Re: Nauja pašto sistema
vis dar neveikia
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt, Forumas Ir Apklausos → Nauja pašto sistema
vis dar neveikia
Naujojoj pašto sistemoj man patiko vienintelis senas-naujas dalykas - vėl atsiradęs meniu "Išsiųsti" laiškai, kuriuo karts nuo karto pasinaudoju, o šiaip tebebendrauju naudodama senąją sistemą.
Naujosios sistemos dizainas man visiškai nepatinka todėl, kad gautų laiškų sąrašas susilieja su tinklalapio fonu, reklamom ir pan., kai tuo tarpu senojoj sistemoj kiekvienas laiškas labai aiškiai išskiriamas mėlyna juosta, kurioje nurodomas laiško autorius ir jo info (naujoj sistemoj pasigedau ID), ir tamsiu tinklalapio fonu.
Funkcionalumo prasme tai, kaip gautas laiškas pateikiamas naujoj sistemoj, man irgi nepriimtina, lyginant su senąja sistema, kai joje iškart pateikiama
(*) senesnė pašnekovo žinutė;
(*) mano atsakymas;
(*) naujausia pašnekovo žinutė-atsakymas.
Pašnekovo mini-foto prie laiško naujoje sistemoje tiek sumažinta, kad pasidaro nebelabai įžiūrima ir reikalinga...
Kol kas tiek...
Sveiki, pasiilgom pranešimų apie naują vidinį paštą. O gal nebeiškyla jokių problemų?
Nepamirškit, kad kuo daugiau savo nuomonių/pasiūlymų parašysit, tuo patogesnė bendravimo sistemą turėsit
P.S. Labai norėtume išgirsti nuomones apie laiškų perkėlimą iš senojo pašto.
Aš čia neseniai ,su filtrais iš karto aišku,o su laiškais ne. Parašau laiška ir jis dingsta nesuprantu gavo ar ne? Be to susirašinėjimo istorijoje turėtų rodyti susirašinėjimą su vienu žmogumi{su kuriuo nori prisiminti ką susirašinėjai] Turėtų būti mano laiškas,atsakymas mano laiškas ir t.t. Bet aš randu mano vien laiškus ,arba tik aisakymus. Be to pašte mano laiškų 65 o man rašytų tik 17. Tai kur rasti man rašytus ,kur dingo.Jie po kelių dienų dingsta.
O man idomu ar galima visus laiskus istrint, nes is siuksliadezes po 7 trint... taip kaip ir is issiustu... senam paste buvo funkicja, istrint visus ir gerai
O man idomu ar galima visus laiskus istrint, nes is siuksliadezes po 7 trint... taip kaip ir is issiustu... senam paste buvo funkicja, istrint visus ir gerai
Ši galimybė atsiras artimiausiu laiku.
ir dar kai laiskas ateina tegu atsiranda skliausteliuose kiek laisku o tai nezinai kada atrasis
Viskas man patinka, bet. Bet. Dabar taip sėdžiu ir galvoju, kad forume reikėtų daug ką ištrinti. Daug nereikalingo.Temas kuria tas pačias...
Turiu toki paprasta pasiulima manau jis turetu patikt ir kitiem nariam.. Taigi kaip daba yra prie skilties bankas nurodytas turimu kreditu skaičius taip ir prie laikškai galetu rodyt gautu žinučiu (neatsakytu) skaičiu.
Ka manot?
Pritariu. Visai good variantas.
Tai gal daugiau nuomoniu atsiras del mano pasiulimo? Administratoriai ka mano?
Tai gal daugiau nuomoniu atsiras del mano pasiulimo? Administratoriai ka mano?
Administratoriai mano, kad tai gera mintis
P.S. Kantrybės
Viskas man patinka, bet. Bet. Dabar taip sėdžiu ir galvoju, kad forume reikėtų daug ką ištrinti. Daug nereikalingo.Temas kuria tas pačias...
Ne negalima . Ir taip daug ką ištrina moderatoriai .Šiaip galima savo temas ištrinti .
Redaguodami pirma temos strofa ,galima ja ištrinti .Taip automatiškai išsitrina visa tema.
Mindaugas, 15 wrote:Tai gal daugiau nuomoniu atsiras del mano pasiulimo? Administratoriai ka mano?
Administratoriai mano, kad tai gera mintis
P.S. Kantrybės
saunu lauksime
As irgi naudoju senaja sistema, nes nauja visai neatitinka senosios.Senoji versija buvo pati geriausia.Del laisku turinio, kur matosi ansktesni laiskai nes cia nezinau nei ka rasei nei apie ka kalbejai...Nesimato kas is pazymetu anketu prisijunge ir t.t..O tas skaicius kiek gauta laisku-visai nereikalingas..ir taip matosi kiek gavai...Ir kaip minejo Aurelija-labai jau daug spalvu, margumynas kazkoks, tas laiskas paskesta . tarp visu reklamu...As uz senaj versija!
Kodėl negalima buvo porą dienų užeiti į ieškok.lt ?
Kodėl negalima buvo porą dienų užeiti į ieškok.lt ?
Dėl atliekamų remonto darbų.
Kodėl rodo mano informaciją, jeigu paslėpiau aš ?
pas mane rodo panasias anketas , nors mano nustatymuose varnele nepadeta, kad rodytu
As irgi naudoju senaja sistema, nes nauja visai neatitinka senosios.Senoji versija buvo pati geriausia.Del laisku turinio, kur matosi ansktesni laiskai nes cia nezinau nei ka rasei nei apie ka kalbejai...Nesimato kas is pazymetu anketu prisijunge ir t.t..O tas skaicius kiek gauta laisku-visai nereikalingas..ir taip matosi kiek gavai...Ir kaip minejo Aurelija-labai jau daug spalvu, margumynas kazkoks, tas laiskas paskesta . tarp visu reklamu...As uz senaj versija!
pritariu, kad nereikalingas gautu laisku skaicius. o kam ?
Diskusijų forumas → Ieskok.lt, Forumas Ir Apklausos → Nauja pašto sistema