Topic: Ziauru, vaikams nesiulau
http://video.mail.ru/mail/globtm/42/97.html
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ziauru, vaikams nesiulau
http://video.mail.ru/mail/globtm/42/97.html
skanaus
jau ziauru.... cia tipo maistui eina bet man regis gyvunu teises susidometu tokiu elgesiu
nieko daug nepadarysi, nes ismaitinti reikia kiek milijardu zmoniu.. aisku, salygas siek tiek pakoreguoti reikia, bet greitai tada lentynas pakeis ir zmones pirks pigesni maista, kas vel reiskia ir prastesnes salygas tam maistui uzaugti.
skanaus
SUMAUTA TEMA!Ir tuo pačiu kokia įdomi :)sumauta nes ateina kai kurie ir sako "viskas,nebevalgysiu!"tik apsuka "subynę" ir OM NIOM NIOM vištų kulšelės ,o gera tema tuo kad ne tupi nepradės galvoti "Valgyti ar nevalgyti?" o pažvelgs giliau ir pasakys, o kodėl taip yra?kodėl tokie kiekiai kodėl taip reikia ir ką galima pakeisti? TAI DAVAI TAI IR ISIAIŠKINKIM!
_
_
VARIANTAS 1)Valgau ir valgysiu niom niom niom
ir dar karta niom om mniom
Valgo visi
prezidentai,uraodai, stori, dideli, maži, šunys, vabzdžiai,gyvūnai visi.Valgom per šventes ir vestuves
VALGOM BELEKA ,VALGOM VISKA IR VALGOM TOTALIAI VISI , VISI GYVI TURI VALGYTI!
_
_
VARIANTAS 2) VISTIEK VALGYSIU niom niom niomPirma ar žmogus gali išgyventi be mėsos ?Ne negali ,jam reikia joje esančios geležies ,baltymų,vitaminu kurie randasi tik mėsoje .Dabar dietologai,gydtit. nebetokie užtikrinti..Tuos papildus kurie parduodami vaistinėse yra pavojingi ir toli nuo natūralaus maisto ,kai kurie vitaminai sukelia kepenų cirozę kiti įtariami kad sukelia osteoporoze(tai sisteminė kaulų liga) viskas prasidėjo kai vartojantys vyrai pradėjo sirgti ,o tai nebuvo vyru liga !Taigi liksim prie natūralaus , be to kaip galvojat iš ko tuos papildus gamina ?Iš cemento?Ogi iš tų pačių modifikuotų vištų ,kukurūzų ,žirnių su karves genais, pomidorai su skorpiono genais ir panašiai .Vargu ar galima žavėtis tokia užkanda
Be to galvojat kad fiziškai dirbantis žmogus gali valgyti uogas ir salotas ? Baikit juokus ir išsiplaukit galva.Tik mėsa!
_
_
Variantas3) B”ledi vistiek valgysiu alkanas niom niom niom
. FILOSOFUOJANT ne įšgyventume . Lietuvoj žmoniu nebūtų buvę niekas čia negyventų .Tuoj aš jums paaiškinsiu .Grįžkime keliasdešimt tūkstančių metų atgal kai žmogus pradėjo vaikščioti ir mėsos dar nevalgė TADA MES JI ČIUMPAME IR NUSIUNČIAME Į ATEITI Į Lietuva 2000 METUS ŠALTAS NIURUS Gruodis.Pasižiūrėkime kaip jis elgsis! Visų pirma čia -25C° kartais žiemą pasiekia -35C° nėra nei uogų nei lapu po sniegu kankorėžių ir kaštonų neužtenka net riebiams šernams, be to primenu kad žmogus nemedžioja ir kailio jis neturi šilto prie -25C° temperatūros žmogus iš Afrikos miršta po pusvalandžio max valandos.Kaloringas maistas ir šilti kailai leido pirmiesiems Lietuviams apsigyventi čia ir sėkmingai peržiemoti belekokias žiemas .:) Žmogus valgydamas kaloringa mėsa sutaupo laiką ne taip kaip uogas ar žolė nes sumedžiotas grobis užtenka trims dienoms o džiovinta mėsą laikosi visa žiema nepriklausomai nuo kiekio .Tada žmoguj ilga laiką nereikia rūpintis maistu ir jam lieka laiko pagalvoti apie kitus dalykus pvz fantastinius "O kodėl nesukūrus civilizacija ?" Išvada jei mes būtume like prie tokio maisto kaip uogos ir grybai tai dabar ganytumemės kartu su gorilomis
