Topic: Kambarinės gėlės - KAKTUSAI
Labutis Galbūt ir jums patinka šios gėlės? turiu jų nemaža kolekcija, gaila nevisas
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → Kambarinės gėlės - KAKTUSAI
Labutis Galbūt ir jums patinka šios gėlės? turiu jų nemaža kolekcija, gaila nevisas
Labas.Na man tai nelabai patinka.Turiu viena kaktusa bet labai jau bijiau as jo nes jeigu nugriutu ant kuno ar netycia ant kaktusiuko oi skauda butu:)
Man labai patinka kaktusai. Pries keliata metu turejau ju nemazai. Kitu geliu net neaugindavau. Kazkur perskaiciau, kad kaktusai nesa nesekmes ir nelaimes.Na , turi kazkokia neigiama energija, kuri visa tai pritraukia...Nepasakyciau, kad esu labai prietaringa, bet dabar nebeauginu.
Taciau suprantu,kodel jos kai kam labai patinka.:)
Gali buti., bet visi prietarai tai stipri psichologija.
auginu keleta kaktusu
nieko pries kaktusus neturiu... o kas liecia prietarus ir psichologiny nusiteikima, tai jau kitas klausimas ir visai atskira tema....
pas mane irgi auga keletas...
Kaip tik dabar buvo proga suskaičiuoti kaktusus. Jų yra (jai teisingau suskaičiavau) apie 121. Mama tiesiog juos labai mėgsta ir kolekcionuoja.
As turiu 75 kaktusu rusis.....
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → Kambarinės gėlės - KAKTUSAI