41

Re: sugundyk mane svelnniai

sorry bet cia tai kazkokia nesamone su sipsenelemis !!!!!!!!!!!! pasirinkau viena o stai ka rodo... paziurekite i virsu...

42

jo jo cia tavo tox akiu kontaktas big_smile nu mes supratom tavo namioka:)

43

nu as rimtai ne toks turejo budi ;D net paciam juokas ima koks dar sutapimas

44

grazus zestai mandagumas kuno kalba ir itaigus zvilgsnis.. wink na as taip manau kad pana pakibtu.. bet su kiekviena vis kitaip big_smile

45

Birutele, 21 wrote:

stai jums ir tema:)
manes tai gundyti nereikia:)
bet kaip sugundytumete nepazystamaja

Tyliai prieinu prie taves mazute.Tu visa tokia tokia tyra,tokia nekalta tiesiog drebi is troskulio,as suvylgisiu tavo lupas savosiomis,as paliesciau tavo krutine paimciau leduku ir vesciau aplinki tavo spenelius kai jie susitingtu as savo liezuviuku aplink juos tu drebesi mano glebi ir snabzdesi paimk mane as tad nusileisciau dar zemiau vis zemiau ir zemiau kol preiciau ten tu sauktum aiamnuotum ir ivyktu atomazga mes abudu slapi sauktume:
O DIEVE AS ROJUJE.

46

net neisivaizduoju kaip reik pakabinti panele big_smile man arba gaunas automatiskai arba lieku ant ledo tongue
nu o istikro tai reik tiesiog gerai uztaikyti i barzda ir betkatra panele gali paguldyti sau po kojom...nu biskis juodo humoro
nu o jeigu rimtai tai akiu kontaktas dar ne viskas reik ispaust grazia sypsenele, bo zvairiui nelabai iseitu tas akiu kontaktas tai tik sypsena isgelbetu big_smile

47

ziurint kiek pinigu tureciau, dabar tai ja nuskraydinciau i paryziu tik 30 euru kainuotu :::008 na aisku ir man bilietas ir grysti tai susidaro 300 euru su visom pramogom ir maistu :V

48

Birutele, 21 wrote:

stai jums ir tema:)
manes tai gundyti nereikia:)
bet kaip sugundytumete nepazystamaja

ar zynot kad senovei atejunai moteru negundydavo o jas pagrobdavo :::036

49

mes juk ne atejunai big_smile bandom savo tautietes viliot big_smile

50

Aleksandras, 22 wrote:

mes juk ne atejunai big_smile bandom savo tautietes viliot big_smile

nu va o kiti atvarydavo ir jas pajimdavo be jokiu viliojimu :::036

51

Merginu viliojimas yra menas, kurio tikrai visi gali ismokti. Kazkada teko skaityti toki palyginima, kad mergina yra tarsi kate - jeigu vaiksciosi paskui ja, tai ji begs salin. Jeigu nekreipsi i ja demesio, tai pati pas tave ateis. Manau, kad tai isties teisingas palyginimas:)

52

Daiva, 21 wrote:

Merginu viliojimas yra menas, kurio tikrai visi gali ismokti. Kazkada teko skaityti toki palyginima, kad mergina yra tarsi kate - jeigu vaiksciosi paskui ja, tai ji begs salin. Jeigu nekreipsi i ja demesio, tai pati pas tave ateis. Manau, kad tai isties teisingas palyginimas:)

je:::654 as jau begu big_smile

53

Daiva, 21 wrote:

Daivuk..jei as pradeciau begt salin tai tu atbegsi pas mane:?

54

Striptiziukas big_smile

55

Liucina, 17 wrote:

Striptiziukas big_smile

ira istatymas o tu nepilamete:P

Jonas, 24 wrote:

o va cia tu klysti smile musu merginos ne tokios jau ir materialistes...

gal paleistuves, ne !paleistuves jos is noro ,o prostitutes jos uz pinigus big_smile
<<viskas neteisinga nei uz pinigus nei uz intriga net ne uz laikina susizavejima ...jeigu nesusiderins arba "nesulips" nieko nebus, abu gris namo vieni :)aisku cia normaliai mastantys kiti gali pasirasyti vien del to kad reikia sekso arba 20 litu .
<<taigi buk truputi isvaizdus mandagus ir iskalbingas dar zinok ko ji nori ne tik  tuo momentu bet ir rytoi ryte;) ir ji tavo o kaip tai padaryti karine paslaptis , to neprasysi cia ,net filmuose nevisada galima tai pamatyti ,o ka cia gundyti dar forume kai cia visi kaip sernai uzsikase tarp lapu ir stebi kas bus kas ka paskys ,visa romantiska atmosfera sugadinna tongue