_
_
Variantas 4) variantas keturi jis toks pats kaip tie kiti trys viršuje kam man pirkti viščiuką už 25 litus kai galiu už aštuonis ? Tas už 25 buvo užaugintas normaliomis sąlygomis ,o tas už 8 litus buvo "pagamintas" ir be to krutai su anabolikais ir hormonais kaip kulturistą :DKa tai duoda o gi nieko ta pati mėsą tik pigesnė (nu gal kai ką nepasakiau , tie visi vaistai ir skiepai pašarai greitinantys gyvūnų augimą niekur nedingsta jie lieka mėsoje ) ir kas ? baisi čia problema augimo hormonai padidės ūgis pempe dar kas nors
pasigausim kempinligę ,kepenų cirozę ,moterims celiulitas visada patinko ,tie visi naudingi riebalai patinka kraujotakos sistemai IR IŠVIS HEBRA KAIP GYVENSIM BE CEBURIEKU HAMBURGERIU IR KEBABU ?A nu pušot .Tris kart valio čeburiekams VALIO VALIO VALIO!
_
_
Variantas5 )VIŠČIUKO TEISE Į NORMALŲ GYVENIMĄ?tai tik paukštis !
Aš vistiek valgysiu ta mėsą aš neturiu išeities .Ir ką valdžia padarys blogiems fermeriams?Nieko jei kai kuri pagaus uždės bauda ir iki kito karto ciao!
\
--------------------------Nom niom niom
ne nu jo cia tai nekas as pradejau pradzia ziureti bet po to pagalvojau kuo maziau zinau tuo ramiau gyvensiu todel jei norit valgyti maista su pasimegavimu tai verciau to neziureti
ne nu jo cia tai nekas as pradejau pradzia ziureti bet po to pagalvojau kuo maziau zinau tuo ramiau gyvensiu todel jei norit valgyti maista su pasimegavimu tai verciau to neziureti
![]()
![]()
![]()
Aišku skanaus nom niom niom
kazkas mus vegetarais nori padarytsiaip tai vaizdai ziaurus...bet tokia jau realybe...
tiesiog imeciau, nes manau, kad daug kas nezino
na po tokiu vaizdu tai tikrai imanoma tapti vegetare
mums pasiseke kad mes buvom apdovanoti protu ;D jei liutai ir tigrai turetu musu intelekta , idomu kaip jie mumis valgytu ir augintu dideliais kiekiais svieziam steikuj
mums pasiseke kad mes buvom apdovanoti protu ;D jei liutai ir tigrai turetu musu intelekta , idomu kaip jie mumis valgytu ir augintu dideliais kiekiais svieziam steikuj
man atrodo tada liutai ir tigrai gyventu vien amerikoi nes ten naturaliai uzauga jiems tinkami steikai
stai dar jums apie karvute
http://www.youtube.com/watch?v=vWPM3tBdmL4
negaliu as viso to vaizdelio ziuret, apie antra jau net nesneku, neziuresiu ... jau kuri laika nevalgau mesos, nors anksciau irgi nedaznai valgydavau, tiesiog nera jai poreikio. Manau, kad kuo puikiausiai galima be jos issiverst, o tie, kurie sako, kad "parodykit man sveika vegetara, tada gal ir nevalgysiu mesos", tai tiesiog pasiteisinimas ... beto, turbut daugiau nesveiku mesedziu
Tomai, su savo tuo NIOM, NIOM, tai stebini :? (tikiuos juokauji ...)
