41

Re: Ka manote apie burejas?

nevisos geros burejos

42

karta isbure bureja daugiau net nenoriu burtis nes isbure negeru dalyku bet as neimu i galva

43

tos burejos tikras ****:?

44

netikiu jomis...

45

Alina, 19 wrote:

Gal kas zinote gera bureja? ir ka apskritai manote apie tokius dalykus?

ka manome apie burejas? ogi respect jiems, sugeba pragyventi ish patikliu kvaileliu, kurie patys nezino ko nori ir neturi kuo tiketi, taj tiki sharlatanais, kurie buria ish kavos tirsciu, ish delno ir paniais marazmais usiima, juk tai juokinga... pagalvokit logishkai, juk jei zmogus sugebetu nuspeti ateity, tai gyventu ne kazkokiam butely, ir deliotu skelbimus y laikrascius kad nuspeja kitu atity, o visu pirma tuo savo sugebejimu pasinaudotu pac ir gyventu kaip karalius, sakot ne visi tokie? ogi visi, tokia zmoniu prigimtis, visu pirma iesko naudos sau, o tik paskui jau nori "padeti" kitiems

46

nium ka as manau kad bureju yra visokiu ir apsimeteliu ir tikru........... tai priklauso nuo musu pas kokia nueinam........  o jei nueinam pas melage tai ir sakom kad cia mus ir apgavo......

47

hmm... smile cia kazkas prashe internetinio puslapio kur galima ishsiburt. tai wa: nuoroda
o del bureju tai ash tuo labai tikiu, pats esu pora kartu buresis, ir apie praeiti wiska teisingai pasake, ir ateitis kol kas pildosi, tai kodel tureciau netiket?:) tiesiog yra sharlatanu lb daug ir sunku pataikyti ant tikros burejos...

48

nesamone ten kazkoke:) netikiu tokejs dalykas wisiskai

49 (edited by Ruteliomagija, 25 2011-04-17 22:05)

Buriu  taro kortomis, internetu. Daugeliui gali pasirodyti, keista ar netgi neimanoma, kad galima burti nematant zmogaus taciau man nebutina matyti jus, kad galeciau padeti ir atsakyti i jums rupimus klausimus:)
P.S. kadangi buriu internetu ir suprantu jusu rupesti, jog sis skelbimas gali pasirodyti afera, siulau paliesti jusu praeities vingius.
Daugiau informacijos http://www.wix.com/rutelio/magija

50

na, buvau pora kartu, bureja meta kortas, sako, ale, ka mato, o mes tik prisitaikom kiekvienas pagal savo situacija smile
manau visi galetumem atrasti kazka tokio, kas mums tinka, kai meta kortas ir sako - darbe tave apkalba smile arba sutiksi tamsiaplauki smile

51

Vija, 24 wrote:

siaip manau, kad bureju patarimai veikia tik tada, kai jomis tiki, jei nera tikejimo, tai tie visi burimai is kavos tirsciu nepades big_smile

Savikodavimas psihologija .Vargu ar tyai jau bus burimas .

52

girdejau,kad savo likima gali nuspresti pats,tik garsiai tai rekia pasakyti,vadinasi mes visi esame burejais:::402

53

as buvau 3 kartus pas bureja tikrai labai gera, nieko nepasakojau o is kortu pasake viska kaip yra ir bus... visiskai viskas issipilde per vienus metus ka buvo pasakius smile as jomis tikiu smile

54

Tai amats pramogu srityje, Kvailei perka tai uz gryna piniga

55

Visos reikalingos galios gyvenimui yra zmoguje tikrai yra blogai tos burejos nes jos tave gali itikint savo pranasystem kad tu mirsi greit o neduok Dieve patikesi paskui taip ir nutiks.

56

suda jos ten mala visu pirma zmogui vien gerai arba vien blogai but negali visu antra jos jama visuma ir pas jas pagrindines frazes tokios kaip valdiski namai nieko dar neirodo visu trecia dar negirdejau kad bureja tikslei ivardintu data arba laimes ar nelaimes vieta taip kad kas galvoja kad pas jas reikia eiti patarciau pirma susirasti literaturos apie itaiga zmogui ir suprasit kas ira kas

57

Pinigų švaistymas wink

58

o as buvau pas dvi burejas, viena prisnekejo daug visko, bet kol kas nepasakyciau, kad kas pildosi, o antra burdama labai tiksliai viska atspejo apie praeiti ir dabarti  is kortu, tad laukiu ir ateities issipildymo :::024:::024:::024:::024

59

buvau pas burejas, vienos visisku pievu prisnekejo, tik viena labai gera buvo viska pasake tiksliai vos ne menesiu tikslumu kas kada ivyks, bet tai jau buvo senai. Pas ja nueiciau dar karteli , bet nezinau jos vardo ir kur ji dabar buria.

60

kad yra zmoniu sugebanciu nuspet ateiti cia faktas, tik reikia atsirinti :::022 nemazai sarlatanu yra ir tikrai pinigus melzia