You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 … 16 17 18 19 20 … 25 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Tomas
- Forumo Fantomas
Re: Kodėl vaikinai eina į kairę?
Julija, 23 wrote:Tomas, 19 wrote:Julija, 23 wrote:ne visi eina ir ne visi eis...
visokiu yra visokiu reikia. vyru paklausa didesne nei moteru. Vat ir viliojam tuos vyrus is vienos puses i kita
Reguliariai vyras pasiruošia apvaisinti monteri kas tris dienas vis skirtinga,jei reikia jis gali tai padaryti kelis kartus i diena jei galimybė leidžia ,mūsų tokia pareiga i visas puses seklinti
Bet kiti to nedaro ir gyvena pagal kažkokia man nesuprantama ideologija
Tai kad tik seklinti ir sugebat...todel Lietuvoje tiek beglobiu ir nepilnu seimu. Seklinkit kiek sirdis geidzia,bet ir atsakomybe uzh tai neshkit.
Man vaikai patinka ir nemanau kad palikčiau šiaip sau
- Julija, 23
- Forumo Pradedantysis
Tomas, 19 wrote:Julija, 23 wrote:Tomas, 19 wrote:Julija, 23 wrote:ne visi eina ir ne visi eis...
visokiu yra visokiu reikia. vyru paklausa didesne nei moteru. Vat ir viliojam tuos vyrus is vienos puses i kita
Reguliariai vyras pasiruošia apvaisinti monteri kas tris dienas vis skirtinga,jei reikia jis gali tai padaryti kelis kartus i diena jei galimybė leidžia ,mūsų tokia pareiga i visas puses seklinti
Tai kad tik seklinti ir sugebat...todel Lietuvoje tiek beglobiu ir nepilnu seimu. Seklinkit kiek sirdis geidzia,bet ir atsakomybe uzh tai neshkit.
Ziurint kiek tu vaiku priseklintum patinka- tai yra vienas dalykas, j ju auklejimas ir auginimas tai jau rimciau
- Tomas
- Forumo Fantomas
Julija, 23 wrote:Tomas, 19 wrote:Julija, 23 wrote:Tomas, 19 wrote:Julija, 23 wrote:ne visi eina ir ne visi eis...
Ziurint kiek tu vaiku priseklintum patinka- tai yra vienas dalykas, j ju auklejimas ir auginimas tai jau rimciau
Neužsek linu gerai ;D Nes užimtas ,kai bus laiko ,bus įdomu auklėt
- Julija, 23
- Forumo Pradedantysis
Tomas, 19 wrote:Julija, 23 wrote:Tomas, 19 wrote:Julija, 23 wrote:Tomas, 19 wrote:Julija, 23 wrote:ne visi eina ir ne visi eis...
Reguliariai vyras pasiruosia apvaisinti monteri kas tris dienas vis skirtinga,jei reikia jis gali tai padaryti kelis kartus i diena jei galimybe leidzia ,musu tokia pareiga i visas puses seklinti
Bet kiti to nedaro ir gyvena pagal kazkokia man nesuprantama ideologija
Man vaikai patinka ir nemanau kad palikciau siaip sau
Neuzsek linu gerai ;D Nes uzimtas ,kai bus laiko ,bus idomu auklet
Gal apseikime be tu lietuvishku ishsireishkimu Kai, pagal vyrus, ateina laikas aukleti vaikus, tai jie jau seniai buna issiaukleje
- Tomas
- Forumo Fantomas
Julija, 23 wrote:Tomas, 19 wrote:Julija, 23 wrote:Tomas, 19 wrote:Julija, 23 wrote:Tomas, 19 wrote:Julija, 23 wrote:ne visi eina ir ne visi eis...
Reguliariai vyras pasiruosia apvaisinti monteri kas tris dienas vis skirtinga,jei reikia jis gali tai padaryti kelis kartus i diena jei galimybe leidzia ,musu tokia pareiga i visas puses seklinti
Bet kiti to nedaro ir gyvena pagal kazkokia man nesuprantama ideologija
Man vaikai patinka ir nemanau kad palikciau siaip sau
Neuzsek linu gerai ;D Nes uzimtas ,kai bus laiko ,bus idomu auklet
Gal apseikime be tu lietuvishku ishsireishkimu Kai, pagal vyrus, ateina laikas aukleti vaikus, tai jie jau seniai buna issiaukleje
Aš nevisiškai lietuvis ir kūdikį negalima vadinti išauklėta ir susiformavusia asmenybe .