negaliu as viso to vaizdelio ziuret, apie antra jau net nesneku, neziuresiu ... jau kuri laika nevalgau mesos, nors anksciau irgi nedaznai valgydavau, tiesiog nera jai poreikio. Manau, kad kuo puikiausiai galima be jos issiverst, o tie, kurie sako, kad "parodykit man sveika vegetara, tada gal ir nevalgysiu mesos", tai tiesiog pasiteisinimas ... beto, turbut daugiau nesveiku mesedziu
![]()
Vakar specialiai į macdonalsa nuėjau om niom niom
Patartina karta į savaite aišku ne magdonalse nes ten geriau nevaikščioti ,bet šiaip mėsą tai taip ji būtina sveikam gyvenimui .(ne ne juokauju) įgnybk man
Ingrida, 23 wrote:negaliu as viso to vaizdelio ziuret, apie antra jau net nesneku, neziuresiu ... jau kuri laika nevalgau mesos, nors anksciau irgi nedaznai valgydavau, tiesiog nera jai poreikio. Manau, kad kuo puikiausiai galima be jos issiverst, o tie, kurie sako, kad "parodykit man sveika vegetara, tada gal ir nevalgysiu mesos", tai tiesiog pasiteisinimas ... beto, turbut daugiau nesveiku mesedziu
![]()
Vakar specialiai į macdonalsa nuėjau om niom niom
![]()
Patartina karta į savaite aišku ne magdonalse nes ten geriau nevaikščioti ,bet šiaip mėsą tai taip ji būtina sveikam gyvenimui .(ne ne juokauju) įgnybk man
*(nusikeikciau, jei galeciau ) ... dabar mastau, gal ir tiesa rasai, bet nesitiki :? vat taip ir buna, kai zmogu tik cia pazysti .. tik isivaizduot gali kaip jis elgias ir panasiai
del to karto .. :? kiek zinau, tai arba isvis nevalgo tu mesu, arba kasdien po kelis kart, tai nzn, nzn, kuris cia variantas geresnis
o ar riesutai (jei gerai pamenu) neatstos tos mesos??
p.s. as tau ikasiu, galbut iskart prabusi is MAC miego
beje, neseniai aptikau stai ka
![]()
nebijok, paziurek http://www.youtube.com/watch?v=vWPM3tBdmL4
Ingrida, 23 wrote:negaliu as viso to vaizdelio ziuret, apie antra jau net nesneku, neziuresiu ... jau kuri laika nevalgau mesos, nors anksciau irgi nedaznai valgydavau, tiesiog nera jai poreikio. Manau, kad kuo puikiausiai galima be jos issiverst, o tie, kurie sako, kad "parodykit man sveika vegetara, tada gal ir nevalgysiu mesos", tai tiesiog pasiteisinimas ... beto, turbut daugiau nesveiku mesedziu
![]()
nebijok, paziurek
http://www.youtube.com/watch?v=vWPM3tBdmL4
maniau, kad apgausi su ta nuoroda na, sioks toks pamokslas "akis uz aki ..." labiausiai kas patiko, tai vokalas, kai isgirdau, tai tik ir laukiau kada pasikartos
Galeciau vegetaru poziury i mesa sulyginti su vaiku poziu i sexa: fui kaip shlykstu jie trinasi tais galais per kur myzama ir sikama ir dar net ten savo burnas kisha fui fui apsivemsiu ir niekada as taip nedarysiu ...
Bet mes uzaugame ir visi net pasimegaudami tai darome.
Vegetarai tai islepusios visuamenes monstras arba gero gyvenimo pertekliaus reiskinys.
Zmones kurie sunkei fizishkai dirba tam kad padeti duanos anstalo arba kitaip sukaupti maisto kad isgyventi, tarp tokiu vegetaru idijotizmo mada neegzistuaja.
Ar kas ragavote laukiny fazana kepta orkaitei? Man tai pirma mintis sauna y galva vos pamacius fazana bet kai pagalvoji kiek darbo jy gaudyti peshti … paprasciau parduatuvei gril vishciuka nusipirkti greitai ir pigei ir patogei.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ziauru, vaikams nesiulau