeigu klausi ka dovanoti.

38

hmm, dabar taip ziurejau i ta klausima ir masciau..., kad jei butum didelis berniukas, toks klausimas tau net neiskiltu :?juk smulkmena ta dovana...

39

kl,jei 30 man 20 gal man jei meskiuka dowanoti ???? vapse jei neturi ka pasakyti tai net nepradetk kazko cia rasyti.

40

Gumini vyra manau padovanok bet krize tai pinigu neturesi bet patarciau taip nuvesk nuperki ir viskas pamirsti mergina nes pas ja bus geresnis draugas.