Re: Lietuviai gyvenantys Norvegijoj
jo jo,dar save pasiulik
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → Lietuviai gyvenantys Norvegijoj
jo jo,dar save pasiulik
manfredai,tau reikia kreitis pas gydytoja,kuris gydo tokius kaip tu lygonius-sizofrenikus,nes tu esi jau diagnize
padariau klaida,zodyje,diagnoze,ir istaisiau
Sharai, paneles norgej,tai prabanga,gal tau ir pasiseks,arba imk visas is ieles
na taip as jau ta pastebejau kad jos cia prabanga,o ir tu eiliu nera kad visas imt iseiles
del eiles,as truputi gal but ir perlenkiau,bet zinau,kad paieskoti galima,kurios atvaziuoja sezoniniam darbui,teko man padirbeti prie braskiu rinkimo,tai patikek manim,romanu buvo daug,kaip dabar nelabai zinau as dabar jau isitaisiau norway visiems likusiems laikams,cia visi seimom arba poromis,vienu ne daug,bet yra
pasiilgau belenkaip lt
nesakykit,norguose ypac klubuose tikrai simpatisku paneliu -norvegiu yra,tik paieskokit
yra yra
nieko nera jau astuoni metai norvegijoje
Mantai yra norway,esu jau sesi metai,bet dar niekas neatvyko i svecius,liudnoka,bet tokia realybe
noriu i norvegija!!!
norėk niekas nedraudžia )
ieskau mamyciu is arendalo:)mano suneliui 6 metai jei ka i privata:)
Laba visiem,tikrai pritarsiu priestai rasiusiom merginom,kad lietuvaiciu cia yra bet dauguma ju su antrosiom puselem:)
Sveiki as cia naujoke ) Gal yra gyvenanciu Sandnese? )
sveiki ! gal kas galit padėt įsidarbint norvuos esu dažytojas,tinkuotojas, plytelčikas ? Padaryčiau gerą atkatą ! Daba darbuojuos šveduos..
Sveiki, ui Gintare Sandnese daug lietuviu gyvena
daug firmu dabar uzsiima idarbinimu norveguose pasiieskok,aloyzai 31
Labas paneles gyvenancios norvegijoj gal yra norinciu papbendrauti?
speju salia Hedmark gyvu nera:DD jau metai norguose,gyvenu Tynset lietuviu tokiam kaimali pilna ;D o su darbais apie 60 lietuviu puse be darbo:) liudnoka situacija ir su darbais jau:)
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → Lietuviai gyvenantys Norvegijoj