- Julija, 23
- Forumo Pradedantysis
tai as ne apie kudykius kalbu, o apie vaikus visumoje;)
- Dovydas, 17
- Forumo Vanagas
Julija, 23 wrote:tai as ne apie kudykius kalbu, o apie vaikus visumoje;)
Greit mano sukurti robotai aukles. aukles vaikus moraliskumo ,mandagumo,etiketo ir tt
- Julija, 23
- Forumo Pradedantysis
Dovydas, 16 wrote:Julija, 23 wrote:tai as ne apie kudykius kalbu, o apie vaikus visumoje;)
Greit mano sukurti robotai aukles. aukles vaikus moraliskumo ,mandagumo,etiketo ir tt
idomu butu paziureti;)
- Tomas
- Forumo Fantomas
Julija, 23 wrote:Dovydas, 16 wrote:Julija, 23 wrote:tai as ne apie kudykius kalbu, o apie vaikus visumoje;)
idomu butu paziureti;)
Ten terminatorius ,iššaudo vaikus ;D
- Teo
- Forumo Fantomas
vaikinai eina i kare nes iems kazkas pasiulo arba atranda buda kaip neblogai nuleisti ir dar dėl to kad sena boba jau atsibodo
- Dovydas, 17
- Forumo Vanagas
- Rimantas
- Forumo Naujokas
NES MES VYRAI IR NIEKO CIA NEPAKEISIT
- Monika, 22
- Forumo Naujokas
ejo, eina ir eis..taip Dievo sutverta
- Nerijus, 29
- Forumo Dalyvis
Vyrai eina y kaire ne wieni juk su jais eina ir kita moteris-taj kas ce daba gaunasi wyrui skaitoi kad jis nuejo y kaire o moteriskei ne? Neisradinekit mergaites-mes stengemes del jusu juk jusu daugiau, reik wisas patenkint kad neliktu nuskriaustu
- Renata, 27
- Forumo Naujokas
Yra vienas zmogus man pasakes " kuriam vyrui nestovi kai pries jas nusirengia moteris, juk vyro tokia prigimtis ir jei moterys siek tiek drovetusi, butu kuklesnes to ir neivyktu", manau cia yra nemazai tiesos, bet kiekvienas turi juk prisiimti atsakomybe uz savo veiksmus, ir pamastyti ar verta kazka griauti del kazkiokio nuotikio, zinoma tada galva nemasto o tik....
- Irmina, 18
- Forumo Naujokas
Vaikinai nelakstytu, jei mes panos pacios neikyretume kvailais klausimais. Jei vaikinas nori pailseti tai tegu varo, tada reikstu,jog taves nemyli, turiu vaikinuka ir zn, kad jis mane vienintele myli, o ir pasako jis pats kad isvaro su draugais,bet vis vien ir per sms bendraujam, kai tuse buna:) esu jautri tad jis manes neskaudina. Klausykit sirdies, o ne uzsispyrimo:) Jei tikrai vaikinas myli tai jis nkr ir nevarys galvokit ka jus pirmiausia darot, jei "neduotat" del uzsispyrimo, jog nebuvo ta nakty kartu, tai nereikia pergyvent. Jei vaikinui "neduodi" tai vadinasi tas bx jauciasi kompliksuotai, ane vaikinukai?:))
- Vidmantas
- Forumo Vijurkas
i kaire, desine zmones eina dazniausiai (del saldaus vaisiaus). vieni zygiuoja del kunisku santikiu, kitiems gal zmogus idomesnis(iesko tokio zmogaus labiau i save panasaus).. Jeigu porele labai stipri visuose planuose (lova, bendravimas, pagarba) sonelius jie gali pamirsti... svarbiausia visa tai isauginti (kuo daugiau viska sukurti patiems, buti, daryti viska kartu). po viena budami zmones taip ir nusigrybauja... linkiu dazniau vaikscioti susikabine kartu(daugiau bendrauti)...
- Roma
- Forumo Vijurkas
manau merginos vienodai eina i ta kaire ir nesidairo
- Zilvinas
- Forumo Karalius
Zmones kaip gyviu rushis nera nei poligamai nei monogamai, todel gyvena poromis ir ishtvirkauja arba "eina y kaire". Ir taip elgesi visi.
As dar nesu savo gyvenime sutikes neivieno zmogaus kuris visa savo gyvenima turetu tik viena lytiny partnery.
Manau verta zinoti kaip yra ishtikruju.
na o jei pradesime nua kodel? tai cia galo nebus kodel zeme apvali kodel saule teka ir leidzias kodel ...???
- Inga, 29
- Forumo Pradedantysis
Irmina, 18 wrote:Vaikinai nelakstytu, jei mes panos pacios neikyretume kvailais klausimais. Jei vaikinas nori pailseti tai tegu varo, tada reikstu,jog taves nemyli, turiu vaikinuka ir zn, kad jis mane vienintele myli, o ir pasako jis pats kad isvaro su draugais,bet vis vien ir per sms bendraujam, kai tuse buna:) esu jautri tad jis manes neskaudina. Klausykit sirdies, o ne uzsispyrimo:) Jei tikrai vaikinas myli tai jis nkr ir nevarys galvokit ka jus pirmiausia darot, jei "neduotat" del uzsispyrimo, jog nebuvo ta nakty kartu, tai nereikia pergyvent. Jei vaikinui "neduodi" tai vadinasi tas bx jauciasi kompliksuotai, ane vaikinukai?:))
Na tu dar jauna, ir as taip masciau ir elgiausi, visai buvau nepavidi, visapusiska jis laisve turejo ir nepriekaistaudavau del negrystos nakties, ale reikia su draugais kabutese pabuti. Finalas tas kad vistiek isejo pas kita. Tad ejo, eina, ir eis tiek vyrai tiek moterys... manau moterys dabar daugiau eina nei vyrai jos dabar neziuri vede nevede lipa ir viskas......:)
Pages Previous 1 … 16 17 18 19 20 … 25 Next
You must login or register to post a reply