Re: Auskarai. Kiek ir kur?
turiu auskara bamboje ir ausyse,kitur auskarai man negrazu
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Auskarai. Kiek ir kur?
turiu auskara bamboje ir ausyse,kitur auskarai man negrazu
man tai pradzioj buvo labai grazu auskaras virsuj lupos sone. bet dabar jau per daug populiaru ir nuvalkiota gaunas. beto skyle po to lieka.
http://public.fotki.com/giedre-r/seges-ir-segutes/
du lupo du ausi... ir orientacija normali...
turiu siuo metu 7 auskarus 4 kaireje ausyje, 1 desineje , bamboje, liezuvyje. turiu tunelius ) noriu dar ne vieno auskaro ) zinau, kad daug kas paskaite galvos, kad man manija, bet man vienodai, man patinka )
P.S. o man grazu kai vaikinas turi du auskarus(abiejose ausyse po viena)
o man graziausia kaip paneles turi auskara bamboje ,tai yra ir grazu ir seksualu.O kaip prisivarsto i lupas,antakius tai slykstu ziuret... hypes ...
turiu 10, visur po truputi.
dabar liko tik lėžuvyje ir ausyse (8 skylės), anksčiau turėjau bamboje ir antakyje.
grazu kai panele turi bamboje , ausyse bet ne daugiau kaip du vienoje ir liezuvyje o kitur bent jau man grozio nematau.
Viskam saikas turetu buti, tada ir viskas ciki....:)
Turiu 7 auskariukus;DD bamboje,liezuvyje2,kaireje ausyteje3 ir kitoje vienas.;DD nOreciau dar..;DDDDDDDDDDD
turiu ausyse 4 ir bamboje noretusi dar vieno i ausyte
Viena tragus, ir po viena senamadiska kiekvienoje ausyje.
Temos pavadinimas turetu buti "Zmogus - retis"...
Auskarai tik ausyse... jei kur kitur, tai jau nebe auskaras...
Ydomu ar daugelis is pasisakiusiu "auskaruotoju" normaliai vandens aysigert gali? Neisbega per skyles???
Penki auskarai ausyse , o kitur net nesinori turėti...
dabar liko tik lėžuvyje ir ausyse (8 skylės), anksčiau turėjau bamboje ir antakyje.
ir skylių neliko?
Neseniai įsivėriau į bambą tai yra jau 11 auskaras.
Vieną liežuvije
Na aš turiu tik kiekvienoj ausi po viena ir man užtenka, bent kolkas. O šiaip tai nzn bamboj tai kiek žinau pavoinga, nors gražu lb ;DDDD
As turiu vienoie ausyje dvi skylutes,o kitoje keturias Ir manau daugiau niekur nebesiversiu dar man grazu bamboje bet pati nemanau ar noreciau, nes pavojinga
gal kas galit pasakyt nuo kelių geriause metų vertis auskarą į bamba?
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Auskarai. Kiek ir kur?