Topic: nepatogumai
gerbiamieji ,moderatoriai ... yra panas jus cia vie didziule nesamone... nu kam ten reikia pastoviai ta koda ivedinet ,kai kam nors nori issiust zinute.. nu sorry,bet blyn apsoliutin nesamone ,kuri baisiai groja per nervus
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt, Forumas Ir Apklausos → nepatogumai
gerbiamieji ,moderatoriai ... yra panas jus cia vie didziule nesamone... nu kam ten reikia pastoviai ta koda ivedinet ,kai kam nors nori issiust zinute.. nu sorry,bet blyn apsoliutin nesamone ,kuri baisiai groja per nervus
na jo keistokai ir man su tuo kodu. ankciau be jokiu kodu ir viskas gerai buvo.
ir dar kitas nepatogumas su kuriuo susiduriau, pvz, norit surasti zmogu, nepazistama, gali eit i smulkia paieska kurioje reik ivest varda nicka amziu. nepavadinciau to smulkia paieska.
anksciau budavo kad gali pasirinkti kriteriju pagal ka ieskoti zmogaus, pvz kad iesko draugu, arba iesko vaikino/merginos o dabar atsidarai visus prisijungusius ir varyk per visas anketas ir ziurek kas kazko iesko, ar isvis nieko neisko, ir jeigu iesko tai ko iesko, ar tau tinka ar ne. Keblu surasti norima pasnekova vat. LABAI PRAVERSTU TOKIE PAIESKOS KRITERIJU NUSTATYMAI.
Gal gali kas padeti, pamokinkit, kaip galima uzblokuoti nepageidaujamus pasnekovus, neperprantu sistemos
Gavus nepageidaujamą laišką įeik į "Laiško meniu" ir pasirink "Blokuoti laiškus"...
Man labai nepatogu ant lubu miegoti: ....mat kaldra y apacia krenta ...
bet jei rimtai tai jieskok turetu buti patogus yrankis rasti ar ne? vadinasi susiradus asmeny pagal nuatrauka noretusi paskaityti ka tas asmua yra parases forume tada atsiveru to asmens budas asmenybe ir t.t. Forumas turetu buti pagrindine gatve kur zmones bendrauja pasikeicia mintimis pamato ir parodo savo ir kitu charaktery buda dalele vidinio pasaulio ... grazi sikna dar ne viskas as noriu zinoti kas pas asmeny galvoj bet deja ...?
Dar vienas dalykas parasiusiam asmeniui i kazkury tai foruma visada rupi kitu zmoniu reakcija ka mano kiti kaip y tai reaguaja vadinasi truksta funkcijos kuri padetu vienu kliktelejimu rasti visus savo pasireiskimus ir veliau galima atsekti kaip ir kas reaguaja...
... na ka jus kajus prasom i sveikata tobulekites ir busit populeresni .... beto yveskite galimybes bendrauti anglishkai rusishkai lenkishkai, tai nera popuasu kalbos lietuviams ir tikrai praplestu popoleruma ...
taip taip, labai teisingai pastebeta, ir as pasigendu kliktelejimo perziureti savo parasytas zinutes forume. Nes kita kart tema kai nusimeta kur nors i gala, ieskai per visur ir nerandi, zmogau. o kiekvienos neatsiminsi pavadinimo ar ka tu ten tiksliai parasei.
na, neverskit visko moderatoriams, ne jie toki darba dirna as irgi daug ko cia pasigendu :V
Spausk ant "mano anketa". Arba eik i http://www.ieskok.lt/inod.php?mo=31
siuo metu negaliu atversti kataloga Pasaulio lietuviai rodo 12000 prirasyta
Sutvarkyta
Vartotoju paieska pvz airijoje apskriciu pavadinimai Gaelic kalba kai patys airiai ja labai mazai sneka. Anglijos apskriciu visai nerasta.
Airijos apskritys:
1. Dublin
2. Wicklow
3. Wexford
4. Carlow
5. Kildare
6. Meath
7. Louth
8. Monaghan
9. Cavan
10. Longford
11. Westmeath
12. Offaly
13. Laois
14. Kilkenny
15. Waterford
16. Cork
17. Kerry
18. Limerick
19. Tipperary
20. Clare
21. Galway
22. Mayo
23. Roscommon
24. Sligo
25. Leitrim
26. Donegal
Siaures Airijos Apskritys:
1. Fermanagh
2. Tyrone
3. Londonderry
4. Antrim
5. Down
6. Armagh
Ungtines Karalystes apskritys:
* Avon
* Bedfordshire
* Berkshire
* Borders
* Buckinghamshire
* Cambridgeshire
* Central
* Cheshire
* Cleveland
* Clwyd
* Cornwall
* County Antrim
* County Armagh
* County Down
* County Fermanagh
* County Londonderry
* County Tyrone
* Cumbria
* Derbyshire
* Devon
* Dorset
* Dumfries and Galloway
* Durham
* Dyfed
* East Sussex
* Essex
* Fife
* Gloucestershire
* Grampian
* Greater Manchester
* Gwent
* Gwynedd County
* Hampshire
* Herefordshire
* Hertfordshire
* Highlands and Islands
* Humberside
* Isle of Wight
* Kent
* Lancashire
* Leicestershire
* Lincolnshire
* Lothian
* Merseyside
* Mid Glamorgan
* Norfolk
* North Yorkshire
* Northamptonshire
* Northumberland
* Nottinghamshire
* Oxfordshire
* Powys
* Rutland
* Shropshire
* Somerset
* South Glamorgan
* South Yorkshire
* Staffordshire
* Strathclyde
* Suffolk
* Surrey
* Tayside
* Tyne and Wear
* Warwickshire
* West Glamorgan
* West Midlands
* West Sussex
* West Yorkshire
* Wiltshire
* Worcestershire
Siaures airija galetu buti priskirta prie Didziosios britanijos
Paieska galetu buti pasmulkinta pvz.: galetum pasirinkti ieskoti vartotoju kurie iesko: susirasinet arba drauges/draugo, zmonos/vyro; vienisas/vienisa/turi drauga/drauge
Kazkaip sie kriterijai yra daug svaresni nei ugis.
dingo kreditai
Kreditai tikrai niekur nedingo. Šiektiek krapštėm sistemą, tai gal ką ir pajudinom Pabandykite atsijungti ir vel prisijungti.
Vytis kreditus sau susibėrė
Kodel neina atrasyti laiskus?
Kodėl manote, kad negalite atrašyti? Kas vyksta?
Nu neina man atrasyt.Parasau ir nesisiuncia man!!(((
Tai man irgi tas pats
Reikia daugiau informacijos!!!!!!!!
Nesiunčia visiems ar konkrečiam nariui?
Iš vidinio pašto ar iš anketos?
Gal tiesiog nerodo mygtuko siųsti?
Kokia naršyklė? Kokia versija? Kokia operacinė sistema?
Reikia daugiau informacijos!!!!!!!!
Nesiunčia visiems ar konkrečiam nariui?
Iš vidinio pašto ar iš anketos?
Gal tiesiog nerodo mygtuko siųsti?
Kokia naršyklė? Kokia versija? Kokia operacinė sistema?
Buna ir man taip kartais. Kai nori atsakyti i laiska, parasai teksta, spaudi "siusti", tada persikrauna puslapis, bet laiskas nenueina i siuksliadeze, lieka vietoj, o tas zmogus kuriam rasei negauna tavo laisko. Galima tik kurti nauja zinute ir jam parasyti.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt, Forumas Ir Apklausos → nepatogumai