1

Topic: Seksas po issiskyrimo

Issiskyriau su mergina pries puse metu, bet mes su ja sueinam ir toliau mylimes, net aistringiau nei buvo pries tai smile Ta aistra mus labai traukia, Ar imanoma kad vel susitaikysim ar liksim aistros vergai? ka jus manot? gal kaip taip buvo?

2

Re: Seksas po issiskyrimo

praeina sitas po kurio laiko.
cia iki tol kol vienas is jusu susiras kita asmeny, ties tuo viskas ir nutruks.

3

niekas nezino kaip bus, bet as patarciau dziaukis kol turi ir jei susirasi dar viena drauge

Tai tik dvigubai geriau. Kartais nereikia keisti uztenka ysigyti dar viena smile

4

karstos meiles salti pusryciai,aistra gali nepraeiti visai,bet ar tai tik tai vienai ar tai ir visoms,sita reikia issiaiskinti:::402

5

nu su kitom neprisileidziu taip arti , bet smagu su kitom bendrauti, negu su buvusia mergina smile arba praeis tai arba gyvenimas atgal suves mus po pasilakstymo atskirai, bent taip manau smile sunki ta mano situacija, kai pirma kart taip atsitinka, tai nezinai kaip ir elgtis smile

6

Aistra praeis, kai tik vėl susitaikysite:) Dabar jums gerai, nes santykiai neįpareigoja nė vieno iš jūsų, esate laisvi ir gyvenate kaip norite, todėl seksas toks nuostabus ir būna, bet kai vėl užgrius rutina ir kasdienybė, manau viskas bus kaip ankščiau:) Tai tik aistra ir seksas, tad reikia mėgautis tuo ir neapkrauti vienas kito, verta pamąstyti kodėl išsiskyrėte, juk ne šiaip sau, o sntykiu neverta lipdyti jeigu jie iširo:) tiesiog susirask kita su kuria suderinsi lova ir visa kita, o kol tokios dar neradai mėgaukis sexu smile

7

man ir taip buvo,po issiskyrimo daznai susitikdavom vien del sekso,jis buvo puikus. viskas baigesi kai atsirado kitos antros puses-partneriai

8 (edited by Otilija, 27 2011-05-14 17:28)

Daznas reiskinys,kol neatsiranda naujas sexo objektas..bet abu turetu buti ijunge 'pokum' rezima..:)

9

cia tai geras dalykas as kai issikyriau po men suejom tai liux buvo,nevarzomai viskas,bet man tai greit pabosta....

10

O taip dar buna? smile