Re: Ar įmanoma pamilti internete?
Esu realiste ir netikiu, kad galima pamilti internete. Internete galima tik susizaveti zmogumi, o tikri jausmai ateina tik bendraujant realiame gyvenime.
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Ar įmanoma pamilti internete?
Esu realiste ir netikiu, kad galima pamilti internete. Internete galima tik susizaveti zmogumi, o tikri jausmai ateina tik bendraujant realiame gyvenime.
:::807visiskos nesamones....
Jei kas kas surado savo antraja puse per interneta,tai reiskia,kad imanoma,kas cia neaisku!
Be gyvo bendravimo - nebus tikros meiles...
Susižavėti žmogumi galima, juo bendravimo įgudžiais, styliumi, leksikonu, temom....
Bet kada susitinki, pirma karta - supranti ar išvis galesi buti su šitu žmogum,o per keleta kartu ir po to,po išsiskirimo (geriausiai ilgesnio, o ne iki rytoj), kad suprast ar tau reiškia kažką, ar tik susižavėjai kol kas, ir kiti tau lengvai ja pakeičia (bendravimas, darbas, ne butinai žmogus kitas)
manau imanoma ![]()
Dar didesne loterija nei realybej.. Na parasai tau patinkanciai.. lauki.. lauki.. jokios reakcijos.. man idomu kodel tokios isvis registruojasi tokiuose portaluose. Cia gal kad parodyt kad neprilygsti tu cia man ![]()
Vygantai, jei nereaguoja vadinasi tu jos nesudominai
skonio reikalas cia jau suzaidzia ![]()
Vygantai, jei nereaguoja vadinasi tu jos nesudominai
skonio reikalas cia jau suzaidzia
Tai bet tai.. Ai patylesiu geriau ![]()
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Ar įmanoma pamilti internete?