121

Re: kaip manote ar apsimoka su buvusiu-sia vel susibegti?

su tais jausmais kaip cia ir pasakius, gal meile kaip ateina ir taip ir iseina o lieka tik pripratimas...

122

niu manau kad geriau isiskirti draugiskai buti draugais...bet vel bandyti klijuoti santikius is naujo viska pradeti..tai apsurdas

123

o kodel gi ne.gal po kurio laiko gali suprasti jog geresnio (geresnes) niekur neradai ir jei abu vis dar myli tai verta pabandyti.bet labai maza tykimybe jog viskas bus gerai.

124

susipažinom sanatorijoj.Draugavom apie 4m.buvo viskas liuks...Kalbėjom apie bendrą net gyvenimą,bet ...staiga ,be jokio pasiaiškinimo mane paliko...Į skambučius -neatsako.Pergyvenau-labai...Atleidau sau ir Jam,gal jaunesnė užkadrino....Po 3m.skambutis;norėčiau šiandien atvažiuoti pas tave...Buvo JONINIŲ vakaras,šventėm su vaikais ir anūkais.Aš atsakiau;ką čia sugalvojai,netinkama diena ...Atsakė; švęsk,švęsk...ir pip...pip-išjungė..Jai būtų po kelių dienų paskambinęs,bučiau leidusi atvažiuoti...Nežinau kas ten įvyko...Bet aš draugaučiau vėl .  Reikia mokėti atleisti...

125

nieko gero vel pradeti su buvusiu:::822:::822

126

Janina, 60 wrote:

susipažinom sanatorijoj.Draugavom apie 4m.buvo viskas liuks...Kalbėjom apie bendrą net gyvenimą,bet ...staiga ,be jokio pasiaiškinimo mane paliko...Į skambučius -neatsako.Pergyvenau-labai...Atleidau sau ir Jam,gal jaunesnė užkadrino....Po 3m.skambutis;norėčiau šiandien atvažiuoti pas tave...Buvo JONINIŲ vakaras,šventėm su vaikais ir anūkais.Aš atsakiau;ką čia sugalvojai,netinkama diena ...Atsakė; švęsk,švęsk...ir pip...pip-išjungė..Jai būtų po kelių dienų paskambinęs,bučiau leidusi atvažiuoti...Nežinau kas ten įvyko...Bet aš draugaučiau vėl .  Reikia mokėti atleisti...

O nesijauti pazeminta, kad su tavim kaip su skuduru,- paskambina kada uzsigeidzia, numeta rageli, kada sauna i galva? Jokios pagarbos su pasnekovu :?

127

aš pirmą kartą su savo esamuoju susipažinau trylikos,mes buvom laimingi.bet poto kai buvom penkiolikos,jis mane paliko.kiek vėliau t.y. per šešioliktą mano gimtadienį jis pasakė,jog pasigailėjo,mane palikęs ir mes vėl kartu ;@~*

128

as buvau ilipus atsiprasant i ta pati s.... du kartus ir nieko, vel viena ir labai skaudu. manau kad antra karta nera ko susieit, aisku buna isimciu, bet as pati pasimokiau ir daugiau tokiu klaidu nedarysiu. likau labai iskaudinta ir reikia paciai kovot su visais prisiminimais..

129

NJU JEJ ISISKIRET  IR PO KELIU METIU DAR SUSITIKUS JAUTI TUOS PACIUS JAUSMUS TAI IR PER TA LAIKA TU GALI PASIKEISTI IR VAJKINAS GALBUT SUAUGO I PROTA TAI MAN ATRODO PIRMA PASNEKETY REIKETIU SU JUO O PO TO BANDITY KAZKA......LAUKIU KITIU NUOMONES

130

PATIKĖKIT, NEVERTA NIEKAS NEPASIKEIČIA TAI JAU IŠBANDŽIAU IR NIEKAM NESIŪLYČIAU GRYŽTI

131

Nemanau kad verta antra karta vel viska susieti su tuo paciu zmogum,jei jau issiskyriai matyt viskas,nelemta buti kartu... Paciai taip buvo, susitaikiau ir ka, ir niekas nuo to nepasikeite, nei men laukt nereikejo ir vel tos pacios problemos, tie patys gincai.. vel mastai kad reikia skirtis, risti viska, bet tai nera taip lengva. Na pasimokiau, daugiau taip tikiuosi nebus. Tikrai neverta skaudinti saves smile

132

na kaip cia pasakius is dalies tikrai neverta.... na o paziurius is kitos puses priklauso nuo situacijos del ko kildavo pykciai ir pan viskas turi reiksmia ir daug ka galima pakeisti... na bet tai priklauso nuo poziurio ir noro ir jausmu taip pat...

133

Tikrai ne!

134

KAP TAI NEAPSIMOKA  melages meluoja ir neraudonuoja tik tas buvusysis praturteja cit kai muses limpate :::346 nebandau  nieko izeist :::346

135

wawa cia tik jauni ir suprantalabiausiai kas apsimoka kas ne ..... lol

136

Edgaras, 20 wrote:

wawa cia tik jauni ir suprantalabiausiai kas apsimoka kas ne ..... lol

as bomzas :::346 rimtai...

137

Visi esame skirtingi zmones,su savo poziuriu i gyvenima,vienime reikia susibegti,kitiem ne,kiekvieno zmogaus reikalas!)

138

Manau, kad neverta, nes jei jau palikai reiskia buvo netinkamas. Nors kartais gryztant pas buvusy-ia iseina pora kaip tvora.

139

Lidija, 47 wrote:

PATIKĖKIT, NEVERTA NIEKAS NEPASIKEIČIA TAI JAU IŠBANDŽIAU IR NIEKAM NESIŪLYČIAU GRYŽTI

Pilnai pritariu...aisku, jei jums ne po 14 metu buvo=))) Nes kai zmogus susiformuoja, tai niekas negali ji pakeisti...jis gali kalbeti, kad nori pradeti is naujo, kad suprato koks buvo negeras ir panasiai...bet tai tik zodziai...praeis laikas ir viskas bus taip pat...bet tada gali buti sunkiau viska nutraukti....nes ir prisirisimas gali buti, ir amzius, ir baime pradeti is naujo su kitu partneriu...tai, jei esate pilnametis

140

pritariu Lidijai neverta grist pas buvusi,jei buvo negerai tai ir bus negerai ir pinigai cia nieko nepades,jei buves praturtejo.juk jie zmogaus nekeicia tik pinigines stori