Topic: m + m
Ar cia imanoma tokiom pazintim ar nelabai?;)
You are not logged in. Please login or register.
Ar cia imanoma tokiom pazintim ar nelabai?;)
Kokia isdykus pupa kodel vyrai nepatinka?
Kodel jus vyrai tokie idomus?na jei as ieskau merginu tai reiskias kad jusu gimine esu nusivylusi ir ji manes nei trupucio nedomina.
O tai jeigu as moterim nusiviliau tai ka man gejum tapt?
jokia moteris vyro neatstos nesvarbu, kad labai daznai mums sunku jais, jie mus nervina, pykdo, bet tam ir sukurti vyras ir moteris, kad butu drauge, o ne ieskotu tos pacios lyties santykiams palaikyti. Kazkokia nesamone, mano nuomone, tai tik ieskojimas kazko naujo nepatirto,zodziu ekstremaliu potyriu norejimas
bet kaskam tie ekstremalus pojucei per ilgai uzsitese nezinau as tai pries visokius tokius dalykelius m+m , v+v , v+m+v ar m+v+m tai kaskoks iskrypimas , toks zmogus sakyceu yra ligonis , kaskas jam gyvenime nesusikloste neormalei seima yra vyras ir moteris , jie susilauke vaikuciu ir viskas buna grazu , o tem m +m mylejimasis liezuveis ir visokeis gumineis zaisliukais , argi tai normolu , ce jau psichikos sutrikimai
Tai zinai baxurai i ja tokia turbut neziuri,tai galvoja gal bent bobos pakutens
na va.. visada sakiau, kad tikra meile tik tarp moteru... (ir vyru,zinoma )
Mergyt, tu nenusivilk taip vyru gimine, juk visu ju nepazisti, nenuvertink...leisk pasitaisyti
moteris nesupranta vyru, vyrai nesupranta moteru, toks progresas
Sexualine orientacija tai kazkas ko neymanoma pasiringti savo valia . Ir nepriklausomai kaip mes y tai reaguasime: drausime persekiosime ar toleruasime nua to sexualiniu mazumu skaicius ar procentas nesikeicia.
Tai kaip gamtos izdaiga ar reishkinys ar kaip be pavadinsi. Visuamenes poziuris y mazumas tai visuamenes ishprusimo lygis.
Pavyzdziui ruskyne Maskvoi visos mazumos yra atakuajamos tiek sexualines tiek politines tiek religines , Na ko dar noreti ish atsilikusios prasigerusios ruskiu tautos? neishsilavine dundukai ir tiek, todel ten ir gyventi nelabai kam norisi.
Lietuvoi tai ne ka geriau zmones tamsus atsilike tiki prietarais dievais kaip ir visame 3 ciajame pasaulyje.
Wakaru civilizacijos centrai kaip Londonas, Torontas, Paryzius visa vakaru europa zmones ishpruse ir ten visiems gyventi gera.
Kua giliau i provincijas arba migrantu atsilikeliu rajonuase situacija panasheja y ruskyna ar lietuva. Siauro akiracio piliecei.
Mes jug norime buti kaip "visi" taip meginame prisitaikyti kartodami "visu " pripazintas "tiesas" - tokiu principu gyvena religijos prietarai paprocei ir kiti prasimanymai.
Bet juk del to pasaulis nesikeicia jis yra visiems vienodas ir tam kad pazinti tikrajy pasauly vienintelis kelias tai ishsilavinimas mokslines zinios experimentu yrodytos ir atkartotos ir visiems vienodos.
Tiktai "tiesos" kurios keiciasi priklausomai nua vietoves ir kulturiniu paprociu yra isgalvotos pasakos, tikejimo (=nezinojimo) pasekmes. Nes tikrasis pasaulis visiems yra vienodas ir pazinomas mokslu.
As manau, kad kiekvienam savo. Jei man patinka vyrai, tai nemanau kad viesiem turi patitkti vyai
Tik siaip keista ta musu visuomene, m+m net tv normalu, na o jau v+v iskrypimas. Siaip manau jei toleruojam, tai toleruojam jau visus o ne tik m+m, ar v+v.
o man neswarbu, su wyru, ar moterimi
moteriai dar tik pliusas, nes zino wisus jautriausius taskus ir ka kada weikti
wyrai kai kurie stengiasi, bet net ne wisada ir ne wisiem iseina, taip, kaip turetu
as net orgazmo su nei wienu wyru nesu patyrusi
Oi man tai grazu m+m o v+v, tai reiktu saudyti (nu bet cia tik mano nuomone)
o man neswarbu, su wyru, ar moterimi
moteriai dar tik pliusas, nes zino wisus jautriausius taskus ir ka kada weikti
wyrai kai kurie stengiasi, bet net ne wisada ir ne wisiem iseina, taip, kaip turetu
as net orgazmo su nei wienu wyru nesu patyrusi
vadinasi dar nesutikai to kuris tai gali ir nenusivylk juk dar tau tik 18:)))
dekui uz paguoda, jaunuoli
dekui uz paguoda, jaunuoli
nu netoks as jau ir jaunas
geriau buti su panele ;P
Is karto prie reikalo uztelefono,drasios panos cia ziuriu
geriau buti su panele ;P
uztikrinu kad geriau su manim nei su tom lezbikem
Kaip sakoma wisi wyrai kiaules tik wieni pakenciami o kiti is wis ne Na panos nenusiwilkit jus jau jeis wis del to yra tu pakenciamu tik reik sulaukti ar bent jau surasti